Letchworth park
-
במקור ירדתי מהפארק הזה כי נראה היה לי מוזגם, ולא השתלב לי במסלול.
עכשיו כשהורדתי את איתקה והתפנו לי כמה שעות אני שוקל להחזיר אותו.
אגב, נורא קשה לחפש מידע על המקום הזה פה בפורום כי האיות שלו בעברית מאד לא ברור

אני מנסה להבין האם יש אפשרות/טעם/מסלול לביקור של עד 3 שעות ועד 2 קילומטר הליכה בפארק הזה.
משהו בסגנון נוסעים בנוף יפה, חונים ליד איזה מפל או משהו בסגנון, מסלול קליל של קילומטר-שניים מהמפל הזה לבא בתור וחזרה. ואז דילוג באוטו לראות את הקניון.
לא מסלולי הליכה רציניים!
וגם:
בהתחשב בעובדה שיום קודם נהיה בניאגרה, וככל הנראה יום אחרי בווטקינס גלן – זה לא מוגזם?
והאם בכלל יש אפשרות / הגיון לעבור בפארק הזה וגם בווטקינס גלן באותו יום?
-
התשובות לכל שאלותיך: כןכן, בהחלט שווה ביקור, גם אם קצר. אנחנו בקושי הלכנו בו, בעיקר נסענו ממפל למפל, ונהנינו מנוף נהדר שלא הזכיר לנו שום דבר אחר שראינו בצפון המזרח.
כן, גם אנחנו ביקרנו שם מייד אחרי ווטקינס גלן ובדרך לניאגרה. לא הרגשנו עומס של מפלים יפים. להיפך, נהנינו מאוד.

-
מצטרפת לדעתו של חתול רובוטשווה ביקור, בעיקר נסיעה על הדרך הנופית ועצירה לתצפיות וצילומים.
אנחנו עשינו את הדרך מהניאגרה לאיזור אגמי האצבעות, כשביקרנו בפארק.

-
זכורה לי דווקא המלצה של מישהו לעשות מסלול כזה בנסיעה ממפלים ולכיוון האגמים. להיכנס מכניסה מסוימת מכיוון המפלים ולחצות את הפארק. אם אמצא אשלח לך. או שמישהו זוכר?
-
תודה לכולם
בהנחה שכן – יש למישהו משהו קונקרטי להציע? כביש/אתר/מפה מסויימים?
כי האתר של הפארק עצמו קצת לא ברור לי
-
פארק “שווה” ביותר, שהיינו בו בהמלצתו של מוני.
זה מה שכתבנו ב-2011:
“יום חמישי 26.5.11
יציאה מהמלון ונסיעה ללצ'וורט פארק. הגענו לכניסה הצפונית ליד מאונט מוריס, והתחלנו לטייל ממנה עם עצירות בכל מקום שממנו יש תצפית. עצירה ראשונה מעל הסכר ואח"כ עצירות נוספות.
בהמשך בקרנו במפלים התחתונים - יפים מאד, במפלים האמצעיים - מדהימים, וגם במפלים העליונים. סה"כ בילינו בפארק כשלוש שעות נעימות, כולל נסיעה לא מהירה לאורכו, כ-17 מייל. הירוק של הפארק מהמם, הנופים לנהר - גם כן, הפארק מסודר ומשולט, עם מגרשי חניה, שירותים, מסעדות.”התמונות למטה דגימה בלבד…
גילוי נאות: אנחנו היינו במאי אחרי חורף גשום מאד כולל הצפות בורמונט באיזור אגם שמפליין ובמקומות אחרים. לא ברור מה תהיה כמות המים שתראו באוגוסט, אבל זה נכון גם למקומות אחרים שתבקרו בהם.
-
נוסע מתמיד- תמונות נהדרות!
אנחנו היינו באוקטובר והייתה זרימה עצומה (כמובן שזה משתנה משנה לשנה) כך שיחד עם צבעי השלכת המראה היה נפלא.

-
תודה רבה
נראה לי שאסתפק בעצירות קצרות:
האחת לצורך תצפית ב Inspiration Point
והשנייה לחניה וטיול קצר לאורך ה”טיילת” בין ה upper falls ל middle falls
-
גם אני מצטרפת להמלצות. היינו באוקטובר ומאד נהנינו
-
תודה.
סיכוי גבוה שיכנס למסלול.
מבחינתי (בתוכנית הטיול שלי) זה פשוט נקודת עצירה בדרך מהניאגרה לאיזור אגמי האצבעות. סטייה של פחות מחצי שעה מהמסלול + עצירות לעוד חצי שעה בערך.
הפארק לא מוגדר כאתר בפני עצמו אלא כ”יעד על הדרך”
תודה רבה לכולם על העזרה והתמונות היפות. תודה גם למי שעזר לי עם טיפים לפארק הזה בהודעות פרטיות
-
לתשומת ליבך-הכניסה מ-portageville סגורה. -
רינתי ,נכון,ולכן נכנסים ויוצאים משער castile -
כן, הם מנתבים את התנועהלכיוון castile, שמו מחסומים. מתאים לי, גם ככה אנחנו נוסעים ל-olean.
-
תודה לשניכם.
גוגל מפס מכיר את החסימה
ולא פחות חשוב – השביל שעובר בין ה upper falls ל middle falls גם סגור
אז כנראה שלא נלך בין המפלים אלא נדלג בינהם
Please be advised that the portion of Trail 1 leading to Upper Falls from the Upper-Middle Falls Parking area is CLOSED for reconstruction through the remainder of 2017. Public is not allowed within the fenced off areas. Park Road and access to Middle Falls remains open to the Public.
-
בדרך לשם עכשיו. אגיע עוד שעה וחצי.
אעדכן מהמקום..…
-
דיווח מהשטח-: Letchworth parkהיתי שם היום.
היה קצת מאכזב.
המיים מדהימים והמפלים מהממים אבל את הבנות זה לא הרשים(אותי כן אבל זה יותר קל כנראה)
שים לב שיש שיפוצים במקום.
הטיילת בין הupper & middle אסורה להליכה עם שילוט של העבריין יתבע.… יפתח רק לקראת אוקטובר
הכמינה הפעילה עד 2018 היא ה castel ולא זו שליד הinsperation point אז שימו לב…
בכל אופן אם בדאך שווה. הינו בתצפיות וגם נסענו לwolf שמקסים אבל לא לעשות מאמץ מיוחד אחרי הניאגרה ולפני אית'קה. היה בדרך.
-
דיווח מהשטח-: Letchworth parkהיתי שם היום.
היה קצת מאכזב.
המיים מדהימים והמפלים מהממים אבל את הבנות זה לא הרשים(אותי כן אבל זה יותר קל כנראה)
שים לב שיש שיפוצים במקום.
הטיילת בין הupper & middle אסורה להליכה עם שילוט של העבריין יתבע.… יפתח רק לקראת אוקטובר
הכניסה הפעילה עד 2018 היא ה castel ולא זו שליד הinsperation point אז שימו לב…
בכל אופן אם בדרך שווה. הינו בתצפיות וגם נסענו לwolf שמקסים אבל לא לעשות מאמץ מיוחד אחרי הניאגרה ולפני אית'קה. היה בדרך.
-
תודה רבה!