עזרה לגבי יעד באירופה
-
אני חייב את עזרתכם . אני מתכנן טיול ( לא ממש נעול על תאריך, בערך לשבוע- גם על מסגרת הזמן אני לא מוגבל) לאירופה כאשר אני מעוניין להגיע למקומות עם ארכיטקטורה מיוחדת אדריכלות ומבנים היסטוריים וכו’ כלומר עיר עם היסטוריה רבת משמעות (הדברים הללו מושכים אותי מאוד ) לא ממש מושך אותי מוזיאונים של ציורי אומנות וכו’ אבל מוזיאונים של היסטוריה ועתיקות מאוד ימצאו חן בעיני. מה אתם אומרים מכירים משהו שיכול להתאים לי ? אשמח לעזרתכם !!!!!!
-
אולי יועיל לציין שלמשל כמו שירושלים היא עיר בסגנון שאני רוצה….
-
רומא -
שטוקהולם -
רומא רומא רומא
בערי אירופה האחרות יש המון מבנים מיוחדים אבל הרבה פחות עתיקות
בלונדון יש את המוזיאון הבריטי שמכיל כמות אדירה של עתיקות ו היסטוריה
-
רומא.
וינה
פריז
לונדון
איסטנבול.
אלה בירות האימפריות הגדולות של פעם.
רומא העתיקה והעדיפה מביניהן בעיניי.
-
קודם כל באמת רומא כפי שהמליצו לך מדובר בעיר שחיה סביב עתיקות אני חושב שהכי דומה לירושלים שיש.
הציעו פה איסטנבול זו אופציה גם מעניינת וגם אוכל נהדר (לא שחליחלה המטבח האיטלקי לא טוב)
נהגד יש ערים שעתיקות בהן פחות מרשימות אבל מנגד יש לא מעט ארכיטקטורה יפה: למשל אמסטרדם הבתים שם במיוחד ליד התעלות בצורה מיוחדת ולא חסר כנסיות מרהיבות וארמון המלוכה היפייפה.
ברצלונה כי כל מי שאוהב ארכיטקטורה מיוחדת יסכים ש גאודי היה יחיד במינו.
בודפשט מצד אחד הזוהר של האימפריה האוסטרו הונגרית ומצד שני בנייני הקומוניזם בשוליים.
וינה מרהיבה ביופי ובקלאס שלה.
פראג ודוברובניק בשניהן שי עיר עתקיה יפייפיה היתרון בדוברובניק שיש גם נוף מדהים של ים.
-
תודה רבה לכל העונים רומא באמת נשמעת לי האופציה המתאימה ביותר במיוחד לאור העובדה שבברצלונה ואמסטרדם כבר הייתי … ושוב תודה לכל מי שטרח לענות!!!! יום טוב!!!!