שמירת המלצות
-
שאלה. איך שומרים את הדברים המופלאים שאתם מעלים????
-
- תלחץ על כפתור “הרשם לשרשור” בתחתית ההודעה ואז גם תקבל התראות על הודעות חדשות בשרשור וגם הוא יישמר אצלך בתפריט אישיא תחת “ניהול הרשמות ודיוורים”.
- תשלח לעצמך לינק לקריאת כתבה.
אני לא מצאתי דרך אחרת.
-
חן חן
-
אני נוהג להוסיף סימניה, ובנוסף לשמור באפליקציית pocket ואז אפשר לגשת גם אופליין.
-
Google Docs עושה עבודה מצויינת
-
תוכל לפרט?
-
אני נוהג להשתמש באופן קבוע בגוגל דוקס לתיכנון הטיול. למי שלא מכיר – זה כלי של גוגל, חינם. אחד הכלים זה מסמך טקסט – דומה מאוד לאופיס וורד, אבל באופן מקוון.
לכל טיול אני פותח מסמך חדש. בזמן התיכנון שומר לי במסמך את כל החומר שמוצא. אפשר לשמור שם הכל, וזה מאוד פשוט (העתק-הדבק): קישורים, טקסט, תמונות וכו.
יש המון יתרונות:
אני לרוב עורך את המסמך במחשב אבל המסמך זמין בכל מקום – יש אפליקציות גם לטלפון ולטאבלט.
לפני היציאה לטיול אני נכנס לאפליקציה בטלפון ושומר את המסמך באופליין. זה ממש נוח – אם הטלפון מחובר לרשת, המסמך מסתנכרן באופן אוטומטי. אם אין רשת – המסמך עדיין זמין במכשיר.
מאוד קל לשתף מסמך – משתף את המסמך עם כל בני המשפחה. כולם יכולים לקרוא ולערוך את אותו המסמך, כל השינויים מתעדכנים מיידית.
ניווט – שומר לעצמי קישורים לגוגל מפות בתוך המסמך. למשל קישור כזה. בזמן הטיול – אם אני רוצה להגיע ליעד – פשוט לוחץ על הקישור מתוך המסמך בטלפון. באופן אוטומטי נפתחת אפליקציית גוגל מאפס ואני מתחיל לנסוע לפי ההוראות. לא צריך להקליד כלום.
לי זה מאוד נוח…
-
עמיחי – כן, כמובן מכירה.
חשבתי שיש איזשהו פטנט של שמירת השרשורים בגוגל דוקס ישירות.