מלון בפוקט וקופיפי
-
מחפש מלון על החוף בפוקט בפטונג וקופיפי ל3 אנשים בתקציב של 2200 בהט בסגנון תאילנדי בבונגלוס -
מלון בפוקט וקופיפיroseee שלום,
בפוקט יש חוף ים, אח"כ טיילת, אח"כ כביש ואח"כ מלונות ולכן מעט המלונות שיש על חוף הים עצמו (3 מלונות במרכז חוף פטונג, אחד בדרום חוף פטונג, אחד בחוף קארון ואחד בחוף קאטה) יהיו יקרים יותר מתקציב ה-2,200 באט שלך רק בגלל שהם נמצאים על החוף.
בקו פיפי יש לך 2 אפשרויות:
Bay View Resort שיש לו בונגלו אבל הבונגלו פרוסים על מורדות הר ולא על חוף הים עצמו (אבל למלון יש חוף ים משלו) או PP CASITA שהבונגלו שלו לא נמצאים על החוף (אלא במרחק הליכה קצר) אולם הבונגלו הם ברמה של גסט האוס, כלומר חדרים פשוטים ובסיסיים.
בשורה התחתונה, בונגלו על החוף ב-2,200 באט ללילה עבור חדר לשלושה הוא לא ריאלי ואם אתה רוצה בונגלו על החוף באי טרופי כמו שרואים בסרטים תצטרך להגדיל את תקציב הלינה משמעותית.
טיול מהנה,
מרטין ממשרד הנסיעות Martin4travel בבנגקוק -
למרטיןאשמח אם תוכל לפרט את המלונות אשר נמצאים על חוף הים... זה מאוד יעזור.
תודה,
מעיין -
למרטיןmayanm שלום,
שלושת המלונות שנמצאים במרכז פוקט על חוף הים הם:
Patong Bay Garden Resort
http://www.patongbaygarden.com/
לא ממליץ על המלון - החדרים לא טובים (בלי אור, קרובים לכביש עם רעש והסוויטות נראות כמו כוך)
La Flora Resort & Spa
http://www.lafloraresort.com/
מלון שנותן תחושה יוקרתית
החדרים נמצאים במבנה קומות (אם כי יש חדרים יפים במתחם קטן שמופרד מהמבנה המרכזי של המלון) והשטח הציבורי ממש קטן.
Impiana Phuket Cabana Resort & Spa
http://www.phuket.com/impiana-phuket-cabana/
המלון שהכי אהבתי כי כל החדרים הם מבני קומת קרקע והשטח הציבורי של הרסורט גדול יותר עם מדשאות ובריכת שחייה שנותן תחושת מרחב.
בדרום חוף פטונג:
Amari Coral Beach
http://www.amari.com/coralbeach/
רסורט יוקרתי ומרשים עם חוף פרטי משלו
בחוף קארון:
Karon Beach Resort
http://www.katagroup.com/karonbeach/
מבנה 3 קומות ארוך וכל החדרים הם מול הים (שטח ציבורי קטן)
בחוף קאטה:
Kata Beach Resort & Spa
http://www.katagroup.com/katabeach/index.htm
רסורט יפה בסיגנון תאילנדי עם תחושת רסורט עם שטחים ציבוריים גדולים יחסית למלון בקארון
טיול מהנה,
מרטין ממשרד הנסיעות Martin4travel בתאילנד
-
תודה מרטין... ושאלה נוספת-לגבי מלון amari- למה הכוונה דרום חוף פטונג? מה המרחק למרכז העניינים?
כמו כן אם אני לא טועה בזמנו סגול כתבו שהמלון נמצא על שפך של ביוב של כל מלונות פטונג...
קצת חבל כי ממש אהבתי את המלון!
מה אתה אומר על מלון le meridian? האם גם לו יש חוף פרטי?
היכן הוא ממוקם?
תודה,
מעיין
-
תודה מרטין... ושאלה נוספת-ל"מרידיאן"יש חוף פרטי מאוד.הוא בכלל מאוד מבודד ונמצא בחוף הדרומי לפטונג.חוף קארון.
רבע שעה נסיעה למאכז העניינים בחוף פטונג.מהבחינה הזו - לא נוח בעליל. -
לאיתן ש.קודם כל תודה על העזרה (זאת לא הפעם הראשונה שאתה עוזר לי- אז תודה על הקדשת הזמן!)
אנחנו מחפשים מלון מפנק לתחילת ספטמבר בפוקט (התקציב- עד 120$ ללילה)- מכיוון שזאת לא העונה- אני יודעת שניתן להשיג מלונות טובים במחירים זולים הרבה יותר מאשר בעונה.
בהתחלה חשבנו על ה-amari- אבל אז סגול ציינו שהמלון ממוקם על שפך הביוב של המלונות בפטונג...
אנחנו לרוב ישנים במלונות בסגנון בונגלוס כמו שיש בקוסמוי או בקופנגן- שהם בד"כ מצויינים וברמה מאוד גבוהה..
הבנתי שבפוקט רוב המלונות הטובים הם בבניין קומות- אז אנחנו מחפשים משהו מפנק ביותר עם עדיפות לחוף פרטי ולא המוני מדי- אך עדין קרוב יחסית למרכז העניינים..
האם יש לך המלצות בסגנון של המרידיאן או של הamari? משהו בסגנון הזה וברמה הזאת- רק שלא ממקום על שפך ביוב ולא מרוחק מדי ממרכז העניינים???
