ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סוף שבוע לוהט בבלגרד

פורום טיולי משפחות
    2
    3
    1388
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Orit N
      Orit N נערך לאחרונה על ידי

אחרי המון שנים שלא נסענו לחו”ל בהרכב זוגי, נקרתה בדרכנו הזדמנות לטוס לסוף שבוע בבלגרד.

תוכלו לקרוא בהרחבה על סוף השבוע שלנו בעיר החמודה הזאת בפוסט החדש שלי. אני מאוד מקווה להגיע לשם שוב במזג אוויר שפוי יותר (היו בין 35-40 מעלות כשהיינו, יותר חם מאשר בבית). 

אורית

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • משפחה בהכנה לטיול
        משפחה בהכנה לטיול נערך לאחרונה על ידי

הי אורית

נראה שהיה לכם כיף

רציתי לשאול לגבי חדר הבריחה, איך אתם עושם זאת כל המשפחה? החידות לא בשפה המקומית?

האם את חושבת שבלגרד מתאימה לביקור עם ילדים? האם יש ענין מלבד רחובות/כנסיות וכד?

תודה

נעמה

• Orit N
          Orit N נערך לאחרונה על ידי

נעמה הי,

אכן היה כיף laugh

בכל חדרי הבריחה שהיינו בהם (ברלין, ברצלונה, בודפשט, חאניה, רודוס, בלגרד ואולי שכחתי אחד או שניים) אפשר היה לשחק באנגלית.

חלק גדול מהחידות לא דורשות שפה בכלל.

הבנות הגדולות שלנו הן בהחלט פרטנריות רציניות לפתרון כל החידות; הקטנה (8.5) טובה ב”לפרק” את החדר ולמצוא את כל הדברים שמסתתרים בפינות devil

בלגרד בהחלט נראית לי יעד לילדים ואני שוקלת לקחת את המשפחה לשם מתישהו. יש את הפארק המקסים של המצודה, יש את האי  Ada ciganlija, שבו יש חופי רחצה ומדשאות לרוב ויש עוד אי, בצד המערבי של ה Sava, שמהווה שמורת טבע (אליו לא הספקנו להגיע). יש גם את אזור Zemun שבו יש תצפיות יפות על העיר וטיילת שאפשר להסתובב בה (גם לא הספקנו). אפשר כאמור לרכב על אופניים, כמו שאנחנו עשינו, יש את המוזיאון של טסלה, שיכול לעניין חובבי מדעים והמצאות, השהות והמחייה זולות למדי והאוכל פשוט וטעים. אין ספק שזו לא לונדון, פריז או ברלין אבל בהחלט יש מה לעשות שם ואפשר גם לצאת לטיולים מחוץ לעיר.

אורית

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון