מישהו שכר גרנד צ'רוקי?
-
ההזמנה שלנו לשבוע הבא היא ל-SUV, גרנד צ’רוקי או דומה לו.
אני תוהה איך הוא מבחינת גודל תא המטען? אנחנו ארבעה אנשים. יחסית חסכוניים במזוודות (רק שתיים) אבל צריך מקום גם לצידנית ותיק או שניים. אשמח לראות תמונות של בגאז’ כזה עם המזוודות (חיפשתי גם ברשת, אבל זה בדרך כלל ציוד מסוג אחר ולא של מטיילים).
-
שכרתי גרנד צ’רוקי. אין לי תמונות. שתי מזוודות תיכנסה ללא כל בעיות. מאחור יש שלושה מושבים, תקפלו ותשטחו אחד מהם, אם תראו בכך צורך ותגדילו את תא המטען.
-
היי ,נסעתי בארץ עם הרכב הזה.
אין שום בעיה.
עם זאת ברור שסיכוי סביר שאולי ייתכן ותקבלו רכב אחר מאותה קטגוריה.
-
תודה! ברור לי שאולי נקבל רכב אחר. הבנתי שיש קיה סורנטו באותה קטגוריה והוא אפילו קצת יותר גדול מבחינת תא המטען.
May the odds be forever in our favor

-
שתהיה נסיעה טובה!
לאן אתם נוסעים?
-
לוקחים רכב בלוס אנג’לס ונוסעים לאלסקה ובחזרה. חודשיים וחצי
מוזמנים לעקוב אחרינו בבלוג www.gosite.co.il -
תעשו חיים.
בשנה שעברה קיבלנו צ'ירוקי (לא גרנד), ונכנסו בתא המטען 2 מזוודות גדולות + 2 טרולי. לא קיפלנו כיסאות מאחורה.
לא נראה שתהיה לכם בעיה.
-
שכרנו גם בל.א – הצלחנו בשיא הקיבולת להכניס 3 מזוודות גדולות + 3 טרולי ולא מעט שקיות. הצריך מעט הנדסה אבל הסתיים בהצלחה.
אחפש לך תמונות

-
איזה כיף! שתהיה לכם נסיעה טובה ומסע מופלא!
-
נשמע מעולה, אשמח גם לתמונות. בינתיים התקדמנו באריזה ואני רואה שאנחנו יוצאים עם אחת גדולה ושתי טרוליז. נשמע שזה יצא בסדר ואולי אפילו לא נחסום את שדה הראיה מאחורה
ותודה על האיחולים! אנחנו מתרגשים ומחכים כבר ליום שלישי!