ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסלול

פורום דרום אמריקה
    4
    6
    1397
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Loren12
      Loren12 נערך לאחרונה על ידי

היי 🙂

אני וחבר שלי מתכננים לטוס לדרום אמריקה בינואר-פברואר ל4 חודשים משהו כזה.

רציתי לדעת מה עזר לכם לתכנן את הטיול, כי בנתיים קראתי מלא כתבות באינטרנט וממליצים על מקומות להגיע אליהם וכ’ו אבל איך אאני מתכננת פחות או יותר את המסלול מהרגע שאני נוחתת ?

הידעים שלנו בגדים זה ארנטינה, ‘צילה, קולומביה, פרו… אם יש לכם עוד הצאות מוזמנים 🙂

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • חתול-רובוט
        חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

מה עם הרצאה?

לדעתי, אין תחליף למידע שמועבר באופן ישיר ובלתי אמצעי. למה לא לקפוץ לאחת ההרצאות החינמיות על דרום אמריקה בחנות למטייל הקרובה לביתך [או, רחמנא ליצלן, בחנות מטיילים אחרת]? ההרצאות האלה מאוד עוזרות כדי לגבש כיוון כללי.

• gauntlet
          gauntlet נערך לאחרונה על ידי

לדעתי, בהגעה מיד לשריין כמה דברים כדי לא להתבלבל ובסוף לשלם בפאניקה מחיר גבוה סתם כדי לברוח ממקום שלא מוצא חן בעיניכם.
          מן הסתם אתם תטוסו לבואנוס איירס קודם, אז תזמינו מראש 2-3 לילות באכסניה באיכות במיקום טוב, משהו נקי עם המלצות טובות כדי להתאקלם, גם יעלה לכם 10-30 דולר יותר מהמחיר הממוצע.
          שנית תחליטו מראש אם אתם רוצים לטוס לאושוויה/ברילוצ’ה או אפילו ברזיל ותבחרו דרך הגעה והזמנת מקום לינה. אחרי 2 המקומות הראשונים כבר לרוב מספיקים לקלוט את האווירה ולפגוש מטיילים אחרים עם המלצות והכול נעשה ברור יותר.

• Loren12

הרצאה

האמת לא ידעתי שעושים הרצאות על זה, תודה רבה אני אלך 🙂

• Loren12

בעיקרון חשבנו יותר על לוותר על ברזיל כי יש לנו זמן יחסית קצר וגם הבנתי שדיי יקר שם לטייל אז חשבנו אולי יותר בכיוון של ארגנטינה צ’ילה בוליביה אקוודור ונראה איך לתכנן את זה הבעיה שאני לא יודעת אם זה אפשרי

• chenchen1234
                chenchen1234 נערך לאחרונה על ידי

זה אפשרי.
                תתחילו מארגנטינה-צ’ילה (ינואר פברואר זו בדיוק העונה שם). תחילה כדאי לטייל בדרום ואח”כ להצפין.
                מצפון ארגנטינה צ’ילה תוכלו לעבור לבוליביה לאזור טופיזה והסלאר דה-אויוני.
                מבוליביה כדאי להמשיך יבשתית לפרו ולטייל בה (משום מה לא ציינת אותה, מדינה מדהימה עם המון מה לראות).

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון