ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כפר הנופש landgoed t loo בהולנד

פורום טיולי משפחות
    7
    15
    5945
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • leonet
      leonet נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אנו מתכוונים ללון בכפר נופש זה (שאלוהים יעזור לי איך הוגים את שמו) והבנתי שאין אפשרות להכניס את הרכב לתוך הפארק מלבד היום הראשון והאחרון.
      האם מישהו יודע איך אפשר להתנייד שם כשעושים קניות למשל?
      האם יש למישהו מפה של הכפר? לא הצלחתי להוריד מהאתר שלהם...
      האם מישהו בכלל היה שם ויכול לספר חוויות?

תודה מראש!
      אגב אנו זוג + 2 ילדים בגילאי 13 ו-10
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • נילי ר
        נילי ר נערך לאחרונה על ידי

היי leonet,

מעתיקה את תשובותי מאשכולות קודמים:

"אנחנו ישנו ב- landgoed `t loo באוקטובר 2007. ראשית - בחרתם בפארק מקסים! מאד נהננו שם.
        כנסי לסיפור הגולשים המצורף שלנו שעונה לך על רוב השאלות שלך...

ותשובות נוספות:

מה להביא לפארק שיהיה נוח יותר ומבלי לקחת את כל הבית? הבנתי שיש שם כלי בישול וכלי אוכל אבל כדאי להביא תבלינים, סבון כלים, נייר טואלט.

יש כלי בישול מבריקים ולכל מטרה.
        לא כדאי לדעתי להסחב עם נייר טואלט. את מקבלת גליל לכל שירותים (ביחידה בה שהינו היו שניים) ותקני עוד שמיניה בסופר.
        טבליות סבון למדיח כלים ומכונת כביסה כי זה קל לקחת וחבל לקנות חבילות שם.
        את כל השאר יש בסופר ונכון שהסופר של הפארק יקר מהסופר השכונתי שלנו אבל עדיין הכמה שקלים הללו שווים כדי לא לסחוב (ויותר גרוע שישפך בתיק...).
        פירורי לחם, קטשופ וכו' יש שם. גם נייר לפרקולטור.
        חשוב לדעת שהסופר של הפארק נסגר בחלק מהימים ב- 17 (בקבלה תקחו דף עם כל שעות הפעילות, אנחנו היינו באוקטובר ואולי באוגוסט השעות גמישות יותר)."

"באוקטובר 2007 לנו בפארק landgoed `t loo (רצ"ב קישור) שהיה זול יותר מרביט היל. לחלק מהמטיילים הוא נראה צפוני מדי, לנו המיקום היה מצויין. גם האגם שבו שבה את ליבי. יש בו יחידות שניתן להכנס אליהן עם הרכב וכאלו שלא. את יכולה להזמין יח' עם חניה - אם יש עדיין. כשהזמנו כבר אמרו שלא יכולים להבטיח ולבסוף קיבלנו יח' עם חניה קרובה ללא תוספת.
        אם אין חניה ליד היח' ובן ה- 4 נרדם כשחוזרים בערב מיום טיול + גשם, זה יכול להכביד... רצוי להשיג יח' עם חניה.
        כפי שהציעה יונית - סוכני נויה יודעים לאמר לך בדיוק באיזה פארק את יכולה להכנס עם רכב.
        אנחנו נהננו מהפארק מאד, אם יש עוד שאלות - בשמחה."

אתם יכולים לבקש יחידה ליד הסופר ואז יש שם חניון לידו, כך נפתרת בעיית החניה.

מצרפת קישור לסיפור שלנו המכיל גם חוות דעת על הפארק.

ולבעיית ההגיה - לנדחו-ת-לו עד ה "ת" הכל כרגיל. ב "ת" עוצרים, מדגישים שוא חזק וממשיכים ל- "לו"...
        כמובן שצריך להחזיר אח"כ כמה שיניים למקום. אבל זו בכלל תופעת לוואי של ישראלי שמנסה לדבר הולנדית... Laughing

תהנו!

