ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

המלצה על גארדה וילאג

פורום טיולי משפחות
    3
    3
    1039
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • רנניתה
      רנניתה נערך לאחרונה על ידי

אשמח לחות דעת על הכפר

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dland
        dland נערך לאחרונה על ידי

אני מבינה שאת רוצה המלצה של מישהו מהפורום אבל בעיני המלצות בוקינג אמינות מאוד (רק מי שבאמת היה יכול למלא חוות דעת).

אנחנו היינו שם לפני כ-5 שנים וגם אני שאלתי פה ובערך שני אנשים אמרו לי שהמקום נהדר.  היינו בתקופת החגים כך שהבריכה וכל המסביב היה פחות רלוונטי וגם המחיר ששילמנו היה ממש מצחיק.

עם זאת אני רואה שהיום הציון בבוקינג הוא 7.1 ובדר”כ אני לא מזמינה אם הציון הוא פחות מ-8 ואני חושבת שזה מסביר למה התאכזבתי מהמקום.  הוא לא גרוע אבל הדירות מאוד בסיסיות ואנחנו מחפשים יותר פינוק בחופשה. 

המיקום של הכפר מצוין.

• ענמה
          ענמה נערך לאחרונה על ידי

גם אנחנו היינו בגארדה ויליג’ לפני כמה שנים.

ישנו בדירה של שני חדרים (חדר עם מיטה זוגית, חדר עם 2 מיטות בודדות וספה נפתחת ב”סלון” הקטן). הדירה לא מרווחת. בזמנו המקום הספיק לנו כי הילדים (3) היו קטנים יחסית, כיום עם בני נוער אני משתדלת ללון בדירות יותר גדולות.

הדירות בסיסיות אבל מבחינתנו היה בסדר גמור- למיטב זיכרוני רמת ניקיון סבירה, כלי מטבח וכד’. 

המיקום מצוין כפי שכתבו.

גם אנחנו הגענו בעונת הסתיו ולא ניצלנו את הבריכה (ניסינו, המים היו ממש קרים).

לפי ההתרשמות שלי בכפרי נופש בהולנד מקפידים יותר על התחזוקה של השטחים הכלליים (גן שעשועים וכד’) אבל אולי זה הסטנדרט באיטליה?

לסיכום- באופן אישי הייתי חוזרת לשם שוב, עם התאמת הציפיות...

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון