ארמון שנברון
-
היי,
אשמח לעזרה בנוגע לארמון שנברון.
חשבנו על הכרטיס הקלאסי שמשלב בתוכו 5 אטרקציות:
ביקור מורחב בארמון
גנים , מבוך, חממה וגלורייטה.
מתלבטים אם לנוער (בנים) תהיה סבלנות לזה. יש לכם ניסיון?
הייתי לוקחת את הסיור הקצר אבל אין אופציה כזאת בכרטיס המשולב.
ראינו שאם מזמינים כרטיסים מראש צריך לקבוע שעה.
מה קורה אם הטיסה מתעכבת ולא מגיעים לשעה שקבענו?
תודה!
-
ההבדל בין הסיור הארוך לקצר – שולי מאוד כך שאל דאגה. מעבר לכך ההפרדה בין הסיור הארוך לקצר נעשית בסיום הסיור הקצר כך שתמיד תוכלו לוותר ומעבר לכך לא ממליץ לוותר.
אם מתככנים את שנבורן ליום הנחיתה – הייתי חושב שוב טוב כי הסיור בשנבורן אורך יום שלם וכדאי להגיע לשם רעננים ולא אחרי לילה לבן.
אין משמעות לאיחור. בפעם הראשונה היינו באוגוסט והכרטיסן אפילו לא העיף מבט בשעה הנקובה אפילו שאחרנו בכשעה וחצי ולמרות העומסים.
בפעם השנייה הייינו בשבועות הפעם לא היה עומס כלל ושוב לא הייתה התייחסות לשעה. אני מניח שהם עובדים על סטסיטיקה ויודעים שרוב האנשים יגיעו בזמן וזה מספיק להם.
הביקור בארמון ובגניו מומלץ מאוד. לא ממליץ על הגן חיות שם. וכן המבוך שם לא רלוונטי לנוער.
-
אין אפשרות לבקר ביום אחר מלבד יום הנחיתה.
אנחנו אמורים לנחות ב 10 בבוקר. כך שנוכל להיות בארמון בצהריים.
למחרת בבוקר כבר עוזבים את וינה וחוזרים שוב בלילה האחרון (ואז יהיה לנו חצי יום למחרת.)
אנחנו יודעים ששנברון לוקח הרבה זמן ולכן מתלבטים מאוד אם בכלל לשלב את אותו בלו”ז. אני כבר הייתי שם (לפני כמעט 20 שנה), אבל הפעם אנחנו בהרכב של זוג +ארבעה בנים (7.5, 14.5, 16.5) ואני תוהה עד כמה הם יהיו בקטע.
-
אם הייתי מדרג את האטרקציות לילדים בווינה הייתי מסדר כך:
פראטר,
מוזיאון המוזיקה,
שנבורן
כך ששנבורן בהחלט במקום גבוה בהתייחס לילדים, מעבר לזה לא הכל צריך להתאים לילדים, יש גם הורים בסיפור…
מעבר לכך לא בטוח שהייתי בוחר בשנבורן לחצי יום אלא מטייל בעיר עצמה.
מעניין מה אחרים יגידו.
-
את ארמון שנבורן הייתי מציע לדחות לביקור אחר בוינה. אחרי לילה עם מעט שינה וטיסה הייתי מנצל את המעט זמן שיש לכם בוינה למשהוא קליל יותר כמו סיור במדרחוב קרטר ובמרכז וינה וביקור בפארק פראטר .
-
עם משך זמן כל כך קצר והמגבלות שתיארת הייתי מוותרת על ארמון שנברון. יש לעיר המון דברים אחרים להציע. דרך אגב גם אם היית עם בנות צעירות הייתי ממליצה אותו דבר בהינתן המצב.
-
-
נוותר על שנברון הפעם.
תודה רבה!