נילי

• הסיפור שלנו
        • יולי ד
          יולי ד נערך לאחרונה על ידי

אנחנו היינו שם שבוע, בספטמבר 2006, עם ארבעה ילדים- הקטן היה אז בן 5.
          אכן אי אפשר להיכנס עם רכב פנימה, אבל ביקשנו וקיבלנו יחידות מייד בכניסה. דרך נויה אפשר היה לשריין מיקום (אני חושבת שבתשלום, אבל לא זוכרת בדיוק)

אין לי מפה כעת, אבל לכשתשיגו מפה
          מייד אחרי שער הכניסה מימין יש את מגרש החנייה.
          היחידות שלנו היו מעט קדימה משם בצד שמאל של השביל- 3 דקות הליכה מהחניון. 3 הדקות הללו מספיקות לשקט מוחלט- לא שומעים מכוניות.

היתרון- ביום הראשון והאחרון פרקנו והעמסנו ממש ליד החדר, כמו כולם, אבל למעשה הייתה לנו נגישות מצויינת לרכב כל הזמן
          חסרון- זה לא ממש במרכז הכפר ויש כ 5-7 דקות הליכה לברכה ולסופר.
          בעינינו לא היה משמעותי - הילדים היותר גדולים הלכו את זה לבד בלי בעיה- אבל אני יודעת שיש משפחות שזה חשוב להם.

הכפר מקסים, המיקום היה מצוין- רק שבחים.
          תהנו
          • נעמי10
            נעמי10 נערך לאחרונה על ידי

לא הבנתי למה לקחת דוקא את הפארק הזה. יש פארקים אחרים מקסימים של לנדל גם במיקום יותר טוב וגם שניתן להיכנס בהם עם הרכב עד פתח הביקתה.
            אנחנו הינו לפני 3 שנים ברביט היל ונהננו מאוד. היה מאוד שניכנסנו עם הרכב לכפר הנופש.
            אני גם לא רואה, שהפארק הזה יותר זול מהאחרים, אז מה היתרון שלו?
            תכנסו לאתר של לנדל (צירפתי לכם את הקישור ותבדקו בעצמכם מה הכי טוב לכם. יש שם גם מפות של הפארקים ואת כל המידע הנחוץ).
            אולי לנויה יש איזה שהוא אינטרס למכור לכם דוקא את הפארק הזה?
            • לנדל
            • irad123
              irad123 נערך לאחרונה על ידי

שלום היינו בכפר הנופש הזה לפני חמש שנים. הוא מקסים, הדירות נהדרות ומקומו טוב ביחס לאטרקציות ( רחוק מהאפטלינג , אך קרוב לאטרקציות האחרות). נכון לא נכנסים עם הרכב אלא רק בימי ההגעה והעזיבה.
              הוא לא מאוד גדול כך שניתן ללכת ברגל, לא הכי נוח עם קניות, אבל מסתדרים. יש שם סופר נוח , מגרשי חניה מסודרים, אגם מלאכותי ובריכה. לנו לא יצא כל כך להנות מהכפר כי טיילנו במהלך היום וחזרנו רק בלילה.
              בחירה טובה, תהנו.
              • יונית
                יונית נערך לאחרונה על ידי

מבלי להתייחס לטיבו ואיכותו של הפארק עצמו. הוא ממוקם ליד פוטן משמע יחסית צפון-מזרח הולנד.
                אם יש אפשרות,לדעתי,עדיף ללון באזור יותר מרכזי שממנו ניתן להגיע יותר בקלות ולא רק לאפטלינג אלא גם ליער , לארנהם,לדן האג,ליידן,אוטרכט ,אמסטרדם וכן הלאה.

זה לגמרי בסדר אם אנשים מבלים בכפר נופש ,נהנים בו, והאירוח מתאים
                אבל גיאוגרפית הוא ממוקם קצת צפוני מדי למרבית מרכיבי הטיול ה"מקובלים" בהולנד.

