ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אוסטריה בסוף אוגוסט

פורום אירופה
    5
    10
    1561
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • DULI6
      DULI6 נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם,

אנחנו משפחה (אבא+2 בנות 5,3.5+ אמא בהריון, לא מתקדם...), נוסעים לטיול בדולומיטים ואוסטריה. כמה שאלות:

1. באוסטריה – באיזה מכרה מלח מומלץ לבקר האליין או האלשטאט? הלינה היא באוזר קפרון, מבחינת גילאי הבנות ומצבי ההריוני – יש הגבלות כלשהם?
      2. מגלשות הרים – איזה מגלשות נחשבות בטוחות לגילאי הבנות שלנו (שוקלות 13-15 ק”ג..) וגם לי ? מעדיפים מגלשות שניתן הורה+ילד ביחד וזה עדיין בטוח…
      3. מערת קרח/קרחון… – מתלבטת בין קרחון שטובאי להינטרטוקס (הלינה באיזור אינסברוק). שמעתי שבהינטרטוקס יש מערה קרח מגניבה שיורדים בסולמות דרך סדק בקרחון… מצד שני הכניסה מגיל 6 ומעלה, יעשו לנו בעיות? האם כדאי לוותר וללכת לשטובאי? האם גם שם המערה מגניבה ומרשימה והחוויה מרגשת? בנוסף – הבנתי שבשתי האתרים יש “שעשועי שלג” בהינטרטוקס אבובים וכו, ובשטובאי מה? 

תודה רבה לכולם וטיול מוצלח ומהנה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • חמוטל69
        חמוטל69 נערך לאחרונה על ידי

במכרה האלין גולשים בשלב מסוים במגלשה די תלולה. לשיקולכם מבחינת ההריון.

שעשועי שלג יש גם בקרחון קפרון.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • telo
          telo נערך לאחרונה על ידי

עדיין לא היינו בהינטרטוקס אבל אנחנו מתכננים להגיע לשם בקרוב.

לא הייתי מנסה להתחכם באוסטריה בנושא בטיחות, או מנסה להכנס למערת קרח עם ילדה בת 3 אם ההגבלה היא מגיל 6.

כנראה שהסיור לא מתאים לילדים בגיל הזה. במערה מאוד קר.

הילדים שלי בגיל הזה סבלו מקור ולא כל כך נהנו מעלייה לקרחונים.

אם הילדה הקטנה תסבול לא בטוח שתוכל לחזור איתה עצמאית.

אני הייתי מתמקד באתרים הקרובים למקום הלינה שלכם. הינטרטוקס מחייב נסיעה ארוכה מאזור אנסברוק.

• עמיחי13
            עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

במכרה המלח – מי שלא רוצה, או לא יכול, לגלוש במגלשה – יורד במדרגות. אין שום בעיה.

• אביבית555
              אביבית555 נערך לאחרונה על ידי

עד כמה שזכור לי הכניסה למכרות האוסטריים מותרת לגילאי 4+ בלבד. לכן אנחנו ביקרנו במכרה הגרמני בברכסגאדן שממש צמוד להליין. ממה שהבנתי החוויה בכל המכרות דומה.

לגבי מגלשות הרים, לטעמי לגילאים צעירים המגלשות בפלכאו וקפרון מרגישות בטוחות יותר (אם כי אישית לא הייתי לוקחת סיכון בהריון ולא גולשת באף אחת מהן) 

בקרחון שטובאי לא הייתי אבל שעשועי השלג בהינטרטוקס מקסימים (החלקה על אבובים, קרוסלת אבובים). הילדים היו בעננים!! אנחנו  עלינו ביום חם והבגדים החמים שהבאנו נשארו מיותמים....

• telo
                telo נערך לאחרונה על ידי

אביבית:

כמה קר היה למעלה? האם נכנסתם למערת הקרח?

בני כמה הילדים?

תודה

מעבר לזה אני מציע לברר מול חברת הביטוח האם הם מבטחים אישה בהריון בפעילויות כמו מגלשות אלפיניות, החלקה על קרח או כניסה למערות. לדעתי היא לא מבוטחת בפעילויות כאלה.

• אביבית555
                  אביבית555 נערך לאחרונה על ידי

הילדים בני רבע ל 5 ו 7.

לא נכנסנו למערת הקרח בגלל הקטן.

למעלה היה 10 מעלות (למטה 34...). עם קרינת השמש הרגיש יותר. שימו קרם הגנה!!

בהינטרטוקס מדובר במשחקים בשלג ולא בהחלקה על הקרח (למרות שיש שם גם רכבל מקביל שמוביל לאזור שעושים בו סקי כל השנה)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                  • DULI6

זה נכון לשני מכרות המלח שציינתי (האליין או האלשטאט)? והאם בכלל יש הגבלה של גיל או הריון למגלשה? (הבנתי שכניסה מגיל 4, אני חושבת שהקטנה שלי תוכל להיכנס, רבע ל4 ונינג’ה לא קטנה Smile )

• DULI6

תודה על התשובה!
                      איפה יש מגלשות בקפרון? איך נקרא?

• עמיחי13
                        עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

לגבי המכרה בהליין: לא מכיר הגבלה של גיל או הריון בכניסה אבל גם לא בדקתי בקפדנות כי לי לא היה רלוונטי.

כדי להיכנס אל המכרה יושבים על מן סוג של רכבת, אבל זו לא נסיעה של אקסטרים. לגבי המגלשה – יש צורך לעבור בין מפלסים במכרה, ועושים שימוש במגלשה המקורית שהכורים השתמשו בה. זה גימיק נחמד, אבל ליד המגלשה יש מדרגות רגילות שאפשר לרדת בהן. למיטב הבנתי, מתוך קריאה, במכרה בהאלשטאט זה מאוד דומה. הבת שלי היתה בת 4 וגלשה איתי ביחד במגלשה.

• 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון