החלקה יפנית בתאילנד
-
אני ממש רוצה לעשות החלקה יפנית בבנגקוק, מישהו יכול להמליץ לי על מקום ? שמעתי שיש כמה מקומות טובים בMbk - אבל אני לא יודעת מה השמות שלהם....
תודה -
החלקה יפנית בתאילנדיש ב MBK הרבה מספרות, אחת שעשתה עלי רושם נמצאת אם אני לא טועה בקומה הרביעית קרוב לקצה (לא הצד של פיצה קומפוני אלא הצד השני, ושוב,אם אני לא טועה...), יש להם כרטיס ביקור בצורת לב נפתח. אני לא זוכרת איך קוראים להם אבל המחירים שלהם היו סבירים ועשו רושם של מקצועיים.
אני אישית בסוף לא הסתפרתי שם, אלא במספרה שהייתה קרובה לגסט האוס שלי(ליד פיצה האט באזור הקוואסן, נו יש לי נטייה לאכול פיצה
)
נ.ב. 1
בכל מקרה, את יכולה להסתובב בקניון ולראות מי הכי מתאים לך, למרות שהחלקה יפנית זו לא תספורת... בהצלחה
נ.ב. 2
מחירים סבירים- לתספורת לקחו לי 250 בהט, שזה משהו כמו 30 ש"ח, שזה כלום כסף. אז סבירים, משמע סבירים לתאילנד וממש ממש ממש נמוכים ביחס לארץ
-
סתם שנביןאם מותר לשאול - מה זה החלקה יפנית ??? -
דודו באמתאפילו אני יודע.
נגיד והיו לנו תלתלים ארוכים כמו לדוד המלך ונמאס לנו ככה להסתובב.
אז אנחנו הולכים למספרה ועושים החלקה לשיער ואז נראה כמו קליאופטרה.
המיוחד ביפני שהיא מחזיקה יותר זמן מהברזילאית. -
דודו באמתבאמת שמתי לב שליפניות יש שיער חלק !! עכשיו הבנתי למה
-
דודו באמתפאם גם אני תהיתי מה זה אבל כשהתחילו להסביר לי הבנתי שזה לא ממש רלבנטי לתספורת הקצוצה שלי או לגברים ברוב המקרים ואיבדתי עניין.
אבל למרבה ההפתעה יש דווקא במקומות התיירותיים בתאילנד לא מעט מקומות שעוסקים בזה, לתאילנדיות בד"כ יש שיער חלק כך שזה לא ממש רלבנטי גם להן.
מה שבטוח זה שקשה למצוא משהו יפני במקומות האלה חוץ מהשם. -
דודו באמתפאם=פעם. -
ארז - כמה עולה החלקה יפנית ? -
וואלה דודו אתה שואל אותי ואני שואל את המומחה שליאת שנינו זה מעניין
אז ברור שגם מקודם זה היא ולא אני....
אשתי שתחיה טוענת שזה משהו בסביבות 2000 ש"ח.
בתאילנד זה בערך שליש מחיר.
צרות של בנות:lol: -
וואלה דודו אתה שואל אותי ואני שואל את המומחה שלימעדיף..........תנחש.........................
-
וואלה דודו אתה שואל אותי ואני שואל את המומחה שליאתה יודע שאתה אוהב החלקה יפנית .... אבל תנסה לוותר קצת ולהפנות את המשאבים לדברים אחרים ...שווה לנסות לפחות ...
-
וואלה דודו אתה שואל אותי ואני שואל את המומחה שלי[B]UP TO YOU !!![/B] -
החלקה יפנית בפוקטמחיר החלקה יפנית בפוקט (באאן מאסג') 3000 בהט, מנסיון של הרבה לקוחות שבקרו שם - מומלץ, לי אישית אין הרבה מה להחליק.
ביי בנתיים
יריב - סגול
סוכנות טיולים בפוקט -
החלקה יפנית? בתאילנד????סעו ליפן. בתאילנד יש רק החלקה תאילנדית
מצטער על הסטייה מהנושא, זה דרש
-
החלקה יפנית בתאילנדeloni21 שלום!
אני ממש רוצה לעשות החלקה יפנית בבנגקוק, מישהו יכול להמליץ לי על מקום ? שמעתי שיש כמה מקומות טובים בMbk - אבל אני לא יודעת מה השמות שלהם....
***שיער זה אחד הנושאים ה"חשובים" אצל הנשים ולכן בקשר להחלקה יפאנית, ב- MBK קומה שלישית מספרה בשם : Neo Hair Style . טל: 0-2611-8028 . מחיר בין 2500-3000 באט,(תלוי באורך וסוג השיער).
בהצלחה.
-
החלקה יפנית בתאילנדAG תודה !!
את זוכרת כמה זמן זה לקח? -
החלקה יפנית בתאילנדeloni21 שלום!
את זוכרת כמה זמן זה לקח?
***אני זוכר (לא זוכרת)והשיער שלי קצר מס"מ.,אבל לנשים כל התהליך הינו כ-4 שעות תלוי באורך השיער ובמידת "קירזולו". לעיתים שני אנשים עובדים על ראש אחד וכך מקצרים את התהליך.
יש לציין שבבוא הזמן יש לחזור על התהליך על השורשים שגדלים.
יום טוב.