עזרה, אוסטריה הכל כלול
-
ליונית.תודה על החיזוקים ג'מוס
הרכב המובטח הוא פורד גלאקסי, שזה מיני וואן לשבעה נוסעים, אז בנושא הרכב אני רגוע, דרך אגב למרות שבדיל מובטח סוג רכב הקטן ביותר, שודרגנו ללא עלות כספית. -
ליונית.שלום פרפר! תעזוב בירורים דרך הסוכנות לגבי ארוחה ארוזה. ביום הראשון בבוקר תשים לב מי אחראי על חדר האוכל, גש אליו ותחמיא לו על האוכל, תלחץ את ידו ובלי שירגיש ( כמו פרפר על כף היד
) העבר לו עשר, עשרים יורו ואתה מלך בכל השבוע ( בתנאי שהוא לא עובד משמרות
). הפטנט עבד יפה בפנסיון שהינו בהינטרלאם כש ביום הראשון ביקשתי ביצים רכות במקום הקשות שהיו במזנון. הטיפ הקטן חולל פלאים וכל בוקר כש ראה אותנו נכנסים היה נכנס למטבח ומביא לנו ביצים לטעמנו.
-
לפרפר.ידידי הפרפר
הבהרה-אני בהחלט לא רואה פסול בהכל כלול באוסטריה(למה לא?)אכן המשקאות למשל מסבים עונג רב וחסכון כספי ניכר.
וכמו שנעמי אמרה יחסוך לחמם מים לפסטה וכו-אנחנו פשוט רגילים לטייל מבוקר עד ערב אבל כל משפחה והתנהלותה והעדפתה.
פרפר או מישהוא אחר יכולים להזכיר לי ממה קבלה עיירה זו את פרסומה?
נדמה לי שיש או היה שם ארוע הסטורי או ארוע מסורתי?
משהוא זכור לי לא מצליח לשחזר..
בתודה והצלחה-רונן -
לרונן.לפי הקישור, האירוע הגדול היה אליפות העולם לסקי בשנת 1991. -
לאילןתודה אכן זה מה ששם את העיירה חזק על המפה!!
לגבי התרגיל הטקטי-נכון שבכל מקום מעריכים טיפ ואנשים נחמדים צריך רק לראות כמו במירוץ שליחים שזה לא נופל על הרצפה כלומר שתהיה העברה חלקה..
רונן -
לאילןהי רונן! החברה' האלה כל כך מיומנים שלא יצא לי לראות אף השמטה של טיפ.
אולי כדי לשלוח את המשתתפים במרוצי שליחים לעבוד כמלצרים.
-
לפרפר.זו דוקא איריס שהיתה מרוצה מאד לחסוך מעצמה בישול עצמי בערב..
אבל לא נצמד לקטנות
פרפר - תודה. יש באתר שלהם סויטה אחת גדולה של 60 מ'.. השאר הרבה יותר קטנות. תנסו לודא (בעדינות) שתקבלו אותה , כי בעסקה מזכירים דוקא את הקטנות יותר..
בכל אופן
תהנו
נראה מבטיח. -
לפרפר.איריס שלום,
החדר שהובטח לנו זה גוניור סוויטה בגודל של 37-40 מטר, אם ניקח בחשבון שחדר רגיל בבתי מלון זה 23 מטר, אז מצבנו טוב
אנחנו גם לוקחים בחשבון שנהיה בחדר למקלחת ולשינה בלבד.
אנחנו חסידי טיפים, אז בענין הזה אני לא צופה בעיות אילן
-
לפרפר.מחרבת שמחות אני.
גודל של 37-49 מ"ר ליחידת מגורים משפחתית למשפחה בת 5 נפשות למשך שבוע שלם-אינו גודל המאפשר מרחב רב.
הארוחות כפי שהבנתי-אין בכוונתך לנצל (או שלא הבנתי נכון?),ניתנות בשעות הצהרים בלבד (?) או בשעות הערב גם(?) כמה שתיה חינם תוכלו לשתות במלון אם ממילא אתם מתכוונים לשהות בו לשינה ומקלחת בלבד?
מה היתרון במיקום והצעה זו לנופש משפחתי?
אני שואלת כדי להבין את השיקולים וההעדפות וללמוד מהם .ברור לי כי כבר קנית את העיסקה הזו כפי שהוצעה,אבל אני סקרנית להבין את רוח המחשבה ,החשבון הכלכלי והשיקולים שהובילו אליה.
ואולי גם אחרים ילמדו מכך.
-
לפרפר.יונית
היח' אכן קטנה
אבל להבנתי הם יקבלו גם ארוחת בוקר וגם ערב
שתייה חופשית ובנוסף צהריים (כאשר יהיו במלון......)
על כל השאר יענה הפרפר. -
לפרפר.היי יונית
זה עדיין יותר מרווח מקרוואן לא?
להבנתי הם מקבלים ארוחות ערב ובאמת לא יצטרכו להיות הרבה בחדר.
אותי מעניין כמה זמן הם יבלו ליד הבר
שיהיה בכיף
הג'מוס
-
מצטערת אבל לא יכולתי להתאפקבחישוב גס שלי יוצא להם לשלם על לינה משהו כמו 250 יורו ללילה!!! (לאחר הפחתת הטיסות והרכב).
הם יכולים להשיג דירה מדהימה וענקית (70-80 מ"ר)ב-80 יורו ללילה (ואני בכונה מגזימה כלפי מעלה, אפשר גם בפחות).
נשאר 170 יורו ליום לאוכל ושתיה. אנחנו הוצאנו באוסטריה 150 ליום ל-4 נפשות כולל אוכל אטרקציות ודלק ולא חסכנו. אכלנו כל יום במסעדה וקנינו לילדים כל מה שהם רצו מבחינת ארטיקים, מעדנים בסופר וכו'.
מילא אם הם היו באים רק לנופש והיו מנצלים את ההכל כלול ומילא אם היו מקבלים דירה מרווחת, אבל אם גם ככה הם לא יהיו שם כל היום. אי אפשר להגיד לילדים רעבים, תחכו כי יש ארוחת ערב במלון ושתיה בטוח הם יקנו בחוץ.
לגבי שתיה חריפה קטונתי, מכיוון שאנחנו לא שותים בכלל. -
מצטערת אבל לא יכולתי להתאפקכיף לראות את המעורבות והרצון לעזור!
אז ככה... חיפשנו מלון ברמה גבוהה עם ארוחת בוקר וערב, לאו דווקא "הכל כלול".
בין כל ההצעות, קיבלנו את ההצעה המדוברת כשלא היה הבדל משמעותי במחיר בין ההצעות, זאת בנוסף לעובדה שהמלון נראה מפואר יותר מהאחרים.
על ארוחת הצהריים לא "בנינו" ממילא למרות קיומה ובטח שאין בדעתו לעזוב הכל באמצע היום בכדי לחזור לאכול צהריים במלון
וכך מצאנו את עצמנו בסגירת חופשה למלון שנראה נהדר, במחיר שנראה לנו סביר ובעיירה ששמענו עליה רק דברים טובים.
אז ננצל במלון את ארוחת הבוקר, ארוחת הערב והשתייה החופשית בזמן השהייה במלון. חשוב לי גם לציין שנושא של בית דירות וצימרים זה לא סגנון החופשה המועדפת עלינו ואנחנו מעדיפים בתי מלון ברמה טובה גם בהפרש מחיר משמעותי יותר.
לסיכום, תשכחו מ"הכל כלול"
תחשבו שהזמנו מלון 4 כוכבים ברמה גבוהה עם ארוחת בוקר וערב בלבד
-
מצטערת אבל לא יכולתי להתאפקאני לא מתכונת לנסות ולשכנע אותך, כל אחד אוהב משהו אחר, אבל יש לך איזו שהיא הנחה בסיסת שדירה זה משהו פחות טוב ממלון, אז הכל תלוי באיזה מדינה מדובר. באוסטריה יש דירות מדהימות, מרווחות שטובות לא פחות ואפילו יותר ממלון. גם אני לפני שנים לא חשבתי שאני אלון בחו"ל בדירה עד שהתודאתי פה בפורום לרמת הדירות שיש במערב אירופה ובמיוחד במדינות כמו גרמניה, אוסטריה ושוייץ.
אני מצרפת תמונות מהדירה שלנו בה באוסטריה, ב-57 יורו ללילה ל-4 אנשים. סתם כדי שיהיה לך מושג. אולי בפעם הבאה כן יתחשק לך.
-
תמונות נוספותבכל מקרה, מלון או דירה, אוסטריה מדהימה. נופים מאלפים המון אטרקציות ואוכל טוב. (אם אתם אוהבים אוכל טוב, אני בטוחה שלא תוכלו להתאפק מלאכול גם במסעדות אותנטיות).
-
תמונות נוספותאהלן נעמי,
ראשית....אין לך על מה להצטער
הכל ברוח טובה.
כבר צייתי שאנחנו מפונקים?
חלק מהחופשה עבורנו זה להתרחק מהמטבח, גם לא לחשוב לאיזה מסעדה ללכת כל יום וגם ליהנות ממסאז' טוב או סאונה במהלך השבוע ואפילו סתם לשבת בערב בלובי בסביבת אורחים נוספים. את הדברים החשובים לנו לא נמצא בדירות או בצימרים.
וכמו שנכתב כאן קודם, כל אחד בוחר את החופשה המתאימה לו וכל אחד שם דגש על הדברים החשובים לו בפרטי החופשה. כך שאני בטוח שגם החופשה שאתם בחרתם הנה איכותית כמו גם החופשה שאנחנו בחרנו. רק שאני לא בטוח שהיינו מסכימים להתחלף
-
תמונות נוספותאני חושב שפרפר הבהיר היטב מהו סגנון המבנה והחופשה המועדפת עליו-אני חושב שבחירתו טובה ומתאימה מאד לצרכים.
אחלה חופשה שתהיה לכם-רונן -
תודה על השתוף-פרפרתודה על התשובה פרפר.
אכן כל אחד מטייל בסגנון שלו,ובהתאם להעדפותיו ובחירת משפחתו.
אם תוכלו להשתמש בשירותי ארוחת הערב במלון-זה בהחלט נשמע אחרת (לא הבנתי זאת ב"סיבוב ראשון" )
עם השנים למדתי שאני מעדיפה במלונות את האופציה (לפחות) של חצי פנסיון שעם תום הטיול היומי אני לא צריכה להתחיל לחפש איזו פיצריה פתוחה בשעות ערב אלא תמיד יכולה להיות מוכנה עבורי ארוחה במלון בו אני מתאכסנת.
לא שזה "כלל זהב" מבחינתי לבחירת מלון ללינה,אבל בהחלט מהווה עבורי שיקול משמעותי בשקלול הנתונים.
תודה על השיתוף. -
זה מאד הגיוני אחרי הליכה מיגעת באלפים להתפנק במסאזטוב.
ממש מפתיע איך לא חשבתי על זה בעצמי
אתם ממש מוצאים חן בעיננו בהחלט משב רוח מרענן..... לא לשכוח להביא תמונות מרגעים מרגשים ! ומפנקים ! -
נעמי, אפשר כתובת, או קישור בבקשה ?