קצת מאוכזבת
-
טוב, מתכננים כבר חופשה הבאה. והזמנתי כרטיסים ל-memmingen. ורק אחרי התחלתי לבדוק אתרים המתאימים...
לא מצאתי ממש...אוףףף. יש המלצות? אתר משפחתי כ- 150 קמ' גלישה, עם אופציה גם לגן ילדים, גם לשיעורים לילדים לגיל 5 וגם לא במחירים אסטרונומיים. בדקתי את סולדן - יקררררר. וגם לא מאוד רחוק, בטווח של שעתיים נסיעה משדה תעופה. המפות לא ממש עוזרות - בשנה שעברה לפי מפה היה 2.5 שעות נסיעה - בפועל 3.5.
הזמנתי, כי רצינו גם קצת לטייל בתקופת כריסמס, העיר קטנה ונראת מעניינת, אבל אין אתרי גלישה
-
קצת תמוה אבל אפשר לגלוש גם באזורממינגן היחידה שאני מכיר נמציאת בבוואריה גרמניה, לא בדיוק יעד למי שמחפש חופשת סקי. כל אלטרנטיבה תכלול נסיעה יומיומית עם זאת יש אפשרויות גרמניות בפחות מהזמנים שציינת:
1. דרומית לממניגן, כ-40 דקות עד שעה נמצאים האלפים הגרמנים באזור שנקרא Allgau, המון כפרים קטנים וציוריים חלקם מהווים אתרי סקי שלגולש בינוני יספיקו ליום - רעיון לא רע בכלל לעבור כל יום בכפר/אתר אחר. אני טיילתי באזור בקיץ והאזור מקסים (וכמובן עם המון אפשרויות לינה). לא התאפקתי וצירפתי שתי תמונות מהאזור. נושא הדרכה באנגלית ובמיוחד לילדים עלול להיות מאוד בעייתי באתרים האלה.
2. גארמיש האתר הגדול בגרמניה, לא הייתי, נראה לי כשעה וחצי מממינגן.
בכל מקרה אם סקי זו מטרת החופשה, הייתי משנה לכיוון אוסטריה, על שלל אפשרויותיה.
-
תודה אלון,התמונה מדהימה!!! איזה משפחה יפה
המטרה היא גלישה ולפני כן כמה ימים בעיר עצמה לתקופת כריסמס.
נסיעות עם ילדים כל יום לאתר חדש גם לא נראה לי כאופציה, הרי הם צריכים קורס סקי
-
תודה אלון,כריסמס זה יהיה יקר, מחירי שיא עונה, בתוספת כיסוי שלג לא בטוח.
אם רוצים זול וסקי טוב, אז לא בכריסמס. אם רוצים כריסמס וסקי טוב, אז יקר. תמיד אפשר להתמקם בכפר קטן, קרוב לאתר גדול (למשל בעמק הצילר) בצימר צנוע, אבל לא תהיו קרובים למסלולים. כדאי מאוד גם לברר כבר עכשיו זמינות של מדריכים דוברי אנגלית לילדים בתקופה זו -
אלון. איזה ילדים יפים.זה בטח מאישתך. -
אלון. איזה ילדים יפים.זה בטח מאישתך.מאשתי זה בטוח.
אבל לאור העובדה שאין יותר מידי דמיון בינם לבינה וגם לא מי יודע כמה דומים לי, אני מניח שהם בטח דומים לאבא:-) -
אלון. איזה ילדים יפים.זה בטח מאישתך."צר" לי אלון, אבל הקטן על המנשא הוא שכפול גנטי שלך. לפחות זו המחשבה הראשונה שעלתה לי בראש כשראיתי את התמונה
באמת תמונה מדהימה.
- מ.א. -
There he is...finallyNice to see you are out of your Debts/Credits & PE Ration Bunker enjoying the fresh air and sun for a change
-
אלון. איזה ילדים יפים.זה בטח מאישתך.מ"א תודה על התמיכה, אבל קצת חבל בניתי עליו ליותר.
-
There he is...finallyצורס, בישראל בתחילת יוני מתחילים 3 חודשים בהם ה- air ממש לא fresh. מדובר על סאונה לחה דביקה וגועלית. הישג זה יום שהצלחת שלא לצאת מהמשרד.
בתוך הסירה עם הבירה הבריזה והנופים פשוט קשה לך להבין את הקשיים של העם היושב בציון
. -
Al ma ata me'daberCan't you see that I am in a middle of a religous experience
-
הוא מדבר על זה
-
This is exactly what this Forum needsAnother frigin' Chuchem
Just start worrying about getting your Tuches back into gourmet eating, vodka tonic drinking and having a whole lotta fun shape
I am coming in just six weeks
Comprendo Ya Romanian Enchanlada
-
פשוט מתגעגע לזה
-
פשוט מתגעגע לזהאההה... זה מה שעשיתם מעל זאלבאך כשאני הקאתי את השניצל על המסלולים? ראבאק !!