ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כדור שינה לטיסה

פורום צפון אמריקה
    6
    6
    19386
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • mottylev
      mottylev נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם.

אני בן 52 ולא רגיל לטיסות מעל 5-7 שעות ונורא מתלבט בקשר לשימוש בכדור שינה במהלך הטיסה. ( מעבר לשאלות רפואיות שאותן אשאל את רופאיי )
      הטיסה שלי למערב ארה"ב בשעות הבוקר ומבקש לדעת מנסיונכם האם זה נדרש או בכלל לא ייתנו לי לישון במטוס ( מצד הנוסעים/צוות הדיילים ), לכמה שעות בממוצע השפעת כדור כזה? האם זה משפיע על העירנות לאחר הנחיתה? ובכלל שמעתי שצריך כל שעה לעשות התעמלות להמרצת הדם.

בתודה מראש - מוטי
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • r.o.
        r.o. נערך לאחרונה על ידי

כדור שינה לטיסה
        יש כדורי שינה שאפשר לרכוש בבית מרקחת ללא מרשם רופא, זה כדור שמשפיע לזמן קצר שמאפשר להרדם בקלות ולא משאיר טשטוש לאחר מכן.
        קניתי כדורים כאלה אך לא השתמשנו בהם וכאן בא הנסיון ,כאשר אתה עייף מאד אתה נרדם בכל מצב וזה מה שקרה גם לנו. אולי פשוט תן לעניין לקרות, כאשר טסים שעות רבות מנמיכים אורות במטוס לאפשר לאנשים לנמנם.
        טיסה נעימה.
        • may east
          may east נערך לאחרונה על ידי

כדור שינה לטיסה
          אין ספק שטיסת יום יותר קשה מטיסת לילה.
          באם אתה רוצה להשתמש בכדור שינה, אז אתה צריך לנסות אותו קודם לפני הטיסה ולראות איך הוא משפיע.
          הדבר הכי גרוע זה כדור שינה שלא מצליח להרדים אותך, ואז אתה גם עייף וגם זומבי.
          יש כאלה שנרדמים עוד לפני ההמראה ומתעוררים אחרי הנחיתה, ויש כאלו שגם ב 15 שעות טיסה לא יצליחו להרדם.
          ההמלצה הכי טובה שלי היא - להגיע עייפים לטיסה. להצטייד בכרית נוחה ובכיסוי עיניים ואטמי אזניים טובים !

והפתרון הכי טוב הוא לטוס במח' עסקים Smile
          • אופיר
            אופיר נערך לאחרונה על ידי

כדור שינה לטיסה
            הייתי ממליץ למי שלא רגיל להתעסק עם כדורי שינה ביומיום, לא להתחיל עם זה דווקא בטיסות.

קח מושב ליד חלון כך שאף אחד לא יעיר אותך כשהוא רוצה לצאת לשירותים ובטיסה ארוכה תמצא שאתה נרדם בכל מקרה. באם אתה לא נרדם, תלוי בחברת התעופה שאתה טס בה, יש ברובן כיום מסכים אישיים עם סרטים ומשחקים אשר יכולים לעייף עוד קצת את העיניים והראש. הדיילים לרוב לא מעירים את מי שישן ואתה גם יכול לבקש ממי שיושב לידך שיעיר לדיילים שלא יעירו אותך.

• דוקטור דו ליטל
              דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

בטיסת יום באל על קשה לישון
              בחברות אחרות קצת קל יותר.

בכל מקרה אם אתה לא רגיל לכדורי שינה לא כדאי להתחיל לסמם את עצמך דווקא בתנאים להם אתה לא רגיל.
              עדיף שתיקח כיסוי עיניים, אטמי אזניים ואולי גם כרית תמיכה לצוואר.
              מה יקרה הכי גרוע אם לא תישן? מכסימום תשתעמם קצת (אז תיקח איתך עיתון וספר) וביום הראשון בארה"ב תהיה קצת יותר עייף (וממילא תהיה מאוד עייף).
              • dhz
                dhz נערך לאחרונה על ידי

כדור שינה לטיסה
                אני מציע שתתיעץ עם הרופא שלך. כדורי שינה אינם תרופה "טריוויאלית" ויש צורך במרשם רופא עבורם. יש כדורים טבעיים שאינם דורשים מרשם רופא, אבל אינם כדורי שינה. הם מרגיעים את הלוקח ויכולים לסיע לו להרדם. למשל רגיעון לילה.
                גם אני לא אוהב טיסות ארוכות ובגלל שאינני מצליח לישון בטיסות, אני מעדיף טיסות יום. בדרך כלל הנחיתה בארה"ב תהיה לקראת ערב (במיוחד במערב) ואז לא צריך להחזיק מעמד זמן רב עד שאפשר ללכת לישון.
                העדפתי האישית היא לחלק את הנסיעה הארוכה למספר קטעים (עצירה באירופה ואולי גם בחוף המזרחי של ארה"ב), שלמרות שאורך המסע הכולל ארוך יותר, נותן לי אפשרות לחלץ איברים בין מקטעי הטיסה.
                כמובן שיש שיקולים של זמן בולל וזמן המתנה בין טיסות וגם של עלות, למרות שכמדומני שטיסות לא ישירות לארה"ב זולות מהישירות.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון