יעד רומנטי לזוג בחורף
-
שלום לכולם
מחפש יעד רומנטי לחורף סוף דצמבר תחילת ינואר לזוג בני 21.
משך זמן של עד שבוע.
פחות כיוון של מוזיאונים וכדומה, יותר דגש על עיר מגניבה לצעירים עם חיי לילה טובים אטרקציות ביום ואווירה טובה.
כרגע על הפרק בודפשט ברלין מילאנו + ונציה ורומא אבל פתוח להצעות. (יש לי בכלל מה לחפש בערים האיטלקיות?)
בנוסף אפשר להסתדר עם הקור הארופאי או שזה ממש פקטור מגביל בטיול?
תודה לכלום
-
תקופת טרום כריסמס יכולה להיות מאוד רמנטית.
שווקי כריסמס,דוכנים,אורות,עצים מקושטים,מנורות על העצים..ריחות קינמון ויין חם.
ערים גדולות,פחות רומנטיות,לטעמי.ברלין,עיר לא רונמטית.היא שונה,מיוחדת,אבל קשה להגיד רומנטית.
איטליה,רומנטית בדרך כלל.רק לומר,איטלייה.איך היא בדצמבר?לא היינו.
בודפשט,לא גדולה,,יש בה הכול ואת הרומנטיקה בוודאי תדעו ליצור..
אישית הייתי הולכת על משהו קטן יותר,אגדה כזה..
רק לא יודעת כמה פעילה מבחינת פאבים וכ’..
שטרסבורג,קולמר העיירות שקל להגיע אליהם בתחבורה ציבורית מיוחדת..
מתחילת דצמבר עד כמעט הסוף..בכל מקרה הייתי מתכננת עד 24.12
לבודפשט,יהיה קל הרבה יותר לארגן חופשה.
הייתי שוקלת גם את קרקוב(לא לצחוק..)וכמה ימים בזאקופני,בהרים,עם אח בוערת
הרובע היהודי יתן את שפע הפאבים ומומות בילוי,העיר העתיקה תוסיף את הכסם שלה.וכרכרות סוסים את אגדת סינדרלה..
-
ראה כמה תמונות מחג המולד בלונדון באלבום התמונות הבא – החל מעמוד 49.
קר באירופה. יותר קר בערים במרכז אירופה (כאלו שרחוקות יותר מהים) – כגון פראג, וינה ובודפשט ואולי גם ברלין.
בפריז ולונדון מזג האוויר יהיה קצת נוח יותר.
הערים הדרומיות יותר (רומא, ברצלונה וכו’..) יהיו בעלות מזג אוויר דומה במקצת לישראל – כלומר נוח יותר.
(הכול סטטיסטיקה כמובן – אי אפשר להתחייב).
עכשיו – איפה כדאי?
כמו שאמה מעלי המליצה – אפשר לעשות גם טיול “כפרי” יותר – ככל הנראה עם רכב שכור. אחת ההמלצות החזקות כאן בפורום היא חבל אלזס בגבול צרפת/גרמניה. כפרים ועיירות קטנות שמקושטות מאוד לכבוד חג המולד. אין יותר מדי מה לצפות לחיי לילה – אבל הכי רומנטי שיש.
וכמובן שאתה יכול גם לנסוע לטיול עירוני יותר.
ברלין – עיר מעניינת ופופולרית (אותי פחות) יכולה מאוד להתאים אם כי אינה רומנטית.
על פריז ולונדון – אין מה להרחיב – הערים הכי “שוות” שיש בעיני. חשוב לדעת שהן יקרות יותר מהאחרות.
פראג, בודפשט ווינה – יהיו יפות מאוד גם כן – וזולות יותר. אומרים שוינה מקושטת בצורה יוצאת דופן, אבל לדעתי יש בה קצת פחות מה לעשות מאשר חברותיה.
רומא – נהדרת! עדיפה בעיני על שילוב של מילאנו (בקושי יום טיול אחד) /ונציה (שני ימי טיול)
-
רומא מאד רומנטית מכל פינה יש פיאצה...אוכל טוב גלידה ונעים יחסית לשאר הערים
-
חזרתם לקרוא את התשובות?