וויזאייר צ'ק אין
-
אף פעם לא טסתי ב- low cost.
טס לבודפשט עם וויזאייר. רכשתי חבילה של טיסה + מלון. הכבודה כבר נכללת במחיר הכרטיס במקרה של החבילה שלי.
אני חייב לעשות צ'ק אין on-line? אם כן, כמה זמן לפני ניתן לבצע זאת?
תודה.
-
צריך לעשות צ׳ק אין אונליין, ניתן לעשות החל מחודש לפני הטיסה. אם אתם כמה כדאי לעשות מוקדם כדי שיהיה סיכוי טוב שתקבלו מושבים יחד.
-
מאחר ואפשר לעשות צ’ק אין 30 יום לפני הטיסה, ממליצה לכם לעשות מראש גם לטיסת חזור.
בנמל זה עולה כ- 10 יורו לכל כיוון.
-
שלום וברכה,
בתקופה האחרונה וויז אייר עשתה שינויים מרחיקי לכת בזמנים ובמחירים, אם קנית את הטיסה הזולה ללא שום תוספת אפשר לעשות רק יום 1 לפני הטיסה.
מקווה שזה עדיין רלוונטי
-
לא יום לפני הטיסה. המידע לא נכון . תבדקו באתר של וויז הכל רשום שחור על גבי לבן .
-
10 יורו צק אין בשדה זה רק אם רכשת את הצק אין בשדה במהלך ההזמנה. אם את לא עושה צק אין בכלל ומגיע הככה לשדה , תאלצי לשלם הרבה יותר מ 10 יורו .
-
למה זורקים תשובות מבלי לבדוק באתר של וויזאייר. הם שינו את כללי המשחק מ 15 לאוגוסט. אפשר לעשות צ’ק אין 30 יום לפני הטיסה רק שקונים מושב בתשלום, אחרת רק 48 שעות לפני הטיסה. ואם לא רכשתם כסא לטיסת החזרה אז רק אחרי טיסת ההלוך.
-
זהכ מה שאני אומר...לבדוק באתר ולא להסתמך על מידע שגוי שמעלים כאן. תנאים משתנים ומי שלא עוקב יכול לפספס . נגמרה החגיגה של להדפיס בורדינג כארד חודש מראש גם להלוך וגם לחוזר. מעכשיו מי שלא קונה מושב...יצטרך להדפיס את החזור בחו”ל ( בהנחה והוא יוצא לחול מעל 48 שעות זמן הצק אין האפשרי) או לעשות צק אין באפליקציה (לא באתר בפלאפון) כדי להעביר ברקוד בשדה .
-
טוב לדעת…
הבן שלי טס עם וויז לפני כ- 10 ימים בתנאים הקודמים שהיו להם.