הפרשי מחירים במלונות..פער עצום
-
ובאותו עיניין...מכירים את PRUVO? אז זהו...שלחתי להם את ההזמנות גם מבוקינג...וראו פלא..הבוקר קבלתי מייל...הנחה נוספת של 18 דולר ולילה נוסף…
אז כל האמצעים כשרים..כדי לחסוך….
-
PRUVO.NEThttps://www.scamadviser.com/is-pruvo.net-a-fake-site.html
הייתי מאוד נזהר להזמין מלון באתר הזה.
-
כאן אתה צודק, reuben13.
גם על חניה, ארוחת בוקר, אינטרנט ועוד – יש לעתים תוספות במחיר ב”קטנטנות”.
שורה תחתונה בכל אתר : תמיד לבדוק בכל הפינות.

-
צודק קרידו….הזמנתי כבר הכל בהוטל קומביין...השארתי חלק מההזמנות בבוקינג אחרי ששלחתי להם את השוואת המחירים מחכה למייל שלהם...חסר עכשיו רכב..וסגרנו הפינות...ואלללההה אני עובדת שעות נוספות על הטיול הזה...חחחח כל חצי שנה עובדת חצי שנה על הטיול הבא….יאלללה קרידו שרק נהינה...איש יקר.
-
.מבוטל
-
לך נראה ברור, לי נראה ברור, אבל זה לא עומד בדרישות החוקהחוק בישראל דורש שהמחיר יוצג במלואו כולל כל המיסים.
יכול להיות שאם היו רושמים מה המחיר לישראלי במקום לתת לו לעשות תרגיל בחשבון הם היו עומדים בדרישות החוק.
אגב אני מחכה לזמן בו סוכנים ישראלים יכתבו את המחיר המלא לדיל למשפחה בחו”ל, ולא איזה תרגיל אריתמטי של מחיר ללילה לאדם לחופשה של 6 לילות כשהקבוצה חייבת לכלול 4 אנשים….
נראה לי גם כן עבירה על החוק ולא מטעמים טכניים.
-
גם אני שנים מזמינה מבוקינג...ופשוט מעצבן שהם לא כוללים את המעמ. הפעם הזמנתי לטיול הכל מהוטלס דרך האפליקציה שלהם וזה מעולה. האפליקציה מאוד ברורה וגם ההזמנה, הרבה יותר ברור מבוקינג. ממליצה
-
חזרנו עכשיו מחודש בארה”ב גם בוקינג גם הוטלז לא היה שום הבדל מבחינתנו כיבדו את כל ההזמנות במחירים הכתובים
-
אני בדיוק עכשו מחפשת מלון בוגאס אז בכל מקרה בכל האתרים לוקחים מיסים 13.38 אחוז ועוד מס היטל נופש 30-40 דולר לילה וואו זה הרבה אז במה אני יכולה להוזיל הרי זה היטלים שאין ברירה חייבים לשלם להם
-
90% מההזמנות שלי אני עושה ישירות במלון.
בד”כ באתרי המלונות יש פרוט גדול יותר לגבי החדרים האפשריים – וזה חשוב כשנוסעים בהרכב משפחתי. ובכלל… מרגיש לי יותר נכון, יותר שקוף, אין הפתעות…
באתרי חיפוש מלונות אני רק משתמשת כדי לשאוב מידע לגבי המלון – מידע שלא מופיע באתר המלון. מרגע שנפלה ההחלטה על איזה מלון להזמין, אני נכנסת ישירות לאתר המלון.