אם הכפר כבר הוזמן-אז זה מה שיש
                אם מישהו צריך לקבל החלטה ולבחור בו או בפארקים אחרים גם של אותה רשת מסחרית-יש מספיק חלופות באיכות דומה ובמרחקים יותר קצרים של נסיעה,לדעתי.
                • יולי ד
                  יולי ד נערך לאחרונה על ידי

הי
                  היינו גם כאן וגם ברביט היל וקשה לי לומר שיש איזשהו הבדל נורא משמעותי שהיה גורם לי לבחור בזה או בזה- ביחס לכפר הנופש עצמו כמובן. שניהם מצויינים.
                  מסכימה מאד עם יונית שתלוי מה תכנית הטיול שלכם.

בטיול לפני שלוש שנים נסענו רק נסיעה גדולה אחת- לאפטלינג. לא היינו באמסטרדם/האג/ליידן/ אוטרכט.לארנהיים לחיטהורן, ולאזור הצפוני זה נוח מאד, אוטרכט לא מאד רחוקה- והאמת, כל הולנד היא די קטנה.... זה מאריך לכיוון אחד אבל מקצר לפחות את הימים הצפוניים. גם לכפרי הדייגים אפשר "לחתוך דרך כביש הסכר היפה שעובר במים ומאד מקצר את הדרך.

בהצלחה
                  • leonet

ראשית תודה רבה לכל המשיבים וסליחה על העיכוב בכתיבת התגובה שלי -
                    לדאבוני חליתי בדלקת ראות ורק עכשיו יצאתי מזה...
                    בחרנו את הכפר כי אהבנו את היחידות שלו וגם הקטע של האגם המלאכותי נראה לנו יפה והתאים לילדים הבוגרים שלנו(שהרביט היל נראה קצת ילדותי עבורם)
                    עכשיו בעיקבות ההערה של יונית אני קצת מצטערת שאולי עשינו טעות.. ומעניין שגם בנויה טורס לא ציינו זאת בפני כי במיוחד שאלתי אותם על ההבדל בין רביט היל לכפר הזה.(בכלל לא הייתי מרוצה מהשרות שלהם אבל כנראה זה תלוי בנציגת השירות האנמית שהיתה מולי)
                    אז מכיוון שלא בא לי לשלם דמי ביטול אני מאמצת אל חיקי את ההמלצות של נילי יולי ואירד, ושוב מודה ליונית ונעמי על התגובה ומקווה שאחרים ילמדו ממנה...

• נעמי10
                      נעמי10 נערך לאחרונה על ידי

קודם כל שמחה שהבראת (מזל שזה היה לפני הטיול)
                      שנית. אין על מה להצטער. בסה"כ לפי התגובות פה בחרתם כפר מקסים.
                      נכון שיש לו את החסרונות הספציפיים, אבל זה לא משהו היסטרי ובאמת לא כדאי לשנות אם זה כרוך בהוצאה כספית. הילדים שלכם גדולים, כך שלא תתקעו עם ילד קטן ישן שצריך לקחת על הידיים עד לבקתה והם גם יכולים לעזור עם הקניות.
                      לגבי הנסיעות. עוד פעם. גם אתם לא עם ילדים קטנים וגם לראות עוד קצת טחנות רוח, בתים יפים וירוק בדרך זה לא סבל.
                      הלקח שאני לומדת מהדברים האלה זה שתמיד צריך לבדוק הכל לעומק לפני שסוגרים. הפעם אלה דברים שטותיים, שבטוח לא יפגעו לכם בטיול, ראי את זה כשכר לימוד, כדי שכשתצאו לטיול בפעם הבאה יהיה לך כבר את הניסיון לבדוק דברים לעומק (וזהו שכר לימוד באמת פעוט).
                      אני בטוחה שתהנו. הולנד מקסימה, כפרי הנופש של לנדל מקסימים.
                      את בכלל לא צריכה לחשוב על זה יותר.
                      • נילי ר

היי,

בזמן האחרון דלקות ריאה זו האופנה האחרונה... Confused גם אצלינו ביקרה אחת. אז קודם כל - שמחה שהבראת.
                        לגבי הפארק - לדעתי זה יופי של מיקום, אם את ברביט היל זה יהיה רחוק למקום אחר שקרוב ללנד חו... Smile

אם אני זוכרת נכון - פחות משעה נסיעה לארנהם ואמסטרדם, קרוב יחסית לחיטהורן, ארמון הט לו, דולפינריום וכל הכפרים הצפוניים יותר. אז לאפטלינג תהיה נסיעה קצת יותר ארוכה. אבל זה כמו שנעמי אמרה, נסיעות בהולנד מהנות יותר מאשר בארץ...
                        הילדים שלנו רבים תמיד בנסיעות בארץ ובהולנד היו נפלאים. את יכולה להשפיע על זה גם עם המכונית שתשכרי. לא להתפשר על מכונית מרווחת. זה עושה את כל ההבדל בנסיעות, לכל אחד יש את "אוויר הנשימה"| שלו והכל רגוע יותר...

נילי
                        • leonet

נילי המקסימה,

ראשית,תודה על ההיענות המהירה שלך והדברים המעודדים תמיד.
                          האם תוכלי לתת לי הערכה כמה זמן נסיעה זה מכפר הנופש הזה לאפטלינג?

בתודה מראש!
                          • leonet

תודה לך נעמי על התגובה האיכפתית!
                            לגבי הערתך על המחקרים שצריך לעשות קושם, תאמיני לי שאני כבר חודש חורשת את האתר הזה (פורום, כתבות וטיפים) וכמובן קניתי את התנך של יונית וקראתי כל כך הרבה וגם העלתי שאלות בפורום ועדיין, רק לאחר הזמנת הכפר התגלה לי מידע חדש...

אז כנראה שתמיד יהיה פספוס פה ושם אבל אני מאמינה שלמרות זאת נהנה מאוד מהבחירה שלנו.

ושוב תודה לכל המגיבים!
                            • נילי ר

היי,

קרוב לשעתיים. לפי גוגל כשעה וחצי, לי זכור כשעתיים כולל עצירה בתחנת דלק, קניית סנדוויצ'ים ועזרה לזוג ישראלי שהתנוקת שלהם הקיאה ברכב (איך לא, ישראלים ישר מוצאים ישראלים... Rolling Eyes ).

לגבי ההגעה - האם אתם נוסעים עם GPS?
                              כשנסענו, הדרך דרכה לקח אותנו ה- GPS היתה דרך שלא קיימת למעבר מכוניות וקצת הסתבכנו בפעם הראשונה. הפארק נמצא ליד הכפר `t Loo זהו הוא כפר קטנטן, אם יהיה לכם זמן, שווה לשכור אופניים ופשוט לדווש בו. כל גינה זה תענוג לעיניים עם גמדי הגינה, פסלונים ובכלל הטיפוח של הבתים והגינות.

סופ"ש רגוע,

נילי
                              • צביקה
                                צביקה נערך לאחרונה על ידי

חוץ ממרחק כפר הנופש שלכם אל אפטלינג, על זמן ההגעה משפיעה מאוד גם שעת הנסיעה. בכבישים הראשיים, במיוחד בקרבת ערים גדולות ואזורי תעשיה נוצרים עומסי תנועה כבדים בשעות מסוימות וגם לקראת שעת הפתיחה של אפטלינג נוצר פקק תנועה גדול מאוד אל מגרש החניה שלהם, כך שלקח לנו כחצי שעה רק לעבור את 2 הק"מ האחרונים.

לדעתי, קחו את הנתון שגוגגל או מישלן מחשבים עבור המסלול שלכם (הגבוה מבין השנים) והוסיפו לו חצי שעה. זה יתן לכם מקדם בטחון מסוים להערכה.
                                • leonet

תודה צביקה על הטיפ החשוב, ניקח זאת בחשבון.
                                  • 1 / 1
                                  • פוסט ראשון
                                    פוסט אחרון