ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

הרכבל בפלראו אוסטריה

פורום טיולי משפחות
    5
    15
    2706
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אחוה
      אחוה נערך לאחרונה על ידי

מן התמונות נראה שהרכבל הזה הוא רכבל כיסאות של 6 מקומות הפועל גם בקיץ.

הרכבל עצמו נראה מדליק, הוא כלול בכרטיס זאלצבורגלנד כרד, אבל האם יש מה לעשות / לראות בקצה הרכבל על ההר? האם באוסטריה יש הרבה רכבלים כאלו?

תודה
      אחוה

אחרי שראיתי את התמונות של החווה בפלכאו שצרפו פה בפורום עולות בי מחשבות האם עדיף לשהות בפלכאו ולא בסט יוהן על ההר... מה אתם אומרים עדיף? (עדיין הכל ניתן לשינוי...)
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • איריס ס.
        איריס ס. נערך לאחרונה על ידי

הרכבל בפלראו אוסטריה
        אחוה

אנחנו לנו בפלאכו . בנסיעות שלנו עברנו מספר פעמים דרך סט יוהן..

היתרון המשמעותי של פלאכו הוא בקרבה שלה לאוטוסטרדה. הנגישות מהאוטוסטרדה לישוב טובה מאד ותוך 2 דקות אתם בפנים.

כדי להגיע לסט יוהן צריך לנסוע בדרכים צדדיות , פתלתלות ואיטיות.

זה לא נורא אבל זה יאט את הקצב שלכם בכניסה וביציאה.

לסיכום - אם את מוצאת דירה בפלאכו במחיר סביר - לדעתי עדיף.
        • תמי
          תמי נערך לאחרונה על ידי

הרכבל בפלראו אוסטריה
          עלינו עם הרכבל בפלכאו, כי גרנו שם, אבל למיטב זכרוני, ירדנו די מהר, כי לא היה מה לעשות למעלה. אני מניחה שאפשר לתכנן טיול רגלי, אבל כנראה לא היה לנו זמן. בהחלט יש רכבלים נוספים כאלה,שגם הם כלולים בכרטיס.
          • נעמי10
            נעמי10 נערך לאחרונה על ידי

לאיריס (אחוה כדאי לך לקרוא)
            איריס. את ממש לא צודקת. מבחינת זמני נסיעה סט. יוהן עדיפה על פלכאו והלכתי עכשיו לבדוק את זה ב- google maps כדי להיות בטוחה שאני לא אומרת סתם דברים.
            הנסיעות בטיול כוכב בזלצבורג הן בד"כ או לכיוון קפרון, קרימל וכו', שאז יש לסט. יוהן יתרון ברור, בערך 20 דקות נסיעה פחות מפלכאו או לכיוון זלצבורג האגמים וכו', שאז זמני הנסיעה משני הכפרים הם פחות או יותר אותו הדבר, מכיון שמסט. יוהן יש יציאה לא ארוכה ל- A10, שמביאה אותך לנקודה ב- A10 , שהיא הרבה יותר קרובה לכיוון זלצבורג מאשר החיבור של פלכאו. קשה קצת להסביר את זה צריך לראות את זה במפה.
            הדרך שמחברת את סט. יוהן לאוטוסטרדה היא ממש לא כזאת פתלתלה ואיטית.
            זו אמנם לא אוטוסטרדה, אבל זה כביש מהיר.
            בכל מקרה, זהו לדעתי ממש לא השיקול בבחירת הדירה. אני הייתי בוחרת לפי איכות הדירה והמחיר. וגם לפי אופי המקום. הבנתי שזה מלון דירות לעומת חוה (כל אחד מה שמתאים לו).
            • איריס ס.

נעמי
              לא הולכת להתווכח איתך ולא בדקתי בגוגל ..

כותבת רק מנסיוני.
              היינו שבוע באזור זלצבורגלנד.

במשך 5 ימים נסענו לאתרים בעיקר דרך A10 שמאד קרובה ומאד נגישה לפלאכו. 2 דק' מהאוטוסטרדה ונמצאים במרכז פלאכו.

ב 2 ימים אחרים נסענו מפלאכו דרך סט יוהן על ההר כדי להגיע לקניון ליכטנשטיין ולמפלי קרימל..

אין בכלל מה להשוות מבחינת נוחות הגעה . הדרך איטית ומפותלת.
              אם צריך בכל יום ( או ברב הימים) לצאת ל A 10 יותר נח מפלאכו.
              כל אחד ושיקוליו לפי המסלול המתוכנן לו.

זו דעתי.

איריס
              • איריס ס.

נעמי
                בגלל שהיית כל כך נחרצת..הלכתי ובדקתי.

מצרפת מפה. תמונה אחת שווה יותר מאלף מילים.

פלאכו ממש סמוך ל A10. ווגרין וסט יוהן , יותר פנימה וליד כבישים משניים.

מסכימה שמלבד המיקום חשובה מאד איכות הדירה.

• פלאכו במפה
                • נעמי10

לאיריס
                  חשוב לא רק להסתכל על המפה, אלא גם לראות את הדרך המומלצת. החיבור מסט. יוהן לA10 הוא במקום יותר קרוב לזלצבורג.
                  את אומרת מניסיונך, אבל מכיון שלנתם בפלכאו, מעולם, כנראה לא יצא לכם להתחבר ל- A10 דרך סט. יוהאן. אתם התחברתם לכביש 311 לכיון קרימל, שזה משהו אחר. אנחנו לנו בבית שנמצא באמצע בין ווגריין לפלכאו ומענין שקרה שה- gps הורה לנו לצאת ל- A10 דוקא דרך סט.יוהן.
                  הדרך המפותלת, שאת מדברת עליה היא הדרך בין פלכאו לסט. יוהן.
                  מי שמתגורר בפלכאו צריך לעשות את הדרך הזאת כדי להגיע לקרימל, קפרון, גרוסקלונר,צל אם זי, קניון ליכטנשטיין וכו'. (דרך אגב קניון ליכטנשטיין נמצא ממש בסט. יוהן).
                  מי שמתגורר בסט. יוהן לא יסע בדרך הזאת ובעצם אם לא יגיע מאיזו שהיא סיבה בכונה לפלכאו לא יצטרך להגיע לפלכאו בכלל.

אני מדברת גם מניסיון וגם מחרישה מעמיקה של המפה, הדרכים והזמנים.
                  אי אפשר להתוכח עם עובדות.
                  אבל, שוב אני מדגישה, שזה לא כזה הבדל, שצריך להוות איזה שהוא שיקול בסגירת הלינה.
                  • איריס ס.

אחוה
                    באופן טבעי , כל אחד כאן מדבר מהנסיון הקטן והפרטי שלו.
                    רובנו היינו באזור רק פעם אחת.

אני רק אומרת - שלינה בפלאכו הסמוכה ל A10 מאד מאד נוחה ונגישה.
                    • אחוה
                      אחוה נערך לאחרונה על ידי

תודה לכולם על ההסברים המפורטים - בהחלט היה לעזר.
                      אם אני מבינה נכון 2 המוקמות הם בסדר והבדל הנסיעה הוא במקסימום רבע שעה (תלוי לאן נוסעים באותו היום כמובן...) נכון?

אם כך הדבר זה לא שיקול משמעותי.

האמת בפלכאו יש פסטיבל כמעט מידי ערב אבל גם זה משהו שניתן ליסוע אליו...

האם יש היכן לטייל עם אופניים בפלכאו (החווה הזו נותנת אופניים בחינם...) במישור או הכל הרים עליות וירידות?

שוב תודה
                      אחוה

נ.ב. הדירה האטרקטיבית בפכאו (בחווה) פעילה רק בחורף Sad ובקיץ יש להם בית אחר אותו הם מפעילים.
                      • נעמי10

פלכאו יותר מישורית
                        • אחוה
                          אחוה נערך לאחרונה על ידי

פלכאו יותר מישורית
                          ויש בפלכאו שבילים מיוחדים לרכיבה על אופניים בעיירה או מסביב (בעלי פוחד , ובצדק, ליסוע על הכבישים עם הילדים) ?
                          • נעמי10

פלכאו יותר מישורית
                            אני לא יודעת ספציפית לגבי פלכאו. ליד הבית שלנו בו בוגריין היה שביל אופניים לצד הכביש (וזה הכביש המוליך מפלכאו לוגריין). אופניים זה ספורט מאוד נפוץ באוסטריה, כך שאני מאמינה שכן, אבל תבררו. אני גם לא בטוחה שבכלל מותר לנסוע על הכביש. אני לא ראיתי אופניים על הכבישים.
                            • אחוה
                              אחוה נערך לאחרונה על ידי

אבל הדרך מפלכאו לוונגרין היא בכלל לא משורית- נכון?
                              • veredfo
                                veredfo נערך לאחרונה על ידי

פלכאו יותר מישורית
                                ) Cycling
                                For cyclists we provide ladies' and men's bicycles together with child transporters, children's seats and, of course, children's bicycles in different sizes.
                                Flachau offers stunning cycle routes for the whole family. Our guided cycling tour will whet your appetite. At the reception desk we will be happy to give you advice on the right trip for you, together with a route description and a map.
                                Experienced mountain-bikers can take lessons at local centres and go on challenging bike rides.

אודה, אני מעתיקנ לך מאתר החווה שנלון בה, אליה התכוונת. כמו שאת רואה, כתוב שיש מסלולי אופניים (לא סתם מסלולים, אלא stunning
                                Razz).
                                לא נראה לי שזאת תהיה הבעיה
                                (-:
                                • נעמי10

אבל הדרך מפלכאו לוונגרין היא בכלל לא משורית- נכון?
                                  אני לא זוכרת ב-100 אחוז איך כל הדרך, אבל אני זוכרת, שהאזור של פלכאו יותר מישורי, מכיון שפלכאו יושבת בעמק בין הרים. וגריין חלקה בעמק וחלקה יותר למעלה. בכל מקרה תצטרכו לחפש מסלולים יותר מישוריים מכיון שהאוסטרים בלי בעיה מדוושים גם במקומות שהם לא מישוריים.
                                  את צריכה לחפש מסלולים קלים, מכיון שמאוד נפוצה שם נסיעה במורדות ההרים של רוכבי אופניים מקצועיים שעולים ברכבל לראש ההר ומשם מדושים למטה.
                                  • 1 / 1
                                  • פוסט ראשון
                                    פוסט אחרון