************TTT *** Thailand Top Ten *************
-
************TTT *** Thailand Top Ten *************שלום לכולם אני כרגע כבר חודש וחצי בתאילנד.
הייתי כ3 שבועות בצפון ובמרכז, במקומות שחזרתי אליהם ובמקומות חדשים.
המקום הכי יפה לדעתי הוא ההיל סטיישן הסינית מה סלונג,עם מטעי התה המדהימים שנטועים על כל ההרים,עם הטרקים לכפרי האקה ושאר מיעוטים.
עם הלבביות של הסינים שהם בנים של לוחמי הקומינטג(הצבא שהובס ע"י מאו והקומנסטים במלחמת האזרחים בסין).
יש שם גסט האוסים נפלאים ב50-100 באט,נוף מדהים,ושדות תה לכל עבר וכמובן עשרות כפרי מיעוטים מסביב לטרקים נפלאים.
לדעתי המקום מס 1 בתאילנד.
הייתי גם במה סריאנג שהומלצה כאן האזור סביב העיר נחמד אבל זה לא המקום המעודף עלי.
סוקותאי ממוסחרת בטירוף.
תאתון כפר נחמד על הנהר קוק לאיזה יום אחד.
ציאנג סן וציאנג ראי מאכזבות.
סעו תהנו ,אל תהרסו את הפנינה הזאת!!!
-
************TTT *** Thailand Top Ten *************המקוםשלי הוא סוקותאי.
לא יודע כמה מהמטייליםל שבועיים שלושה יטריחו
את עצמם לשם אבל הם מפסידים ובגדול.
-
************TTT *** Thailand Top Ten *************ויוותר מדי אפר במקלדת משבש את הרווחים.
-
************TTT *** Thailand Top Ten *************המקום שלי הוא...
הפארק הלאומי קאו סוק Khao Sok National park
מספר 1 בשבילי.
יער גשם אמיתי, הרי גיר, אגמים, מפלים, בקתות על המים (כמה יתושים אינע....), בתים על העץ,
הליכות של שעות כדי לפגוש את זן הפרח הגדול ביותר בעולם (איזה ריח אינע...)
ויש גם עלוקות כמו בכל יער טוב (שלא ישמע שסבלתי או משהו אבל רצוי להסתובב עם לימון או מלח בכיס)
יש המון מידע באתר http://www.khaosok.com
מי שמטייל שבועיים שלושה יכול לעשות טיולים מאורגנים של 2-5 ימים
למי שיש יותר זמן יכול להגיע באופן עצמאי ורצוי גם לשכור מדריך במקום שיקח אתכם ממש פנימה.
ומה לעשות, התמונות באינטרנט יותר יפות ממה שאני מסוגל לצלם. תריצו בגוגל.
-
די סביר שאבקר שם לאחר ההמלצהקראתי על זה עוד קצת, נשמע יופי.
בכלל מוזר קצת שכולם כולל אותי לא מנצלים כראוי את הפארקים הלאומיים בתאילנד או לפחות לא כותבים על זה. אישית הייתי רק בנדושים וזה בהחלט פאק אחרי כל הזמן שאני כאן, למי שבא לטיול של שבועיים עד חודש זה יותר נסלח. -
מענין המקוםשמעתי שיש בתאילנד עתיקות כמו בסיאם ריפ...האם מדובר במקום הזזה שהמלצת? ישנם עוד מקומות בסיגנון?
היכן המקום הזה ממוקם בתאילנד?
תודה -
************TTT *** Thailand Top Ten *************טוב קשה לבחור רק 3 מקומות. כל פעם שאני מבקרת בתאילנד, ומטיילת במקומות חדשים, יש לי פייבוריטים אחרים.
כרגע, הפייבוריטים שלי הם (ממש לא לפי הסדר):
הונג איילנד - בגלל היופי, השקט, האווירה.
קאו סוק - מקום יפהפה ובהחלט ייחודי. ניתן לישון שם על האגם בבקתות במבוק. בערב לאכול שם במסעדה על האגם. אפשר לקפוץ ולהתקלח באגם עצמו. לשוט מסביב ולראות את הנוף המשגע. לטייל שם ביערות הגשם ולראות בעלי חיים שונים ומגוונים. בהחלט מקום ייחודי עם אווירה מדהימה.
התלבטתי בין סורין לבין איי סימילאן.
איי סימילאן - בגלל היופי המסנוור ועוצר הנשימה. בהחלט אחד המקומות היפים ביותר בעולם, לא רק בתאילנד.
סורין - בגלל האווירה והשנירקולים המדהימים. בסורין הרבה יותר כיף לישון. מביאים אוהל ושק"שים או משכירים שם. ויש שם מסעדה נחמדה. מקום נקי עם אווירה ממש מיוחדת וכייפית.
בסימילאן, זה פשוט יפה, אבל לא נח לישון שם. האווירה פחות נחמדה וקצת יותר המונית. השירותים והמסעדה שם מבאסים. אולי את סימילאן כדאי לעשות בתור טיול יומי ולא לישון.
סורין - לישון שם. אווירה פשוט שונה. קשה להסביר.
לכן אני אשים תמונות מ-4 המקומות האלה כי קשה לי להחליט. -
************TTT *** Thailand Top Ten *************תמונות:
1. הונג איילנד
-
************TTT *** Thailand Top Ten *************הונג איילנד
-
************TTT *** Thailand Top Ten *************2. קאו סוק
-
************TTT *** Thailand Top Ten *************קאו סוק
-
************TTT *** Thailand Top Ten *************איי סימילאן
-
-
-
************TTT *** Thailand Top Ten *************4. סורין
-
************TTT *** Thailand Top Ten *************סורין
-
************TTT *** Thailand Top Ten *************אוף... כאב לב לראות את התמונות האלה שוב. מתגעגעת.
מצטערת על ה watermarks, פשוט "סגול" כבר גנבו לי תמונות שצילמתי מהאתר שלי ושמו באתר שלהם, אז למדתי את הלקח.
-
a little personal note to kaya
Kaya, thank you for taking me to all those wonderful places (and more). I miss those days I have a feeling it won't be happening again any time soon
http://video.yahoo.com/watch/4756494/12702848
-
************TTT *** Thailand Top Ten *************אוף... כאב לב לראות את התמונות האלה שוב. מתגעגעת.
מצטערת על ה watermarks, פשוט "סגול" כבר גנבו לי תמונות שצילמתי מהאתר שלי ושמו באתר שלהם, אז למדתי את הלקח.
-
תמונות מדהימות