מסלול
-
היי

אני וחבר שלי מתכננים לטוס לדרום אמריקה בינואר-פברואר ל4 חודשים משהו כזה.
רציתי לדעת מה עזר לכם לתכנן את הטיול, כי בנתיים קראתי מלא כתבות באינטרנט וממליצים על מקומות להגיע אליהם וכ’ו אבל איך אאני מתכננת פחות או יותר את המסלול מהרגע שאני נוחתת ?
הידעים שלנו בגדים זה ארנטינה, ‘צילה, קולומביה, פרו… אם יש לכם עוד הצאות מוזמנים

-
מה עם הרצאה?לדעתי, אין תחליף למידע שמועבר באופן ישיר ובלתי אמצעי. למה לא לקפוץ לאחת ההרצאות החינמיות על דרום אמריקה בחנות למטייל הקרובה לביתך [או, רחמנא ליצלן, בחנות מטיילים אחרת]? ההרצאות האלה מאוד עוזרות כדי לגבש כיוון כללי.
-
לדעתי, בהגעה מיד לשריין כמה דברים כדי לא להתבלבל ובסוף לשלם בפאניקה מחיר גבוה סתם כדי לברוח ממקום שלא מוצא חן בעיניכם.
מן הסתם אתם תטוסו לבואנוס איירס קודם, אז תזמינו מראש 2-3 לילות באכסניה באיכות במיקום טוב, משהו נקי עם המלצות טובות כדי להתאקלם, גם יעלה לכם 10-30 דולר יותר מהמחיר הממוצע.
שנית תחליטו מראש אם אתם רוצים לטוס לאושוויה/ברילוצ’ה או אפילו ברזיל ותבחרו דרך הגעה והזמנת מקום לינה. אחרי 2 המקומות הראשונים כבר לרוב מספיקים לקלוט את האווירה ולפגוש מטיילים אחרים עם המלצות והכול נעשה ברור יותר.
-
הרצאההאמת לא ידעתי שעושים הרצאות על זה, תודה רבה אני אלך

-
בעיקרון חשבנו יותר על לוותר על ברזיל כי יש לנו זמן יחסית קצר וגם הבנתי שדיי יקר שם לטייל אז חשבנו אולי יותר בכיוון של ארגנטינה צ’ילה בוליביה אקוודור ונראה איך לתכנן את זה הבעיה שאני לא יודעת אם זה אפשרי
-
זה אפשרי.
תתחילו מארגנטינה-צ’ילה (ינואר פברואר זו בדיוק העונה שם). תחילה כדאי לטייל בדרום ואח”כ להצפין.
מצפון ארגנטינה צ’ילה תוכלו לעבור לבוליביה לאזור טופיזה והסלאר דה-אויוני.
מבוליביה כדאי להמשיך יבשתית לפרו ולטייל בה (משום מה לא ציינת אותה, מדינה מדהימה עם המון מה לראות).