לינה בקוואסן - השוואה והמלצות......
-
שלום אני טס לתאילנד בעוד חודש ורציתי לקבל המלצות וחוות דעת על מקומות לינה בקוואסן.
ראיתי ב1001 טיפים וקצת באינטרנט כמה גסטהאוסים ורציתי לקבל המלצות טובות ורעות.
בינתיים אני מתלבט בין 4 המלונות הבאים ואשמח שתגיבו לי מה יותר מומלץ.
1) SLEEP WITH INN
2) RIKKA INN
3) D&D INN
4) FOUR SONS - מול המרכז למטייל.
אשמח לקבל גם המלצות נוספות של לינה עד המחיר של 1000-1200 באט ללילה.
תודה
איתי -
כל המקומותשציינתה הם לא מלונות אלה גסטהוסים,אני אישית מכל המקומות האלה ישנתי רק ב D&D INN,מקום נחמד וגם לא יקר,יש גם בריכה על הגג,אבל
זה נימצא ברחוב הקאוסאן עצמו,באזור רועש,עדיף לקחת מקום ברחובות
המקבילים לקאוסאן,למשל ברחוב רמבוטרי,לגבי ה FOUR SONS,לא הייתי שם,ואני גם לא יהיה,זה גסטהוס שמפוצץ בישראלים קדחנים,בתקציב שציינתה אתה יכול לקחת משהו הרבה יותר נחמד,לגבי ה - SLEEP WITH INNוה- RIKKA INN,גם לא הייתי שם,אבל לפי מה ששמעתי שנהם מקומות
נחמדים,רק שיכול להיות שהחדרים שם קצת קטנים,תבדוק גם את הניו סיאם
ריבר סייד(אבל זה לא מלון אלה גסטהאוס)-
http://www.newsiam.net/ns/newsiam4.php
-
כל המקומותרחוב רמבוטרי קרוב לקוואסן ?
מישהו היה בגסטהאוס SLEEP WITH INN ויכול להביא לי המלצות עליו.
באינטרנט הוא ניראה ממש נחמד, בריכה, מזגן, טלויזיה, מקרר...
אשמח לקבל המלצות עליו
תודה -
רחוברמבוטרי נימצא ברחוב מקביל לקאוסאן,בית חבד נימצא שם,אתה יכול להגיע לשם דרך סמטה שמובילה מהקאוסאן לשם ואז תוך דקה אתה שם,או דרך המישטרה שנימצאת לפני רחוב הקאוסאן,וכמה מטר אחריה זה כבר רחוב רמבוטרי. -
לינה בקוואסן - השוואה והמלצות......מבחינת גסטהאוסים כל מה שצינת טוב ,לפחות בכל הקשור לרמה של גסטהאוס.
תלוי מה התקציב ? ה D&D מצויין ויש בריכה אבל יקר יחסית וגם שם יש הרבה ישראלים כמו כמעט בכל מקום.
בקשר לfour sons שמול המרכז למטייל יש ישראלים כמו בכל מקום אבל מתגובות שאני מקבל ממטיילים רבים ולא רק ישראלים הם רק לטובה, גסט האוס זול אבל מצד שני הוא נקי ממוזג ונמצא בסימטה צדדית מקבילה לקוואסן לא בתוך הקוואסן עצמו .ואם תרצה להביא איתך "אורחת" תאילנדית לחדר לא יעשו לך בעיות מקסימום תשלם תוספת אם לקחת חדר ליחיד תצטרך לשלם על זוגי.
יש גסטהאוסים שלא מתירים הכנסת תאילנדים\ת בשום מקרה!
דבר נוסף אם אתה לוקח חדר תדאג לבדוק שהחדר לא פונה לכיוון ה"גזיבו" .זה מועדון לילה שנמצא ממול למרכז למטייל ממליץ מאוד לבקר בו אבל אם אתה לא רוצה מוזיקה רועשת בחדר עד שעות הלילה המאוחרות תבקש חדר שלא פונה לכיוון.
ושוב זה גסט האוס וכמו כל גסט האוס לא לצפות לפאר והרבה נוחות
מה שאתה משלם זה מה שתקבל.
מאור -
לינה בקוואסן - השוואה והמלצות......תודה על על התגובה...
ראיתי באתר של מלון SLEEP WITH INN שהחדרים שם ממש יפים ונחמדים.
המחירים שם זה 900-1100 באט ללילה שמבחינתי זה בסדר גמור.
אני נוסע עם חברה אז העניין של להביא תאילנדית לחדר לא מדבר אליי.
איך הגסטהאוס SLEEP WITH INN ? מומלץ ?
האם צריך להזמין מקום מראש באמצע אוגוסט לכל המקומות שציינתי או שפשוט להגיע ?
תודה -
ההמלצה שלי,אם ברצונך ללון באיזור הקוואסאן במחיר שציינת, אז אני ממליץ על ה - new siam 3 וגם על ה - new siam riverside. כבר המלצתי עליהם בעבר, והשני הוא יותר מלון מאשר גסטהאוס.
מצויינים לדעתי.
http://www.newsiam.net -
לינה בקוואסן - השוואה והמלצות......לנו במרץ האחרון ללילה אחד ב sleep with in מלון\גסט האוס בהחלט סביר נפתח רק השנה חדרים אומנם קצת קטנים אבל מצוידים בכל הדרוש והכל חדש לשהייה ארוכה לא מומלץ בגלל גודל החדר וחוסר בארון
יש בריכה בקומה שביעית על הגג אנחנו היינו בקומה שישית והיה רעש
ממשאבות הבריכה עד סגירת הבריכה בסביבות 7 בערב לכן לבקש לא ללון בקומה שישית עשינו הזמנה מראש דרך האתר שלהם ללא תשלום כנראה שהמלון מבוקש ראינו אנשים שנדחו מחוסר מקום -
לינה בקוואסן - השוואה והמלצות......תודה על התגובה יעקב..
אני מתכנן גם להזמין חדר מראש מהאינטרנט.
הבנתי שהחדרים יחסית קטנים...
הזמנת את החדר הכי זול - סופריור , או את החדר דלוקס?
תודה -
לינה בקוואסן - השוואה והמלצות......הזמנתי את הדלאקס האמת עד היום לא יודע איזה סוג חדר קיבלנו יכול להיות שההבדל בחדרים הוא לא בגודל אלא מה שבתוכו לא בדקתי מכיוון שהחדר היה מספק מאד לצרכנו בחום של בנקוק לחדר קטן יש יתרון מבחינת המיזוג שהיה אפקטיבי מאד