ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

איך לחסוך תורים בפירנצה?

פורום אירופה
    4
    5
    1237
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • nany8
      nany8 נערך לאחרונה על ידי

אם בהגעה לפירנצה קונים (איפה?) כרטיסים לגלריה אופיצי ועוד כמה אטרקציות ,
      האם נחסכים תורים או שצריך אחר כך להגיע ולהמתין בתור לקבלת הכרטיס?
      האם הכרטיס מכוון שעה?  או שאפשר לבוא מתי שרוצים?
      מה הכי כדאי לעשות (מבחינת התורים) ? אפילו אם יעלה עוד קצת…

לא בטוחה שמתאים לנו לקנות כרטיס פירנצה , כי יתכן שנגיע למעט מכל האטרקציות , ולא בטוח ששווה את הסכום. מה דעתכם?
      הבנתי  מקריאה בכל מיני אתרים שיש תור גם למי שרכש כרטיס, ואחר כך יש תורים ארוכים גם לבדיקה בטחונית.
      אשמח לטיפים בנושא לייעל ככל האפשר.
      חשבתי שלא כדאי להזמין כבר מהארץ באינטרנט, טיסות ואף רכבות עשויות להתאחר וכל הלו”ז יכול להשתנות. מעדיפה לקנות כשנגיע.
      אשמח גם להמלצות על מה הייתם ממליצים במיוחד ועל מה פחות.
      כולל טיפוס מגדלים לצפייה על העיר , לא רק מוזיאונים.
      יש לנו יומיים וחצי. ואוהבים לעשות בנחת, לא לרוץ יותר מדי בין אטרקציות
      ושונאים לעמוד בתורים, בעיקר בחום…
        מקווה שבסוף אוגוסט יהיו קצת פחות תיירים?
      בונציה התורים לכל מקום היו פשוט בלתי נסבלים , אז ויתרנו על רוב המקומות.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • gadiz
        gadiz נערך לאחרונה על ידי

התור באופיצי תלוי ביום ובשעה. נכנסנו בקיץ בשעות הבוקר והקניה של כרטיס מראש (באינטרנט) הוכיחה את עצמה וחסכה המון זמן. לא היה תור לאיסוף הכרטיסים.

על חלק מהמקומות ויתרנו בגלל תורים אינסופיים. גם בסוף אוגוסט יש המון תיירים.. תזהרו מכייסים, יש הרבה. 

• metayelet-i
          metayelet-i נערך לאחרונה על ידי

לאופיצי הייתי קונה מראש. ביום שאני הייתי, יום סוף חורף קר, ב-8 בבוקר, היה תור לאיסוף הכרטיסים (חצי שעה, אולי קצת פחות) ונכנסתי בערך לשעה שקניתי בה, כי באתי לאסוף את הכרטיס מוקדם.

בסוף אוגוסט יהיו הרבה מאוד תיירים. אני לא נוסעת לפירנצה אלא בין נובמבר ומרץ.

אני ממליצה על אחת הכנסיות הגדולות, סן לורנצו, סנטה מריה נובלה, סנטה קרוצ’ה, שיש בהן מקום גם אם באים הרבה תיירים, פשוט כי הן מתפרשות על שטחים עצומים. ויש בכל אחת מהן אמנות נפלאה. אני גם ממליצה ללמוד מראש על הכנסיות החינמיות שגם בהן יש הרבה אמנות לראות ויש סיכוי שתהיינה מלאות פחות מאשר מוזיאונים והן מהוות תחליף למוזיאונים בפני עצמן. כמה מהן נמצאות מעבר לנהר.

לבית הטבילה שמול הדואומו אפשר להיכנס כבר ב-7:30 וזה בדיוק מה שכדאי לעשות. גם המוזיאון של הדואומו, מאחוריו (נכלל במחיר הכרטיס) מומלץ מאוד בעיני.

באוגוסט בפירנצה אני לא מטפסת על שום מגדל.

• ari0252
            ari0252 נערך לאחרונה על ידי

אם בהגעה לפירנצה קונים (איפה?) כרטיסים לגלריה אופיצי ועוד כמה אטרקציות ,
            האם נחסכים תורים או שצריך אחר כך להגיע ולהמתין בתור לקבלת הכרטיס?

יש אתר שניתן לקנות כרטיסים מראש לאופיצי ,זה מוכוון שעה וחוסך את התור הארוך למדי.לדעתי כדאי לקנות מראש לשעת בוקר כך שתתחילו שם את היום כדי שלא יתקע לכם את שאר היום.
            לא בטוחה שמתאים לנו לקנות כרטיס פירנצה , כי יתכן שנגיע למעט מכל האטרקציות , ולא בטוח ששווה את הסכום. מה דעתכם?אני לא בעד כרטיס פירנצה אלא להתמקד במה שמעניין אותכם.
            הבנתי  מקריאה בכל מיני אתרים שיש תור גם למי שרכש כרטיס, ואחר כך יש תורים ארוכים גם לבדיקה בטחונית. בשני ביקורים בשנתיים האחרונות -זה לא קרה לנו.
            חשבתי שלא כדאי להזמין כבר מהארץ באינטרנט, טיסות ואף רכבות עשויות להתאחר וכל הלו”ז יכול להשתנות. מעדיפה לקנות כשנגיע.זה לשקולך ,אפשר להזמין ליום או יומיים אחרי ההגעה.
            אשמח גם להמלצות על מה הייתם ממליצים במיוחד ועל מה פחות.כדאי שתמקדי אותנו מה מעניין אותכם.
            כולל טיפוס מגדלים לצפייה על העיר , לא רק מוזיאונים.מומלץ לטפס למגדל הדוומו ולא למגדל הפעמונים ,שכן ככה יש “שניים במחיר של אחד” .קחו בחשבון תורים.

• nany8
              nany8 נערך לאחרונה על ידי

היי גדי, איזה סוג כרטיס רכשתם? אני רואה באתר שיש הרבה מאד סוגים..
              כניסה בלבד, כניסה אחר צהרים, כניסה ליום שלם, כניסה לשעה וחצי, עם הסבר אודיו, עם הדרכה, סוגים שונים של מחירים ושל זמן מותר לשהייה.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון