ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כרטיס holand pass, עד כמה כדאי?

פורום טיולי משפחות
    3
    4
    1047
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ream_a_a
      ream_a_a נערך לאחרונה על ידי

אנחנו זוג ושלושה ילדים מתכננים שבוע בהולנד...האם כדאי לרכוש את כרטיס ההנחות? עד כמה זה באמת כדאי ועוזר?

ועוד שאלה בבקשה, כרטיסים לפארק אפטלינג- האם כדאי לקנות לפני הנסיעה או שאפשר יום לפני שוצים לבקר דרך האתר שלהם?

תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • mcmcmc
        mcmcmc נערך לאחרונה על ידי

לגבי אפטלינג, באתר זה קצת יותר זול (בשני יורו) ואם תקני מראש בממסי זה הרבה יותר זול (משהו כמו 6-7 יורו לכרטיס). זה לא מחייב אותך ליום ספציפי אבל כן מחייב אותך להיות באפטלינג…

לגבי הולנד פאס, תלוי בביקורים שלכם. אם אתם עתידים להיות במוזיאונים ואתרים שעולים על המינימום לכרטיס, לכו על זה. 

מניסיוני הפעוט, תכננתי המון מוזיאונים בהולנד, ואני בדרך כלל די דבק בתכנון מראש שלי, ולמרות זאת הכרטיס (מוזיאונים במקרה שלנו) היה כמעט וגבולי, כי לא הספקנו הרבה מוזיאונים. כך שתחשבו טוב אם אתם רוצים לרכוש כרטיס כזה. ועדיין, אם אתם בטוח הולכים לכמה אתרים מרכזיים אז הכרטיס מצדיק את זה. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • עמיחי13
          עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

גם אם רוצים לקנות בממסי – לא חייבים לעשות את זה לפני הטיול בישראל. אפשר גם לקנות במהלך הטיול.

• ream_a_a
            ream_a_a נערך לאחרונה על ידי

ואם מחכים ומזמינים באינטרנט במהלך הטיול, אני מבינה שגם אפשרי….או שיש חסרון בזה?

ואם מזמינים באתר , צריך להדפיס או אפשר רק להראות להם את מסך הטלפון למשל?

תןדנ

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון