החלפות מטבע- ינים יפניים
-
שלום לכולם
איפה עדיף לקנות ינים יפניים, בארץ או ביפן? הבנתי שלא בכל מקום ניתן ביפן להחליף כסף... האם ניתן לשלם גם במטבע אחר (דולר\יורו) או רק ינים?
תודה מראש
ערן -
החלפות מטבע- ינים יפנייםערן שלום.
אני גם אם אותה בעיה.
ממה שהבנתי תהליך ההמרה ביפן מדולרים ליינים אורך זמן וניתן לבצעו רק בסניפי הבנק.כמו כן יש בעיה עם משיכת כסף מכספומטים.
נראה לי שאני אישית אקנה כאן יינים ואקח דולרים וכרטיס אשראי לגיבוי.
ככה גם חוסכים עמלות של החלפת דולרים ליינים.קח בחשבון גם שאם תרצה לשלם במטבע זר,תמיד השער יהיה לרעתך.
-
החלפות מטבע- ינים יפנייםטוב.. אני לא התחבטתי בשאלה הזו. בין היתר בגלל הניסיון הקודם שלי באוסטרליה וניו זילנד.
הוצאתי יינים ביפן, מכספומטים. בכל הטיול שלי ביפן, חמישה שבועות, הוצאתי פעם בשבוע סכום של 50 עד 70 אלף ין. אני ראיתי שסכום של 70 אלף זה בערך מה שאני מוציא בשבוע.
יש עמלות ויש המרות כפולות. לא נראה לי שיש כל כך מה לעשות בנידון, פשוט לנסות למזער הוצאות.
מעבר לכך לא השתמשתי בכלל בכרטיס האשראי. אם להוציא את היום האחרון..שקצת התפרעתי איתו בדיוטי פרי של נאריטה ואינצ'ון.
בסיאול משכתי כסף רק פעם אחת.. חישבתי לפני שהגעתי לשם שכל השהות שם תעלה לי 500 דולר. הוצאתי 750 אלף וון..שזה 500 דולר. זה יצא לי בשטרות של 10,000... הייתה לי כזו בוחטה ביד שלא ידעתי מה לעשות עם זה.. זה ממש לא נכנס לארנק. היום הבעיה הזו כבר לא תהיה - הם הוציא שטר של 50,000. בסוף, בגלל שהייתי בדרך קבע בסביבת חברים, נשאר לי חצי מזה... להפעם הבאה. -
החלפות מטבע- ינים יפנייםאין בעייה לפרוט דולרים גם בסניפי הדואר מעבר לבנקים
השירות אדיב ומסודר כיאה ליפן. אל דאגה. היתרון הוא בחסכון עמלות. -
החלפות מטבע- ינים יפנייםהיתרון לעומת מי? הבנקים ביפן או בארץ?
אפשר לקנות ינים בבנק הדואר בארץ?
ערן -
החלפות מטבע- ינים יפניים