קניות באיזור לאס ווגאס
-
למנהל ולחברים שבת שלום
הייתי מעוניין לדעת על מרכז חנויות גדול (וזול לפי שמועות) שנמצא על כביש 15 מכיוון לוס אנגלס ללאס ווגאס.
מה המרחק שלו מלאס ? האם יש בקרבתו מלונות ? והאם הם יותר זולים.
כמו כן האם מכירים וממליצים על מלונות בקרבת לאס ווגאס ( אני אמור להגיע ביום ששי ובתזמן הזה המחירים בעיר גבוהים פי 2 מאשר באמצע שבוע.
תודה מראש -
קניות באיזור לאס ווגאסראה את הלינק המצורף
ואת השירשור שנמצא בואותו לינק
http://forum.lametayel.co.il/forum_threadt/frm_id-43/msg-289 3966/srch-primm#msg_2893966 -
קניות באיזור לאס ווגאסאם אתה מדבר עך אאוטלט שנמצא מחוץ ללאס וגאס, הוא נמצא בעיירה בשם PRIMM, מרחק של כחצי שעת נסיעה מוגאס על כביש 15 (דרומה)
זה אאוטלט מצוין, אני מרכזת את מרבית הקניות שלי בו כשאני מגיעה לאיזור, ויש בו הנחה נוספת, גדולה יחסית למי שמחזיק כרטיס AAA.
לגבי לינה שם - יש שם מלונות, אבל לדעתי אתה תפספס את כל הקטע של וגאס אם תישן כל כך רחוק.
אני ממליצה לך לחפש בתי מלון שנמצאים בוגאס, אבל לא על ה"סטריפ", ואז המחירים גם בסופי שבוע יהיו סבירים. אנחנו לנו בטיול האחרון, כשחזרנו לוגאס ביום שישי בלילה רק כדי לטוס למחרת בבוקר לרינו, במלון מצויין ליד שדה התעופה שנקרא Hilton Gargens Inn ועלה משהו כמו 80$ ללילה. -
קניות באיזור לאס ווגאסהיי,
בדרך ללאס ווגאס, יש מרכז קניות (בערך 20 דק' עד חצי שעה מווגאס.
אי אפשר לפספס אותו - אם אתה מגיע מכיוון ל.א ניתן לראות אותו על הכביש בצד ימין.
דבר נוסף בנוגע לקניות - בארה"ב יש רשת שנקראת "רוס", מדובר ברשת non food, שמוכרת מותגים דיי מוכרים בפרוטות...
אם יש זמן וסבלנות לחפש - אז זה המקום...
מצאתי שם פריטים ממש שווים במחירים ממש זולים (חולצות פולו של ראלף לורן ב- 10$, נעליים של ניין ווסט ב-15$ וכו' וכו')
בנוגע ללינה - אנחנו לנו בסופ"ש שעבר במלון שניקרא טרז'ר איילנד, שהמיקום שלו פשוט מצויין ורמתו סבירה בהחלט במשהו כמו 70$ ללילה - הוא אמנם לא מהזולים ביותר, אך ביחס למיקומו ולרמתו - ממש שווה את המחיר. -
קניות באיזור לאס ווגאסמצטרף להמלצה לגבי חנויות ROSS DRESS FOR LESS, בלאס וגאס יש לפחות 7 חנויות ענקיות, כולל אחת בסטריפ לא רחוק ממלון RIVIERA.
יש שם מציאות שלא יאומן.
האתר שלהם:
http://www.rossstores.com/
בימי שלישי יש הנחה של 10 % לבני 50 ומעלה. -
יש גם אאוטלט ליד LA בדרך לוגאס
אם זה רלוונטי.
הוא נמצא בפאלם ספרינגס ושייך לרשת chelsea, יש להם אתר עם המידע על האאוטלטים, הבנתי שגם יש שניים בווגאס עצמה, בקצוות של הסטריפ.
המידע הוא מהמלצה שקיבלתי, לא ביקרתי עדיין בעצמי אבל חברה טובה שלי מגיעה לאאוטלט בפאלם ספרינגס בכל נסיעה שלה ומבלה בו יום שלם. -
והנה הקישור שברח לי