חופשה למדריד בדצמבר
-
אנו מתארחים בדצמבר במדריד. אנו זוג דתי וניסיתי להתעדכן לגביי בית חבד עם סעודות שבת בתשלום כולל תפילות. אך להבדיל מארצות אחרות אני לא מצליחה למצוא פרטים ברורים. מישהו יודע??
-
שלום ליטל. במדריד אין בית חב”ד אלא נציג של חב”ד בשם הרב גולדשטיין הוא מתגורר בבנין לא רחוק מבית הכנסת בשכונת טרלפגר. הקשר שלו לקהילה די בעייתי והוא מארח לעיתים אנשים לסעודות שבת אני לא רוצה להביע דעתי לגבי רמת האוכל המוגש אצלו.. היינו אצלו לפני 6 שנים. יש מלון ממש מול הבית שלו שמתאים לשומרי שבת מרשת best western
תקלידו באנגלית חבד במדריד לדעתי יש לו פייסבוק.
לא רחוק משם יש מסעדה כשרה היחידה במדריד בשרית היא פתוחה כל יום רק מהשעה 2100 . תנסו דווקא להזמין עצמכם אם תהיו בשבת לרב בן דהאן הרב של הקהילה הוא מדבר עברית טובה.תחפשו ברשת באנגלית קהילה יהודית במדריד. הבעיה שהמזכירות שלו כמעט לא דוברות אנגלית
בעיה ידועה בספרד...
-
chabad of madrid תביאו בחשבון שבחודש דצמבר קר במדריד יתכן אפילו שלג. ואני ממליץ דווקא ליצור קשר עם הקהילה...
-
עוד הערה , אין אצל הרב מחב”ד תפילות (בדרך כלל ... אולי בימים נוראים ), מתפללים בבית הכנסת שנמצא במרכז הקהילה לא רחוק משם.10 דקות הליכה
-
כבר סגרנו מלון….
חיפשתי קצת פרטים באינטרנט לגבי סעודות שבת… אבל חלק אומרים שיש וחלק אומרים שאין… השאלה היא אם מאז שאתה ביקרת- לפני 6 שנים, משהו השתנה.
ממש מבאס אם אין..
בכל יעד שטיילנו עד כה היה פתרון ראוי לשבתות...באסה...