טיסות פנימיות
-
מתייעצת בנוגע לטיסות פנימיות-
שמעתי שאם נשארים בשדה התעופה ולא יוצאים ממנו אז טיסת ההמשך,לדוג לצפון תאילנד היא בחינם.האם זה נכון?
שאלה נוספת-אני שומרת כשרות ואמרו לי שיש טיסת פנים שבה לא מסכימים להעביר אוכל,מישהו שמע על זה?
תודה!!
-
טיסה פנימית בחינם? אין דבר כזה.
כל טיסה עולה כסף.
-
אם נשארים בשדה התעופה במשך שבוע ולא יוצאים מקבלים טיסה חינם.…
באשר אוכל חוץ מנוזלים
-
ברוך הבא בני . נרשמת לאתר רק רק לשם ההומור? לא נורא. גם אתנחתא קומית
באתר זה חשוב. מזמן לא שמענו על תת אלוף שמועתי.
וברצינות לשואלת אין דבר כזה טיסה חינם. בקשר לאוכל כשר בטיסה פנימית? ייתכן שניתן להזמין. אבל בעצם מדוע להזמין כאשר הטיסה אולי שעתיים. תביאי סנדביץ’.
-
לפי החוק התאילנדי הכנסת מזון ממדינה אחרת נחשב CONTROLLEDזאת אומרת שיש סוגי מזון שמותר להכניס למדינה ויש כאלה שאסור
לא מצאתי פירוט של סוגי המזון.
אם חשוב לך תצטרכי להמשיך ולחקור
וכמובן שאף חברה לא מטיסה בחינם
-
אין הבדל בין תאילנד לשאר העולם בנושא מזון.
מזון מעובד ניתן להכניס, מזון טרי אסור.
כך זה בישראל וכך זה גם בתאילנד.
הסיבה היא מניעת הפצת מחלות צמחים ובע”ח. צמח מתאילנד יכול לגרום למחלות צמחים בישראל ולהפךבגלל סביבת הגידול השונה.
טיסות חינם ברור שאין.
אישית אני מביא באופן קבוע אוכל לתאילנד אבל מאחר ואני שומר על התקנות מעולם לא נתקלתי בבעיה.
-
יש הבדל בין ישראל, ארה"ב, השוק האירופי המשותף, אוסטרליה וכו'כך שאי אפשר להגיד שאין הבדל בין תאילנד לשאר העולם, צריך לפרט איזו מדינה בעולם.
אני לא מכיר את תקנות המכס בתאילנד לגבי מזון אז אני לא יכול לייעץ מעבר לכך שמי שחשוב לו כדאי שיבדוק מה התקנות אומרות בדיוק, לא מספיק כללי אצבע.
-
תקנות מכסאפשר לברר את תקנות המכס בנושא הזה
במשרד החקלאות – הגנת הצומח.
אבל הם עסוקים בגירוש חתולים……...
-
קודם כל כבוד השר אורי אריאל הציע לגרש רק את הנקבות או רק הזכרים..שנית מדובר על תקנות המכס בתאילנד.
למשל לארה”ב מותר להעביר נקניקים, לאיחוד האירופי אסור.
לא יודע מה הכללים של המכס בתאילנד.
-
דרקון נכבד
בעניין החתולים אכן זה מאד משנה אם אלה היו זכרים או נקבות.
הרבה יותר רציני זה לגרש זכרים
כמי שעסק בנושא חקלאות ויצוא
כבר בעבר הרחוק מאד
תקנות המכס (לצורך העניין כאן זה הגנת הצומח) הן בינלאומיות!
עם פירוט לגבי כל מדינה ומדינה.
מדינת ישראל ייצאה (פעם כשהיתה חקלאות בארץ) מוצרי חקלאות גם לתאילנד.
כל קובץ הדרישות היה קיים אז
כיום בעידן המחשב כל אחד יכול להיכנס ולקבל כל פרט ופרא בנושא הגנת הצומח איסורים והיתרים בתאילנד.
תכתוב בגוגל
אישורי יבוא של תוצרת חקלאית בתאילנד ותמצא
-
אבי נכבד, אם אתה רוצה שאני אעבוד בשבילך תגיע עם הצעת עבודה מסודרתואני אשקול אם אני רוצה או לא רוצה להגיש מועמדות.
עד אז במקום לשלוח אותי לגוגל כדי שאני אעזור לנדב הדר (זאת שמבקשת את המידע) תרגיש חופשי לתת לא את המידע בעצמך.