טיול ללא רכב באוסטריה
-
היי לכולם,
זוג בני 30 נוחת בוינה באוסטריה, הטיול למשך שבוע בחודש ספטמבר.
אנו רוצים להתמקד בטיול של לראות טבע, להגיע להרים (למשל ההרים האלפים) ולראות נופים ואם אפשרי גם להגיע לכפרים וגם לעשות מסלולי הליכה לא קשים מידי.
עקב כך שנגיע לשם ללא רכב אשמח לדעת האם מומלץ לישון בכמה מלונות באזורים שונים או האם עדיף להתמקד במלון אחד.
אנחנו לא בטוחים אם נניח נישן במלון אחד אם זה יגביל אותנו מבחינת לראות מקומות שונים.
בנוסף, במידה ויש כאן אנשים שעשו טיול דומה לארץ זו ללא רכב נשמח לקבל טיפים ומסלולים שונים כדי שנדע כיצד לתכנן את הטיול הקרוב.
המון תודה,
נופר ונדב

-
אם אתם רוצים להגיע לאלפים עדיף לכם לקחת רכבת לזלצבורג ולהתמקם שם.
משם התחבורה הציבורית נוחה יותר ומגיעה לכפרים קטנים בהרים.
בקרבת מקום אזור מקסים “ברכטסגדנר לנד” שבו אגמים ומסלולי הליכה בטבע.
-
תודה על ההמלצה טל, אני עוד שבועיים אהיה אומנם רק בוינה הפעם אבל ליול הבא רוצה להגיע לזלצברג ולאלפים

-
עבור האלפים עדיף להגיע למינכן ומשם להתחיל
-
היי טל,
תודה רבה על תשובתך..
זאת אומרת שרוב השבוע עדיף שנישן בזלצבורג?
כעקרון אנחנו נוחתים וחוזרים מוינה..חשבנו את היום הראשון ואולי היומיים שלושה האחורנים לישון בוינה, אולי לנסוע גם לסלובקיה..מה אתה ממליץ?
שוב תודה רבה

-
תודה אבל הטיסה שלנו לוינה..
-
מוינה בהחלט אפשר להגיע לברטיסלבה.
אם מעניין אתכםם אפשר לטייל בהרים לא רחוק מאוד מהעיר, להגיע ברכבת. הכוון דרום דרום מערב. בני היה ונהנה מאוד. הצעות קיבל במלון.
מצפון לוינה יש עמק שלפי הסיפורים יש בו כרמים וטירות. בעמק זה הייתי ולא בררתי תחבורה ציבורית.
-
מוינה אפשר לקחת רכבת לאזור הלשטאט עם החלפה אחת. כ-4 שעות נסיעה
בהלשטאט או בעיירה אוברטראון שלידה תוכלו לעשות כוכב קטן לתצפית 5 האצבעות, אגם גוזאו והלשטאט עצמה על ידי אוטובוס.
מהלשטאט גם אפשר ליסוע באוטובוס לזלצבורג באוטובוס שעובר דרך סנט גילגן או וולפגנג (לא זוכרת איזה מהשתיים)
מזלצבורג תוכלו לקחת רכבת לזל אם סי ולעשות שם את הכוכב השני שלכם, גם שם יש הרבה אפשרויות, למשל יש שם אוטובוס של כרבע שעה נסיעה לקפרון שם תוכלו לעלות לקרחון ולסכרים, גם למפלי קרימל יש שם תחבורה ציבורית..
בקיצור אוסטריה בתחבורה ציבורית זה אפשרי אבל עם הגבלות. ואם אין לכם אפשרות אחרת לא הייתי מוותרת והולכת על זה למרות ההגבלות.
-
מעולה, חששתי ששם יותר קשה עם תחבורה ציבורית.
תודה רבה

-
נשמע מדהים, עזרת לנו מאוד.
תודה ענקית!
בהחלט שווה למרות ההגבלות