רגסטן באוגוסט
-
אני מתכנן להגיע לרגסטן באוגוסט,
האם מומלץ בעונה הזו
תודה
-
רגסטן באוגוסטכן - מומלץ בהחלט
אז נכון שתמיד יהיה מי שיגיד שיש חודשים יותר טובים (וזה נכון) - אבל גם אוגוסט הוא חודש מצויין לראג'סטן. לא חם מידי (ואם קצת חם - אפשר לקחת חדר עם מזגן) ובכל מקרה במקומות מסויימים כמו אודאיפור - אין כלל צורך בכך! גשמי המונסון מפריחים את המדבר והופכים אותו לירוק, ובנוסף - מכיון שזה לא שיא העונה, אז גם אין בעיה למצוא מקומות לינה והאווירה נעימה (ולא שאין תיירים - זוהי עונת החופשות של הסטודנטים האירופאים שמציפים את ראג'סטן, ומי שלא ישב במסעדה מלאה איטלקים וספרדים קולניים לא ראה מהו רעש של לול מימיו
) אבל בסה"כ - זוהי עונה בהחלט סבירה ונוחה לטיול
עדות אישית: הייתי 3 פעמים באוגוסט בראג'סטן ונהניתי מאד, ובאחת הפעמים הייתי עם אימי בת ה 60+ וגם היא נהנתה ביותר
-
רג'סטאן באוגוסטמצטרף לתגובה של קודמי. חם, אבל לא משהו יותר ממה שאתה מורגל אליו. -
וגם האגמים בפושקר ואודייפור מלאים במים וחייםמישהו היה בפושקר אחרי השיפוץ באגם? -
פושקר - לאיילהלא יודע אם זה לפני או אחרי אבל זה מ- 2007
-
פושקר מה קרה לאגם?הי יוסי תודה רבה על התמונות המקסימות, פושקר זה מקום מהאגדות, אפילו ברווזים צחורים שטים שם באגם.
בחורף האחרון כלומר ינואר 2009 האגם יובש כמעט לגמרי ובתוכו זחלו דחפורים, אינני יודעת מה עלה בגורלם של השיפוצים הללו ומה נהיה מהאגם לבסוף , התמונות שראיתי היו מאד מוזרות, הנה אחת שקיבלתי במייל מאחי המקסים ,בתחילת העבודה ומזוית שכמעט ולא רואים את הטרקטורים הקטנים, מהצד השני שממנו צילמת את הבריכה הקטנה היה אפשר לראות שהאגם ממש חפור.
-
פושקר מה קרה לאגם?כתבה בעניין העבודות באגם
http://timesofindia.indiatimes.com/Cities/Pushkar_lake_dug_u p/rssarticleshow/3882630.cms -
רגסטן באוגוסטהי,
לבחור שסיפר שהיה עם אמא שלו ברג'סטן (רן/אמיתי)- אני נוסעת בסוף אוגוסט לשבועיים לרג'סטן עם אמא שלי ( גם היא בת 60+)- האם יש לך טיפים לטיול כזה - מלונות מומלצים/נסיעות/ מקומות/ טיולים קצרים וכד'. תודה. -
יוסי תודה רבה, כתבה מעניינת מאדאמנם מצב האגם אינו משמח, אבל לקרוא על פרוייקט שיקום תוך התחשבות בתנאי הסביבה, בהודו, זה מאד משמח. מזה שנים אני נוהגת להשמיץ את הרשויות ההודיות בכל הנוגע, לבניה, לסכרים, לשימור מקורות מים, ולטיפול בנושאים הקשורים באיכות הסביבה, הם פשוט משמידים את הסביבה ואת המקורות הטבעיים שלהם .סוף סוף מתואר פרוייקט שנראה שהמדינה עושה שם מאמצים לשמר את הסביבה, יופי לקרוא. -
יוסי תודה רבה, כתבה מעניינת מאדH i Ayala,
if you really want to get angry at the Indian authorities, you should have a look at the Dams in Sikkim, especially in the Dzongu valley, which was supposed to be a special reserve for the Lepcha people, for whom the valley and the river are sacred:
http://www.voiceofsikkim.com
and ani runch sikkim. weepingsikkim.blogspot.com -
sad, very sad. thay have been hunger fasteing for very long periods, saw them in Gangtok last year.
The damage is enormous! I have been to the valley in 2007, and what a place it was! -
יוסי תודה רבה, כתבה מעניינת מאדמזה שנים אני נוהגת להשמיץ את הרשויות בכל הנוגע, לבניה, לשימור מקורות מים, ולטיפול בנושאים הקשורים באיכות הסביבה, הם פשוט משמידים את הסביבה ואת המקורות הטבעיים
זה תקף גם לרשויות שלנו בארץ