אגב- למה הכוונה שלמרידיאן יש חוף פרטי מאוד??? אם נהיה ממונעים- אז האטרקטיביות של המלון עולה?
תודה,
מעיין
-
תודה מרטין... ושאלה נוספת-mayanm שלום,
צירפתי 2 תמונות אוויריות שמראות את מיקומו היחסי של של מלון Amari יחסית למרכז חוף פטונג.
המלון נמצא כ-2 ק"מ מרכז חוף פטונג (3 דקות נסיעה בטוק טוק או מונית, 200 באט לכל כיוון) ומעולם לא קיבלתי תלונות על המלון.
אפשר לראות בתמונה את השפך לנהר (ולקרוא לו שפך ביוב זה קצת מוגזם אבל הוא בהחלט מלוכלך...) וזה כמו תייר שרוצה לבוא לישראל אבל שמע שנהר הירקון מזוהם ונשפך לים וחושש להתרחץ בחופי תל אביב...
למה סוכני נסיעות שקרובים לבית חב"ד לא ממליצים על מלונות שרחוקים מהם? באמת שאלה קשה...
בתמונה האווירית השנייה רואים צילום אווירי מקרוב של המלון ורואים שחוף הים של המלון לא ממש 'יושב על' השפך לים...
טיול מהנה,
מרטין ממשרד הנסיעות Martin4travel בתאילנד
-
מרטיןתודה על התשובה... (נדמה לי שצירפת לתשובתך רק תמונה אווירית אחת ולא שתיים- אם תוכל לצרף את השנייה- זה יעזור מאוד..)
לצערי לא מתמצאת בפוליטיקה של סוכני הנסיעות- לא בארץ ובטח לא בתאילנד.. אומנם זאת הפעם החמישית שלי בתאילנד- אבל כל יום לומדים דברים חדשים..
בכל אופן- אני מבינה שאתה מאוד ממליץ על מלון amari- מצויין!
אשמח לדעתך בנוגע למלון- le meridian? האם הוא נחשב יותר טוב מ-amari?
בנודע לשאר המלונות שהמלצת בפטונג- La Flora Resort & Spa ו- Impiana Phuket Cabana Resort & Spa
האם יקרים משעותית מ-amari.. האם הם טובים יותר ממנו? האם שווה להשקיע עוד כסף עבור מלונות אלו?
-
לאיתן ש.המרידיאן נמצא במקום מבודד.אין לידו כלום.
יש אליו כביש גישה שמוביל רק אליו.
כל אחד וטעמו.
אני אוהב לצאת מהמלון למרכז העניינים, לא רוצה להתנייד בטוקטוקים מוניות.
עכשיו ככה.לפני 3חודשים הייתי בפוקט.הייתי יומיים שלמים רק על החוף מול ההולידיי אין.לא ראיתי שפכים,זיהום ולא היה שום ריח.בכלל לא ידעתי או הרגשתי שיש בעיה.
הולידיי אין יותר קרוב למרכז והוא מלון שווה מאוד!
מלון אחר שאני הייתי בו פעמיים ,אמנם לא על הים ,אבל שווה, הוא הרויאל פרדייס.
מצ"ב קישוריות. -
אמארי בפוקטבתור אחד ששהה בשני המלונות, לה פלורה ואמארי אני חייב לציין שאין בכלל להשוות בין שני המלונות. לה פלורה הרבה הרבה יותר יפה. אני לא יודע אם לייד אמארי זה ביוב או לא אבל המיים שם בהחלט לא נקיים כמו בשאר פאטונג -
התמונה השנייה
-
אמארי בפוקטחידשתם לי בעניין הביוב.אני חייבת לציין ששהיתי באמארי ונהניתי במלון הזה מהכל.מלון מדהים ביופיו,מס' בריכות מתוחזקות,הקפדה מירבית על ניקיון,שרות אדיב,חדרים נקיים (ללא עישון-מותר לעשן רק במרפסת),פשוט לא רצינו לעזוב.למלון יש כניסה מכוון הים וכניסה נוספת מהרחוב המקביל,לא נמצא על החוף אבל כדי להגיע לחוף רק חוצים את הכביש.ממליצה בחום!!!!! -
לה פלורה - אמרי - לה מרידיאןמלון לה פלורה - 5 כוכבים ממש על חוף הים במרכז העינינים של פאטונג, שילוב של פינוק מושלם במרחק של דקת הליכה ממרכז הבילויים
מלון אמרי - 5 כוכבים על חוף הים בדרום מפרץ פאטונג, מרחק של 20 25 דקות הליכה ממרכז הבילויים, מתאים יותר למבקשי הבידוד
מלון לה מרידיאן - 5 כוכבים, במפרץ פרטי עם חוף, פרטי הטופ של הטופ, ואם יש לכם רכב שכור אין לכם כל בעיה.
מלון אמרי הוא הזול ביותר מבין כולם, בהפרש משמעותי, בעית השפך... קיימת, אבל ישנן שעות בהם אין כל בעיה.
לפני שפתחנו את סגול, טיילנו רצוף עם המשפחה במשך 12 שנים (הטייל הניצחי) ואני עדיין מאמין שתפקיד סוכן טיולים הוא לתת את כל הנתונים ולא להסתיר פרטים "לא נוחים"
מקווה שעזרתי
יריב - סגול
סוכנות טיולים בפוקט -
לה פלורה - אמרי - לה מרידיאןתודה רבה לכולכם- סגול, מרטין, נוגה, רוני ואיתן ש.!
יריב- שלחתי לך מייל..
מעיין