ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טוסקנה עם רכב - שאלות

פורום אירופה
    2
    3
    1824
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ori_ronen
      ori_ronen נערך לאחרונה על ידי

שלום , 

קראתי פה את ההתכתבויות הקודמות בנושא ועדיין כמה שאלות בסיסיות רגע לפני שנכנסים ממש לתכנון הטיול של 11 יום : 

1. נוחתים ברומא וממשיכים ברכבת לפירנצה כדי להימנע ברכב בעיר. לאחר יומיים בפירנצה רוצים להשכיר רכב. איפה הכי כדאי כך שההשכרה תתבצע כבר בכיוון היציאה ללוקה? 
      2. הרעיון הוא 3 מוקדי לינה אם אפשרי: פירנצה, לה ספציה בשביל הכפרים ועוד מוקד בטוסקנה לטיולי יום באזור. יש המלצות איפה כדאי?מקום שבערב יש איפה להסתובב, לאכול משהו ולא מבודד מידי 
      3. אשמח גם להמלצה למלון בפירנצה, רצוי במרכז ולא יקר מידי 
      4. הגעה לסיינה ולסן ג’ימג’יאנו .מה מומלץ מבחינת חניה עם הרכב?מחוץ לערים? האם עדיף אולי להגיע לסיינה כטיול יום מפירנצה עם תחבורה ציבורית? 

תודה מראש, 

אורי 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ori_ronen
        ori_ronen נערך לאחרונה על ידי

אף אחד??
        • metayelet-i
          metayelet-i נערך לאחרונה על ידי

גם ללה ספציה וגם לפירנצה לא הייתי לוקחת רכב, רק לדרום טוסקנה. אפילו ללוקה אפשר להגיע בתחבורה ציבורית. במקרה כזה אולי הייתי טסה לפירנצה, פיזה או מילנו, מתחילה מלה ספציה, אחר כך פירנצה ורק בסוף דרום טוסקנה, וחוזרת מרומא. אם זה אפשרי.

מלון טוב בעיני בפירנצה הוא ארט אטליה, מבחינתי במיקום מצוין ליד סן לורנצו. 5 דקות בערך מהדואומו. לי מאוד חשוב שקט בלילה וזה אכן סיפק המלון, רק ארוחת הבוקר טעונת שיפור אבל מילא. השאלה היא התעריף, במרץ 2016 שילמתי מחיר מצוין של 90 אירו ללילה לחדר זוגי אבל המלון עשוי לדרוש גם כפול מזה בזמנים אחרים:

https://www.booking.com/hotel/it/art-atelier.he.html

יש אוטובוסים תכופים מפירנצה לסיינה, הם יוצאים ממש ליד תחנת הרכבת סנטה מריה נובלה, שקרובה אף היא למלון, 5 דקות הליכה. אבל אולי אם ממילא מדרימים עם רכב, כבר שווה איכשהו להגיע לסיינה איתו, כדי שלא לחזור על עקבותיכם. אבל אני לא יודעת מה עם חניה באזור וכשאבקר ממילא לא אגיע לעיר עם רכב.

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון