שילוב חבלי ארץ בגרמניה
-
שלום רב,
לאחר שטיול לבלגיה נשקל בכובד ראש ונגנז .
בחרנו יעד לקיץ הבא ( בחרתי ).
גרמניה
אני יודעת שיש עוד ים זמן ובכל זאת כדי לארוב לאיזי ג׳ט באוקטובר , אני מעדיפה להתכונן.
ולשאלות:
מה לדעתכם עדיף,
א. טיול 2 כוכבים – שבועיים וחצי נחיתה במינכן אזור בוואריה, היער השחור, שטוטגרט וחזרה מפרנקפורט.
ב. טיול 2 כוכבים שבועיים וחצי- נחיתה בפרנקפורט עמק הריין או עמק המוזל ( לא סגורה על ההבדל ), היער השחור, חזרה מפרנקפורט .
אנחנו זוג עם ילדות בגילאי 10, 13
חובבי טבע , עיירות מיוחדות, אוכל טוב לצד פארקי מים ושעשועים .
תודה מראש.
-
לא מסתדר לי המארב לאיזיגט ויעדי הטיול. איזי גט לא טסים מהארץ לפרנקפורט או מינכן. הכי קרוב זה באזל.
-
תודה על ההבהרה בנוגע ליעדי איזי ג׳ט, משום מה סברתי שהם מרושתים בגרמניה.
חן חן
-
רגע, אז מבלי להתייחס לנושא הטיסה , מועד ההזמנה ועלותה …
איזה חבל ארץ מומלץ יותר לביקור עם ילדים בשילוב עם היער השחור.
בוואריה על יערותיה, מגלשותיה וטירותיה או עמק המוזל ועמק הריין .
ואולי כדאי בכלל להקדיש פרק זמן של שבועיים וחצי רק למינכן ולבוואריה ( כולל איזור הגבול עם צ’כיה, שם הלינות זולות להפליא )?
או אולי רק לעמק הריין ועמק המוזל ( ותודה לעמיחי על ההשראה ) ?
מה יש ביער השחור שמייחד אותו לעומת חבלי ארץ אלו מבחינת הנופים ( מלבד המוני תיירים ) ?
תודה
-
לא הייתי ביער השחור – אבל נראה שזהו המקום האידיאלי לטיולי משפחות – עקב ריבוי אדיר של אטרקציות מוכוונות משפחה (טיולים קצרים, מגלשות, פארק אירופה וכו’..)
הנה אלבום תמונות של עמק הריין – החל מעמוד 40 .
עמק המוזל שוכן בגבולו של עמק הריין ודומה לו.
בסך הכול טיול בשני העמקים האלה יכול להיות נחמד מאוד לכמה ימי טיול נעימים וכיפים
-
יש גם טיסות סדירות של חברה בשם גרמניה לדיסלדורף.
ובנימה אישית תרדו כבר מהיער השחור זה לא יעד חובה בשום קנה מידה שהוא. זה יעד נחמד בלבד. ה"כיבוש" הישראלי שלו לא מוסיף לנו כלום.
אזור הריין והמוזל יפה יותר לטעמי ויש בו המון אטרקציות לילדים.
-
האלבום מקסים ( כולל החלק של אנגליה וצרפת ) , והתמונות מעוררות געגועים לירוק , אפור הזה. האם יש אתרים שאהבתם במיוחד?
תודה
-
האלבום מקסים ( כולל החלק של אנגליה וצרפת ) , והתמונות מעוררות געגועים לירוק , אפור הזה. האם יש אתרים שאהבתם במיוחד?
תודה
-
היי צחצח
אשמח לקרוא על האזור שהמלצת עליו מוזל והריין. טיסות ואטרקציות לילדים.
תוכל לצרף קישור בבקשה.
תודה
-
תודה רבה
בסופו של דבר היינו שם יום אחד.. אמנם אינטנסיבי אבל עדיין יום אחד
אני אוהב במיוחד טירות. סוג של סטייה שיש לי

ושם יש המון כאלו
מעדות שמיעה בלבד – עיר השחור הוא היעד המושלם למשפחות.. הנוף בו מרשים פחות ממקומות אחרים- אבל מה שמעניין ילדים (או לפחות אלו שאני מכיר) זה פחות נוף אלא “חוויות” ואטרקציות. ושם יש כל כך הרבה.
אני באופן אישי מאוד נהניתי בעמק הריין ואשמח לחזור גם לעמק המוז
-
לפני שנתיים עשינו טיול לגרמניה ל15 ימים שמסלולו התחיל באלפים הבווארים (אובראמרגאו, מיטנוולד, גארמיש, צוגשפיץ, פוסן, ארמון לינדרהוף ועוד) והמשיך למרכז וצפון בוואריה (התקדם לפי מיקומם של הלגונד והפליימוביל פארק כולל ביקור מקסים בעיר Rothenburg). היה טיול נהדר! ומהניסיון שלי אפשר לבלות באלפים הבוואריים הרבה זמן…
גילוי נאות- לא היינו עדיין ביער השחור.
-
היי שני
פרסמתי כאן בפורום את סיפור הטיול שלי מאפריל האחרון בריין ןבמוזל.
הייינו כשבוע באזור ומאד נהננו.
כאמור יש הרבה אטרקציות לילדים והערים והעיירות יפות הרבה יותר מאשר ביער השחור.
אפשר לנחות בדיסלדורף. דיסלדורף עצמה עיר יפה עיר רובע עתיק וכן יש בה גם פרימארק
-
תודה על הקישורים, לאור ההמלצות וחשש מהמונים ,היער השחור ירד מהפרק -
guygul- האם טיולכם בבוואריה היה מתגלגל או כוכבי? -
חזרנו עכשיו מטיול בגרמניה. טיסות ישירות לדיסלדורף (מחיר זול מאוד – 1200 אירו ל5 כרטיסים, טיסות בשירות מלא כולל אוכל במטוס ומזוודות לכל נוסע).
היינו ב3 אזורים:
- צפון מדינת הסן – דרך האגדות – סביב העיר קאסל. יש כרטיס אטרקציות שמקבלים ממקום הלינה וכל האטרקציות בחינם.
- אזור המוזל – בין טרייר לקובלנץ.
- אזור האייפל
כרגיל כמו בכל טיול שלנו אנחנו מתכננים הרבה ובזמן אמת בוחרים אתרים לפי החשק. יש כל כך הרבה מה לראות עד שהייתי יכול עכשיו לצאת לטיול באותם אזורים עם תוכנית מוכנה לאתרים שונים לגמרי…
לא יודע להגיד אם היער הבווארי עדיף או לא. בכל מקרה טיול לשם (מבוסס על טיסות זולות לנירנברג עם חברת גרמניה) נמצא אצלי ברשימה לעתיד…
-
היינו ביולי 12 יום בדרך האלפינית הגרמנית ובמינכן. אילו היה יותר זמן ניתן היה בקלות להוסיף ימים לדרך האלפינית או לעיירות היפות של צפון בוואריה. גם היער הבווארי אפשרי. צריך להתחיל לחטט, לחלום ולסנן ואז להגיע להחלטה. התהליך הזה של הבדיקה מאוד כיפי בעיני.
בדרום בוואריה (הדרך האלפינית והאזורים הסמוכים) יש בלי סוף מה לעשות, כולל המון אטרקציות לילדים. כמובן רבות לא עשינו וגם לא הזכרתי בפוסט שלי כדי לא להציף במידע. לא חושבת שהכמות נופלת מזו שביער השחור. ביער השחור נמצא גם פארק אירופה וזה ההבדל.
בוואריה מלאה בפסטיבלים מאוד צבעוניים בקיץ. אולי גם מקומות אחרים. אני התרשמתי מההיצע בבוואריה. מאמינה שגם הטיול של עמיחי מקסים. גם בצפון גרמניה יש המון מה לעשות.
-
תודה רבה עמיחי, ציפיתי לשובך עם סיפור הטיול באיזורים אלו.
-
תודה זיוה, כתיבתך מרשימה והמסלול נשמע מרתק ובעל גוון מקומי לצד תיירותי ( במידה הנכונה ). אכן, שלב ההתלבטויות ושקילת האפשרויות טרם קביעת היעד אף הוא מהנה, כיוון שהכל פתוח וקריאת סיפורי הטיול ולא פחות חשוב מכך הצפייה בתמונות, מסייעות לכוונן את הלב אל החופשה הבאה.
-
גם אני מחכה לסיפור הטיול של עמיחי שעשה תחקיר די חדשני לגבי אזור דיסלדורף.
אולי היעד שלנו לקיץ הבא.....