פנסיון לכלבים
-
שלום לחברים
הוספנו את כלבנו לפני מספר חודשים לחייק המשפחה
ולא לקחנו בחשבון נסיעות לחו"ל , ( הסבתא גם בחו"ל )
מבקשים המלצות לפנסיונים קטנים יחסית באיזור המרכז ועלויות
שבוע טוב
דובי -
פנסיון לכלביםבוקר טוב, דובי. שנה שעברה בפעם הראשונה השארנו את הגולדן האהוב בפנסיון. 18 ימים הוא היה שם ויצא כמו חדש. מטופח, מטופל נפלא, עם המון אהבה ותשומת לב. המקום נקרא חוות הדוד משה, נמצא בקרבת נתב"ג בכפר טרומן. הם היו קשובים לכל בקשה שלנו ואני יכולה להמליץ עליהם מכל הלב. העלות לכלב שאוכל פעמיים ביום בסביבות 70 ש"ח. גם השנה הזמנתי כבר מקום אצלם לאוגוסט. הטלפון 9711111 - 03. המקום אינו מקום קטן, נהפוך הוא. יש שם מדשאות גדולות, צוות גדול, כל כלב מושם ב"חדר" עם כלב נוסף שמותאם לו במיוחד. אתה יכול להתרשם באתר:
http://www.dodmoshe.com
אלונה -
הכלב שלנו מאוד אהב ללכת לפנסיון של אביבה בכפר רותהילדים היו אומרים שהוא יוצא לקייטנה.
הטיפול גם חם וגם מקצועי.
מאו דממליץ ומצרף קישור -
פנסיון לכלביםממליצה על כלבים בכפר בבית נחמיה (על יד שוהם).
03-9791273
המקום הוא גם בית ספר לאילוף כלבים. אנחנו לוקחים את שני הכלבים שלנו לשיעורי אילוף במקום. בזמן שהותנו בשיעור האילוף ראינו את הדאגה של העובדים לכלבים ולכן כשהצטרכנו פנסיון לסוף שבוע, השארנו שם את הכלבים. הכלבים חזרו מאושרים ונקיים.
במקום רחבת דשא גדולה, עם משחקים, שאליה מוצאים את הכלבים.
צריך להזדרז להזמין אצלם לקייץ, מכיוון שהם אינם לוקחים הרבה כלבים בו זמנית. אנחנו כבר הזמנו מקום לשבועיים. המחיר 70 שקל ל-2 הכלבים.
אני לא זוכרת את המחיר לכלב אחד. -
פנסיון לכלביםלא במרכז אבל פנסיון מאד איכותי, ליד הכנרת בקבוץ אפיקים,כלביית אפיקים. שווה לך לבדוק.
נסיעה טובה. -
פנסיון לכלבים,מצטרף להמלצה על חוות הדוד משה בטרומןשבועיים שם והכלב חזר אליי כמו חדש
מקום נקי עם יחס חם וביתי
אז חוץ מזה שיש להם המון מרחב להתרוצץ שם,
הוא היה בספא
לא,באמת!
יש להם אפילו ספא והחזירו לי אותו עם פדיקור מניקור, ניקוי אזניים,רחוץ מוברש ורענן.
גם אשתי רוצה עכשיו ללכת לשם
הם שלחו לי תמונות שלו למייל שהוא רץ במדשאות,ככה שמחו"ל יכלתי לראות מה שלומו ולהווכח שהכל בסדר איתו.
במקצועיות כזאת עוד לא נתקלתי,והוא היה בכמה פנסיונים לפני המלון הזה...
הטלפון שלהם:03-9711111
נסיעה טובה -
פנסיון לכלבים,מצטרף להמלצה על חוות הדוד משה בטרומןתודה לכל העונים
אכן טיפים ראוים
דובי -
תודה לכולכם