מפרנקפורט לצרפת-איך?
-
באמצע מאי אנו נהייה בפרנקפורט ולאחר מכן ברצוננו להיות כ-4 עד 5 ימים בצרפת כשהטיסה חזרה היא דרך פריז. היינו בכמה אזורים בצרפת חוץ מפרובנס ודורדון ופריגור לאן הייתן מיעצים לי לנסוע מפרנקפורט כך שיהיה לנו קל להמשיך לפריז בסוף. מבחינת תחבורה הכל פתוח,אפשרי -
מפרנקפורט לצרפת-איך?:Reמפרנקפורט רדו דרומה לכיוון היידלברג, שטרסבורג לכיוון ליון ומערבה לקלרמונט, בריב שם מתחיל חבל הפריגור והדורדון. אזור מקסים ומדהים ביופיו. לא מזמן הייתי שם ואשמח לתת לך טיפים. -
לרינה-אשמח לקבל טיפיםלרינה תודה על פניתך ואשמח לקבל מסלול וטיפים היכן כדאי לטייל ללון ולאכול. אשמח גם לקבל כתובות של מקומות לינה טובים עדיף מלונות קטנים או בתי הארחה ביתיים ולא מאוד יקרים. אנו מתכוונים להיות שם כחמישה ימים. האם כדאי לקחת רכב כבר בפרנקפורט או לקחת רכבת לאזו -
לרינה-אשמח לקבל טיפים:Reלאירית שלום אם לקחת רכב בפרנקפורט ולהחזירו בפריז, זה את צריכה לבדוק מול חברת ההשכרה, מהם דמי ההחזר ממדינה למדינה. לגבי רכבות זה לדעתי, טלטלה יקרה ומיותר, כלומר לקחת רכבת מפרנקפורט לפריז, ומשם לסרלה בירת הדורדון. אני לא חושבת שזה יעלה לך יותר בזול, מה גם -
לרינה-אשמח לקבל טיפים:Reהי אירית, האם כבר טיילת בחבלים אלזס ולורן הם מתאימים יותר כהמשך טיול מגרמניה לכיוון פאריז. או אולי תרצי לשלב את איזור הארדנים בבלגיה? -
לרינה-מאירית עוד שאלההבקור באזור כבר סגור אפילו הוזמנו כרטיסים. אשמח לקבל עוד טיפים מסלולים ואפילו כתובת או אתר של הפנסיון ששהיתם בו. תודה. -
לנוף-מאיריתכן ההיתי באלזס ולורין,בעמק הלואר ,בשמפיין ,בנורמנדי ובריטני. ובבלגיה אני לא מעונינת רק בצרפת אז אם יש לך רעיונות והמלצות אשמח. -
אולי לא דורדון מפרנקפורט?לא חושבת (בעקרון) שלנסוע מפרנקפורט למערב צרפת זה רעיון נכון.המון זמן ואנרגיות יעלם בנסיעה. לא חבל? לדורדון(אם אני לוקחת את סארלה כנקודת ציון) זה כ1200 ק''מ נסיעה.ועוד לפריז משם עוד 500 ק''מ.-כ1700 ק''מ כולל נראה לי לא לעיניין בטווח הימים הקצר שעומד לר -
לרינה-מאירית עוד שאלה:Reביומיים הקרובים אשלח לך ישירות לאימייל -
ליונית-שאלה מאיריתReבגרמניה טיילו המון בכל האזורים ואנו מעדיפים את צרפת שגם בה בקרנו מסםר פעמים אך לא בבורגונדי ,דיז`ון. מה המרחק בערך מפרנקפורט לאזור בורגונדי והאם אזור זה מומלץ לדעתך. אנו אוהבים טבע,נופים אוכל ויין טוב. תודה. -
ליונית-שאלה מאיריתReחצי הדרך בין פרנקפורט לפריז. וכן-עונה על האוכל (יאמי יאמי) יין מכל הגוונים האפשריים ,נופים,עיירות. חשבתי שזה עשוי לקלוע לפי סוגי החבלים שציינת קודם. למרות שהעיתוי היותר נכון הוא בסתיו,עם הבציר אבל אני מניחה שגם באביב יש לאזור את יופי הפריחה והטבע משלו. -
ליונית-שאלה מאיריתReתסתכלי בתשובה קודמת לאותה שאלה שלך בעניין זה. המרחק הוא כ-400 ק''מ או קצת יותר. בורגונדי מומלצת בחום. -
רכבת מפרנקפורט לצרפתמעוניינת לדעת מחיר רכבת מפרנקפורט לפאריז.