כרתים
-
חברים סגרתי דיל טוב בדקה התשעים לכרתים והטיסה בעוד יומיים
אפשר המלצות ואטרקציות עיקריות בכרתים בבקשה
-
אפשר קצת פרטים על הדיל? תודה.
-
-
תלוי מה העדפותיך, לא ציינת את גילך.
אנו בני 50 פלוס נהננו לטייל לאורך החופים היפים, לעצור בחופים למס’ שעות.טיילנו בהרסוניסוס מאריס, בהרקליון,ברתמנו באקווריום הגדול, בחאניה. ממליצה לך לקרוא מידע לקראת הנסיעה. הנהיגה מאוד פשוטה שם.העלויות לא גבוהות.
-
היי,תודה ועוד שאלה ביום של הטיסה חברת התיירות התקשרה אליי ואמרה לי שהחבילה בוטלה כיוון שלא היה מקום במלון והם לא עדכנו (דחיתי לעוד שבועיים).
השאלה איך התחבורה הציבורית שמה באמת ניתן להתנייד ממקום למקום בכל שעות היממה או שעד שעות מסוימות?הכוונה לאוטובוס מעבורת וכו..
-
הדיל 380 דולר לשבוע כולל טיסה אבל החברה ביטלה בטענה שלא היה מקום במלון והם לא התעדכנו
-
תודה
-
-
היי תודה קישור מושקע!
אשמח לקצת פרטים לגבי התחבורה האם היא פעילה 24 שעות או רק חלק משעות היממה?אוטובוסים רכבות מעבורות וכו...
-
למה שלא תיקח רכב שכור??? כפי שתראה בשרשור יש חברה מקומית מאוד אמינה שכבר רבים בפורום הדתמשו בשירותיה והכיסוי הביטוחי שלהם אף עולה על הרגיל.
-
כן אבל נרצה כל יום לטייל ממקום למקום במשך שבוע עדיף לשכור רכב לכל התקופה? או שלהתנייד גם בתחבורה ציבורית?
-
רכב שכור זה לא דרך טובה להתנייד???
בזקרוס המחירים מדמעותית פחות מהמחירים המוצעים להשערה מהארץ.
-
הבנתי תודה
-
רק שאלה עם ניקח רכב איך נדע איך להתנייד ולהגיע ממקום למקום? לא אהיה לי אינטרנט שמה
-
בדיוק כמו שהתמצאו לפני הולדת הוויז וה- gps. תביא מפה ותסמן מראש את המקומות. בכול מקרה זקרוס נותנים לך מפה לא רעה בכלל של האי עם קהלת הרכב. אגב הם גם מביאים את הרכב לאן שאתה רוצה(שדה תעופה או מלון) וגם לוקחים אותו מאיפה שאתה רוצה כולל אפשרות להשארת האוטו בחניון בשדה התעופה.
-
על מפה שמעת?! עדין זו דרך שעובדת מצוין ובכרתים עובדת מעולה