ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מסלול הונג קונג

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    5
    6
    1463
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Shir Saban
      Shir Saban נערך לאחרונה על ידי

שלום wink

בסוף חודש אוקטובר חבר שלי ואני נוסעים ל-5 לילות בהונג קונג (עצירה מאוסטרליה לארץ).

יש לנו 4 ימים מלאים, היות ואנחנו מגיעים לעיר בלילה וביום האחרון הטיסה היא בצהריים ככה שאני לא בטוחה אם שווה לתכנן משהו.

מתוך הטיול אנחנו רוצים ללכת לדיסנילנד ליום אחד, עוד יום במקאו (ללא לינה מטעמי תקציב) ולבקר גם בויקטוריה פיק, טיאן טאן בודהה ולעשות קניות בשווקים ובקניונים. חשבנו לנסוע גם לשנזן אבל לא יודעים אם כדאי.

איך לדעתכם עליי לתכנן את הטיול בשביל ניצול מקסימלי שלו? יש דברים שעליי להוסיף או לוותר עליהם? ובכלל כל טיפ שתוכלו לתת לי יהיה מעולה.

תודה רבה broken heart

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • xfwind
        xfwind נערך לאחרונה על ידי

לדעתי שנזן (צריך ויזה לסין, כן?) ומקאו מיותרים

ואושן פארק יותר מתאים לכם מדיסני.

• Shir Saban
          Shir Saban נערך לאחרונה על ידי

למה שנזן ומקאו מיותרים לדעתך? שנזן אני יכולה להבין, אבל מקאו הבנתי שזה חובה כשנוסעים להונג קונג.

תודה!

• חתול-רובוט
            חתול-רובוט נערך לאחרונה על ידי

אני מאוד אוהב את מקאו

אבל במסגרת של ארבעה ימים בלבד, לא בטוח שהייתי מבקר שם. יש כל כך הרבה מה לראות, לעשות ולחוות בהונג קונג עצמה, שאת מקאו הייתי משאיר לפעם אחרת, שבה גם הייתי לן שם לפחות לילה אחד [כי אין דין מקאו הלילית כדין מקאו היומית]. ועל אחת כמה וכמה שנז’ן.

רוחXF צודק גם בקשר לפארק – לפחות עד כמה שאני יודע [לא ביקרתי שם בעצמי], פארק דיסני מיועד בעיקר לילדים קטנים; אושן פארק, לעומתו [שם דווקא כן הייתי] כיפי מאוד גם למבוגרים.

אני הייתי בעיקר מסתובב בעיר, ברחובות, בשווקים, בטיילות ובפארקים. לפסגת ויקטוריה לכו רק אם השמיים בהירים, אחרת חבל על הזמן. ויש גם תצפית יפה  וחינמית מה-IFC. באי Lama אפשר לעשות מסלול הליכה נחמד מאוד, וגם פשוט להגיע לשם במעבורת. אם אתם חובבים מירוצי סוסים אז יש אחלה זירה. ויש גם מוזיאונים מצויינים – אתם חייבים לבקר לפחות באחד מהם [למרות שלמרבה הצער, מוזיאון האמנות הנפלא סגור לשיפוצים בשנים הקרובות]. בימי רביעי הכניסה לרבים מהם היא בחינם.

• sancho
              sancho נערך לאחרונה על ידי

גם אני חושב שבמסגרת 4 ימים כשמתוכם יום אחד לדיסני/אושן פארק, חבל על יום שלם לצאת מהונג קונג.

מקאו מיוחדת ושונה מהונג קונג, אבל איננה MUST.

יש המון מה לעשות בהונג קונג עצמה.

מקצת ממה שיש להונג קונג  להציע בבלוג שכתבתי.

• ענתנת
                ענתנת נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי בדיסני (כי הייתי עם ילד בן 6) ואני מסכימה שהוא לא מתאים לגדולים. גם אם יש להם נוסטלגיה למיקי מאוס.

• 1 / 1
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון