עדכון מהיער השחור-הגענו
-
היי לכולם
אחרי חודשים של לחץ והכנות לטיסה ומקום לינה. חפירות על מסלול ושאר ירקות....הגענו היום ליער הירוק.
רבים טובים ומומחים ממני כתבו כאן על היער השחור אך הגיע הזמן לתרום גם כן מהידע הדל שלי נכון להיום.
אז אחרי כל ההקדמה....הגענו לבאזל בטיסת איזי גט, זוג+4. הטיסה יצאה מטרמינל 1 החדש. דיוטי פרי קטן. ארומה קפה ומיצגים יפים.
הטיסה עברה בניעימים.מסרנו את כל המזוודות לבטן המטוס בלי בעיה.
נחתנו בזמן למזג אויר חם. שדה תעופה קטן ומציאת דלפק השכרת הרכב בלי כל בעיה ביציאה מהצד הצרפתי.
שכרנו רכב 7 מקומות דרך אויס. אמנם צפוף כשכל המזוודות איתנו, מקווה שמחר יהיה נעים יותר.
אחרי נסיעה של שעה וחצי (לא עצרנו בסופר lidl כי הקטנה בכתה כל הדרך שיש לה בחילות) הגענו למלון דירות מקסים בלנקריץ. ממש קרוב לטיטיזי. Simmelnhof.בעלת הבית מרטינה קיבלה אותנו בשמחה והודיעה שהיא יוצאת לפגישה וגיסה יעשה לנו הכרות עם המקום. עושה רושם שכולם גרים כאן. סבא סבתא ושאר המשפחה.
המקום נקי מאוד ומסודר. קיבלנו דירה ענקית , 3 חדרי שינה,שני חדרי אמבטיה ועוד שירותים נפרדים.
על כל מיטה מגבת פנים ומגבת גוף ושוקלד על הכרית.
בינתיים נעים וחמים. גשם יורד . אוירה של סופ"ש בגליל.
מחכים להתחיל מחר את הטיול בהנאה מרובה.

-
היי שני
כייף לשמוע ממך מהיער!!
שמחתי שהתחלת הטיול עברה בשלום והלינה מוצלחת!
תמשיכי לשתף
נהדר לקרוא עדכונים טריים וחוויות שלכם
תעשו חיים
️
️ -
הי שני
הדירה נהדרת,היינו שם לפני כמה שנים.
בלנקריץ עצמה יש פיצריה מצוינת במרכז , אכלנו שם כמה פעמים
וגם קונדיטוריה עם עוגת היער השחור ליד המגדל של הכנסייה.
בסאיג הסמוכה יש משחקייה סגורה עם טרמפולינות וסגויי שמתאימה מאד ליום גשום.בזמנו היתה בכרטיס האדום.תהנו
-
היום הראשון-טריברג גוטאך.קמנו לבוקר גשום ביותר....למודי נסיון מהולנד(בלבד) -יוצאים לטייל גם בגשם. הכיוון טריברג. מתחילים קודם ממסלול רגלי כל זמן שהקטנות ערניות.
מסלול מקסים כמו שכולם תיארו לא ממש התייחסנו למסלול צהוב ,הלכנו עד שהתעייפנו. קנינו שקית. ב1 יורו. חצי הבן הגדול אכל. רבע -הבת שלי סימנה את הדרך של עמי ותמי ולשמחתינו פגשנו סנאי שזכה ביתר.
משם המשכנו למגלשות בגוטאך. למשפחה של 6 נפשות גלישה אחת 15 יורו ולפעמיים-25יורו(אז כמובן גלשנו פעמיים)
משם המשכנו לפארק המים סולארה בכרטיס השחור. ממליצה מאודדדד(מחיר כניסה ללא הכרטיס 3.5 יורו לאדם)
החלק הכי כיף של היום, לדברי הקטנה.
מכאן ממשיכה לאכול בסניף מק הקרוב.

-
כיף לכם לטייל ולי להיזכר..
כל השנים לא שיניתי את תמונות הפרופיל שלי..של המפלים היפים..