ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

נמיביה - חיסונים

פורום אפריקה
    3
    5
    2177
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yoavick
      yoavick נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אני היום גר זמנית באילת, אני חוזר לפינלנד (שם אני לומד) בספטמבר ונוסע מטעם האוניברסיטה לנמיביה לצורך פרוייקט עבודת הגמר שלי.

לגביי ויזה כבר הודיעו לי כי אין צורך לבקש בצורה מיוחדת ומסובכת וכי אני יכול לקבלה בשדה התעופה.

אני מבקש לדעת אם אפשרי לבצע חיסונים באוגוסט בישראל והאם מלריה היא המחלה היחידה הנדרשת להמנע ממנה?

תודה מראש,
      יואב.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עידו
        עידו נערך לאחרונה על ידי

נמיביה - חיסונים
        כמה דברים:

- בנוגע לויזה - כדאי לוודא את הפרטים. בעלי דרכון ישראלי צריכים ויזה מראש לנמיביה. אלא אם כן יש לך דרכון זר (שלא מצריך ויזה) או אישור שאתה יודע שיאפשר לך להכנס למדינה ללא ויזה (מהאוניברסיטה?), הייתי מברר היטב את הפרטים.

- בנוגע למלריה - אם אתה מתכנן לשהות באזורים המדבריים של נמיביה (רוב המדינה, להוציא רצועת הקפריבי בצפון המדינה), סכנת המלריה נמוכה מאוד (אין יתושים במדבר...) וחלק גדול מהרופאים לא ממליצים לקחת תרופות למניעת מלריה לחלקים המדבריים של נמיביה.

- בנוגע לשאר החיסונים (וגם למלריה) - אפשר לעשות בארץ, כמובן. כדאי לברר ולהתעדכן בפורום בריאות כאן באתר ו/או במרפאת מטיילים. כדאי לציין באילו איזורים אתה מתכנן לשהות, ולכמה זמן תשהה במדינה.

תהנה! מדינה מדהימה!
        • yoavick
          yoavick נערך לאחרונה על ידי

נמיביה - חיסונים
          תודה עידו על התשובות.

בנוגע לויזה, אני בקשר עם השגרירות בשבדיה וויזת תייר אפשר להוציא בשדה התעופה אם יש ברשותך פספורט ישראלי.

בכל אופן אין אפשרות להוציא ויזה בארץ והפרוצדורה עוברת דרך השגרירות בוינדהוק.

• עידו
            עידו נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי בודק את זה שוב
            אולי לשלוח דוא"ל לשגרירות נוספת של נמיביה. למיטב ידיעתי לפני שנה עדיין לא התאפשר לישראלים לנחות במדינה ללא ויזה.

אבל כמובן שנשמח לקבל עדכונים!
            • eugeng
              eugeng נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי בודק את זה שוב
              עד כמה שידוע לי ממישהו שהיה לאחרונה בנמיביה, אם דרכון ישראלי צריך ויזה מראש או לעצור ביוהנסבורג או קיפטאון להוציא ויזה, אחרת כנרא שלא תוכל להיכנס לנמיביה. אולי שינו מדיניות בחודש אחרון אבל זה היה המצב לאחרונה.
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון