עזרה בבחירת יעד
-
אנחנו אמא ו2 בנות (20+) רוצות לטוס לחופשה באירופה ל5 ימים אך מעוניינות ביעד שלא יהיה טיול רק של מוזיאונים וקניות אלא גם טבע (נעדיף לא לנהוג עצמאית...)
היציאה מתוכננת לעוד כשבועיים.
נשמח לקבל עזרה לגבי יעדים שעשויים להיות מתאימים
תודה
-
עזרה בבחירת יעדאיזה יופי לכן.טיול בנות,איזה כייף
חשבתי רגע לאן הייתי רוצה לקחת את בתי.מכיוון והיא לא בקטע של מוזיאונים חשבתי מיידית על גרמניה.אבל אתן מעדיפות לא לנהוג.אולי מישהוא יוכל לעזור איך לעשות את המסלול דרך הרומנטית בתחבורה ציבורית.אפשר לטוס למינכן ומשם לרומנטית.את היום האחרון לבלות במינכן,עיר גדולה עם בתי קפה נחמדים וקמצ קניות.עיירות מקסימות,גלויה עם מסגרת אגמים,נחלים.חנויות קטנות וארמונות.
אפשרות נוספת אם עוד לא הייתם היא פראג והערים הקרובות אליה,או בודפשט והסביבה.בשתי האחרונות לא צריך רכב בכלל.תחבורה ציבורית טובה ותקח אתכן לכל יעד.היינו 5 לילות,6 ימים מלאים בכל אחת מן הערים בנפרד והיה נהדר.מוזיאונין?לא חייבים.בפראג לא נכנסנו לאף מוזיאון,ובבודפשט היתה תערוכה במוזיאון השואה אז נכנסנו.בפראג כן נכנסנו למוזיאון הזכוכית אבל לא בשביל המוצג.הבניין והמדרגות מבחוץ היו מדהימים,לא עמדנו בפיתוי.הזכוכית לא שהוא.מצרפת אתר של דרך הרומנטית.על פראג ובודפשט יש חומר רב מאוד באתר זה ובנוספים.אם אתן זקוקות ללינקים אשמח להעביר.ספר של שיחור יהיה מספיק לערים אלו.
אמה
-
עזרה בבחירת יעדזהו שזאת באמת ההתלבטות כי מצד אחד מאוד המליצו לי על רומא ופריז ומצד שני על פראג ובודפשט כי אמרו לי שנעים שם יותר בתקופה הזאת של השנה מבחינת מזג אויר ותיירים אז נשאר רק להחליט או לחכות למשהו שיטה את המאזניים לכיוון כלשהו ... אנחנו מקוות לסגור על דיל מחר אז אשמח מאוד ממי שבקיא במקומות האלו מה דעתו מבחינת מה הכי כדאי
סליחה על הטרטור אני פשוט טובעת במידע ולא מצליחה לקבל החלטה סופית... והתכנית היא לטוס עוד שבוע בדיוק מהיום..
-
עזרה בבחירת יעדהי
איזה כיף לכן.
פאריז (בעיני, לפני שמישהו יתקיף אותי) פחות יפה אך יש בה המון דברים לעשות.
לכן הייתי בוחרת אחת מהשתיים:
פראג יותר קרירה וזאת עיר יפיפיה. בחמישה ימים אתן יכולות לעשות לפחות טיול יום מחוץ לעיר בתחבורה ציבורית.
מצד שני אין כמו רומא. אולי רומא + מלון עם מיזוג?
וואי, באמת התלבטות קשה. תטילו מטבע או פשוט תבחרו בדיל המוצלח יותר שיציעו לכן.
נורית
-
עזרה בבחירת יעדשלום מאיה,
באמת איזה כיף לכן!
גם רומא וגם בודפשט עלולות להיות מאד חמות בתקופה זו. אם זה מפריע לכן-עדיף לא לטייל שם בקיץ.
לגבי פראג, הסיכון קיים, אבל פחות .
ברצלונה יכולה להיות אופציה טובה של שילוב עיר מקסימה וטיולי טבע באזור.
מברצלונה אפשר לצאת יום אחד למונטסראט הנהדרת, ויום אחד לטעימה מהפירנאים בעמק נוריה. לשני היעדים האלה אפשר להגיע ברכבת נוחה ולא יקרה.
מזג האוויר חם, אבל בהחלט פחות מרומא ולפעמים אף פחות מבודפשט.
גם אופציית מינכן יכולה להתאים.
גם עיר מענינת, וגם אפשרויות לטיולי יום לטירות לודוויג, ולקצת טעימה מהאלפים. יש טיולים מאורגנים כאלה ממינכן.
פריז ולונדון מתאימות גם, כמובן, וטרם הייתי בברלין, אבל אני חושבת שגם היא יכולה לבוא בחשבון.
בכל מקרה, שיהיה מהנה ומוצלח!