דיוטי פרי בבנקוק
-
מה מומלץ לקנות בדיוטי פרי בבנגקוק?? יש בשמים?? -
דיוטי פרי בבנקוקכמובן שיש בשמים.
שתיה חריפה זולה.
-
דיוטי פרי בבנקוקאני קניתי גם תבלינים ופירות שידעתי שאתגעגע לטעם כשאשוב. -
דיוטי פרי בבנקוקסיגריות יותר זולות מכאן (מרלבורו וכד' תוצרת הפיליפינים)
אלכוהול גם יותר זול מהדיוטי פרי שלנו. -
איתן ....כבר די הרבה זמן שאין מרלבורו בדיוטי פרי בבנגקוק .... אז אל תבנה על זה.... אכלתי אותה בכמה נסיעות עד שהבנתי פשוט אין (לא שבמקרה אזל).
דרך אגב - בעמאן יותר זול וגם בסתם חנות בתאילנד, ההפרש הוא קטן (רק של המע"מ) -
דודי חמודי ....במרץ קניתי שם מרלבורו...
האמת, לא טעימות כמו שיש בארץ. (בארץ זה תוצרת שוויץ) -
איתן מתוקי ..באמת ???? מרלבורו אדום ??? אתה בטוח שבדיוטי פרי ? (אולי ב 7/11 פאטאיה ???) -
דודי דובשני ..פקט שלם של מרלבורו אדום...
נשבע לך בזקנו של הנביא מוחמד! -
ruthba11 תביא רק בחשבון...אתה שואל מה יש בדיוטי-פרי בבנגקוק,משמע שאתה רוצה להביא בסוף הטיול הבייתה.לא כל דבר אפשר להעביר בביקורת טרם העלייה למטוס.לפני כשנה כשאני חזרתי מבנגקוק עם רויאל ג'ורדן הם לא נתנו להכניס למטוס בשמים ומשקאות חריפים ואילצו אנשים לזרוק זאת לפח!טענו שזה בגלל סיבות בטחוניות.(לך תדע,אולי אחרי זה היו אוספים הכל עושים ביניהם חלוקה ולוקחים הבייתה..).
דר' דודו יכול לסייע לך בנתון זה הרבה יותר טוב ממני,הכוונה מה אפשר להעביר לארץ ומה לא,רק שיסיימו הוא ואיתן ש. את החלפת הקומפלימנטים האחד לשני.שניות וזה ייסתיים....
-
ruthba11 תביא רק בחשבון...כתבתי בלשון זכר ואם זו את,אנא סלחי לי וראי זאת מופנה כלפייך!
-
דודו ואיתן!כנראה ששנייכם צרכים להגיע בדחיפות לתאילנד להתאפס......
-
נתי...גם אני נשבע בזקנו של מוחמד - עוד מעט נוסע ויהיה כיף לפגוש אותך שם. אני אנצל את ההזדמנות שאתם נוסעים לפאטאיה ואקפוץ גם כן - כך שתוכלו לנסוע איתי.
האבחנה שלך לגבי ולגבי איתן נכונה - חייבים להגיע בדחיפות לתאילנד - אני מוציא לאיתן מרשם !!! נראה לי שהוא זקוק למינון גבוה !! -
רגע..נחמד שאתם חוגגים עלי..
מה קור ב 29/6 אתם באים? צריך לסגור קצוות
-
אני יכול לבוא -
אני יכולה לבואואני כבר כתבתי במקום המתאים-הודעתו של הרוזן, שגם אני אגיע.
-
אין מצב שאני לא שם.