הטיול שלנו לאוסטריה
-
ליהודהיהודה, השארת אותנו עם היום השלישי ועם הרבה טעם לעוד. אנא, תמשיך. -
הטיול שלנו לאוסטריהיום רביעי
אחרי הטרנס המטורף אתמול קמנו מאוחר ליום גשום יצאנו לכיוון ABTENAOשם גילינו שהמגלשות סגורות עקב מזג האויר
טיילנו במדרחוב ולאחמ"כ נסענו לHALLSTAT עיירה קסומה הילדים ואנחנו נדהמנו מהפוניקולר שעולה למכרה המלח ואע"פ שידענו שלא נוכל להכנס שילמנו 19.5 יורו לכולנו (2 יורו הנחה עם הכרטיס) נעליה עצמה לא משהו אבל הנוף מלמעלה
חגיגה חמצלמה
ירדנו שיחררנו את הרכב מהחניה ונסענו לGOSAו מדהים פשוט מדהים מים צלולים שפשוט מראים את ההשתקפות של ההר מלמעלה
עלינו עם הרכבל לדכשטיין (חינם בכרטיס) הסתובבנו צילמנו וירדנו
חזרנו לצימר מוקדם ויצאנו לרכיבת אופניים קסומה עם הילדים ברחבי קוחל
-
הטיול שלנו לאוסטריה
-
הטיול שלנו לאוסטריה
-
ליהודההיי יהודה
כתבת שהילדים בחינם ושילמת על כרטיס הזלצבורד 86 יורו, 2 מבוגרים.
יתכן וכתבת קודם ואני לא זוכרת אבל בני כמה הילדים אם אפשר לשאול?
תודה -
הטיול שלנו לאוסטריה
-
ליהודה4 וחצי ורבע לשש
-
הטיול שלנו לאוסטריה
-
הטיול שלנו לאוסטריה
-
הטיול שלנו לאוסטריהיום חמישי
פרידה ממוסבאואר ונסיעה לכיוון מינכן תכננו לבקר בפארק בRUHPOLDING אבל הגשם שיבש את התוכנית
המשכנו לכיוון מינכן ועל פי המלצתה של ג'ני החננו את הרכב בחניון בתחנת FROTMANING שהתברר כחניון של האליאנס ארנה איצטדיונה של באיירן מינכן חניה ל5 שעות עלתה סכום שערורייתי
של יורו אחד!! משם לקחנו רכבת לMARIENPLATZ כל פינטוזינו על חגיגת קניות נגוזו שהתברר שלגרמנים יש חג קתולי כל שהוא שאפי' הם לא הצליחו להסביר לנו מה פשרו
מה שכן היה ברור שחלק ממצות החג הוא לשתות בירה והרבה
אכלנו בקפה ברכה מה נאמר לא קפה ולא ברכה
פצצות למעיים
נגמררר
-
הטיול שלנו לאוסטריהידעתי כשכתבתי "זהו! ישנת מספיק? אז תמשיך."- שיהיה שווה. -בתודה חלקית
ובתקוה להמשך. -
ליהודההיי יהודה
רק עכשיו הספקתי לקרוא את כל המסלול שלכם... איזה יופי!
הכל כל כך ירוק / כחול / לבן....
תודה רבה על השיתוף ועל התמונות היפייפיות
עומר -
ליהודהתודה על סיפור הטיול המהנה. איזה כייף היה לכם!(וגם לי, שטיילתי שוב בזכותך...) תענוג להיזכר ולחלום על הפעם הבאה
-
ליהודה- שאלה לגבי הרכבקראתי בהנאה גדולה את הטיול שלכם. השנה אנחנו ביער השחור, אך כבר חושבת על הטיול בשנה הבאה.
שאלה לגבי הרכב- אנחנו שכרנו מונדיאו סטיישן. יש לנו 3 ילדים בגילאים 4, 8, 9.5 ( הם לא גבוהים במיוחד) שיושבים בכסא תינוק ו- 2 בוסטרים. האם לדעתך הם לא יראו מהחלון גם עם הבוסטר. בני כמה הילדים שלך? האם אתה ממליץ לי להחליף את סוג הרכב? תודה. טל. באותו מחיר יש את הסוג של סניק, אופל זפירה וכו'. -
ליהודה- שאלה לגבי הרכבעם הילד בן ה4 אני חושב שצפויה בעיה גם אנחנו היינו עם בוסטרים
טיפ חשוב אל תשכחי לבקש במפורש העדפה לדיזל אע"פ שהם לא מתחייבים ברוב מוחלט של המקרים הם נותנים אנחנו שכחנו לבקש וקיבלנו בנזין "ששחט" אותנו
תבלו -
ליהודה- שאלה לגבי הרכבהאם כל המזוודות נכנסו לכם לסטיישן? עם כמה מזוודות נסעתם?
אחוה -
ליהודה- שאלה לגבי הרכבהיינו עם 2 מזוודות גדולות+ תיק גב ענק +צידנית + טיולון +מנשא
הכל נכנס בלי בעיה -
ליהודה- שאלה לגבי הרכב
הי יהודה
היה לי כייף לקרוא את מסלול הטיול.
הרבה מקומות יפים ומקסימים שלא היינו בהם בטיול הקודם שלנו
נשמר במועדפים לטיול הבא.....
תודה!
ואפרופו משכנתא.... אנחנו באותה סירה....
-
הטיול שלנו לאוסטריהיהודה, מזאת "ההפתעה" שג'מוס דיבר עליה?
האם הדרך שבחרת ארוכה יותר בהשוואה לנסיעה דרך אגם כמזי והמשך על הכביש הראשי עד לאזור הצימרים (של בפלכאו)?
תודה
אילן -
הטיול שלנו לאוסטריהתוכל לקבל הדגמה בקישור הבא:
http://www.youtube.com/watch?v=5sYBO71Li9U
ההפתעה היא הדגמה של ההד החוזר מההרים .במהלך השיט המתבצע בסירות חשמליות(וכך נשמר האגם נקי וצלול) נעצרת הסירה והחצוצרן נכנס לפעולה.אחר כך הוא אוסף טיפים.
שבת שלום
הג'מוס