ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ברייס - לילה אחד או שניים?

פורום צפון אמריקה
    9
    11
    2450
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Sharon_3305670
      Sharon_3305670 נערך לאחרונה על ידי

הי חברים,

הטיול שלנו בקראוון הולך ומתקרב, ועכשיו אחרי בדיקה מחודשת של המסלול אני תוהה אם אפשר לשפר אותו . אנחנו נגיע בתחילת אוקטובר מציון לברייס ומשם ממשיכים לאגם פאוול. 

הזמנתי בזאיון שני לילות, בברייס לילה אחד, באגם פאוול 2 לילות, ולאחר מכן בגרנד קניון גדה דרומית 2 לילות.

אני חוששת שלילה אחד בברייס עלול להיות מעט מידי כאשר מגיעים לקראת הצהריים ולמחרת לפני הצהריים כבר צריך לצאת (הזמנתי סיור בקניון אנטילופ לאותו יום הכי מאוחר שיש – ב15:30). 

מה דעתכם מנסיונכם? לא רק מבחינת מסלולים בברייס אלא גם מבחינת האם זה יותר מידי ימי נסיעות רצופים.

אני יכולה לתת עוד לילה בברייס על חשבון גרנד קניון בהנחה שאוכל לשנות את התאריכים של הלינות באגם פאוול. האם יש צורך? אשמח לתובנות

(אנחנו משפחה 3 ילדים עם קראוון)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יובל ש.
        יובל ש. נערך לאחרונה על ידי

אני אישית מת על ברייס ויכול לבלות שם גם כמה ימים מבלי להשתעמם. אבל אני לא דוגמא קלאסית. רוב האנשים עוברים בין התצפיות וממצים את הפארק די מהר. אין המון אפשרויות שם לטיולי הליכה ברגל ובמילא הדבר היפה ביותר הוא התצפיות שצמודות לכביש.

אני כן מאד ממליץ לקום כדי לראות את הזריחה (בהנחה שמזג האוויר מספיק יפה) –המראה של קרני השמש הראשונות שפוגעות בעמודי הסלע הוא בין היפים שאפשר למצוא בטבע.

עוד אפשרות, במקרה שנשארים לשני לילות, היא לנסוע גם לפארק Kodachrome Basin State Park שנמצא במרחק נסיעה קצר יחסית והוא יפה מאד.

• aviprs
          aviprs נערך לאחרונה על ידי

1. הנסיעה מזאיון לברייס אינה ארוכה יחסית לנסיעות הבאות שלכם.
          2.  לא אמורה להיות בעיה לעשות את המסלול בין נקודות הזריחה והשקיעה בכל אחד מהימים בהנחה שאתם הולכים בקצב סביר. 
          3. לדעתי רצוי להכנס לאנטילופ בשעה מוקדמת יותר. בשעה שבחרת לא תהנו מקרני השמש החודרות ולא יהיו הזדמנויות לתמונות הכי יפות. אני מציע לך להזיז את שעות הביקור כך שיהיו בין 10:30 ל-14:00. כמו כן אני ממליץ לטייל בעליון ולא בתחתון למרות שהסיור יקר יותר.
          4. אני מניח שאתם מתכננים שייט באגם. תבדקי טוב את תחזית מזג האויר וטמפרטורת המים. אין טעם להישאר שני לילות אם אי אפשר לשוט. אחרי הביקור באנטילופ ובסיבוב הפרסה אפשר להתקדם לגרנד קניון.

תהנו!!!

• adivelednizki
            adivelednizki נערך לאחרונה על ידי

היי,

ברייס מדהים ומאוד מיוחד אבל לנו לגמרי הספיק לילה אחד .

אין שם יותר מדי מעבר לתצפיות שעשינו אחהצ ועד השקיעה, אחכ סיבוב בערב בעיירה הסמוכה הקטנטונת, 

אפשר לשלב מסלול היורד למטה ,

ואני גם שילבתי כביסה במלון .... גם זה צריך…

על הזריחה ויתרנו...

בפארק ציון לעומת זאת הרגשנו שיכולנו להישאר יותר זמן מהיום האחד שהקצבנו לו ,

כך שבעיני נכון עשיתם כשתיכננתם לשהות שם יותר זמן.

אנחנו מאוד הופתענו לטובה מציון ומאוד אהבנו ( למרות החום והצפיפות באוגוסט, שמחה שלא ויתרנו ובטוחה שנחזור ) .

לגבי הגרנד קניון...  אני מאלו שממש לא התרשמו...נכון שהוא גדול וזה מרשים ללא ספק אבל איכשהו בעיני הוא לא משתווה לתצורות הנוף של ברייס או לפארק ציון.

אני בדרכ ממליצה לאחרים לוותר עליו.. אבל אני גם מבינה שקשה לעשות את זה וכולם רוצים להגיע ולראות בעצמם…

אז תהנו !

אגם פאוול - המים לא יהיו קרים באוקטובר ? כדאי להתייעץ... 

• dhz
              dhz נערך לאחרונה על ידי

מנסיוני יהיה לכם זמן מספיק לביקור בברייס קניון.  ללא ירידה לקניון יספיקו 3-4 שעות לנסיעה לאורך כבישי הפארק ועצירה בכל התצפיות.  אם רוצים גם לרדת לטיול בקניון, תוסיפו עוד שעתיים, נהיה לארג’ים, 3 שעות.  בקיצור, בפחות מיום אחד בן אדם ממוצע ימצה את הפארק.  אני מדבר על סמך נסיון אישי בשני ביקורים בפארק (בהפרש של מספר שנים).

• Sharon_3305670
                Sharon_3305670 נערך לאחרונה על ידי

טוב אז לגבי אגם פאוול...

הי תודה על הרעיונות

לגבי אגם פאוול אמור להיות מזג אויר טוב ומים נעימים (לפחות מספיק בשביל הילדים...), אלא אם יהיו הפתעות.

מן הכתובים:

Early October is surprisingly a great time to visit Lake Powell as long as the weather holds. The lake is relatively empty and the water is usually still warm enough for skiing or swimming -- even into the third week of the month. However, is seems as if more and more visitors have discovered that travelling during the "shoulder season" is better than the summer months.

לגבי קניון אנטילופ – הזמנתי את הסיור הכי מאוחר כי היה נראה לי שאולי לא נספיק לפני כן אם אנחנו מגיעים מברייס ורוצים אולי להספיק משהו בברייס על הבוקר.. צריך הרי להגיע חצי שעה לפני. 

לא בטוחה אם עוברים זמנים בין ברייס לאגם פאוול – יכול להיות שאנו מרוויחים שעה?

• ari0252
                  ari0252 נערך לאחרונה על ידי

היי ,

למטייל רגיל הזמן שלכם יספיק.

תנסו להיות בתצפית בשקיעה ובזריחה.

• עמיחי13
                    עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

אני הייתי מוריד את אחד הלילות המתוכננים (למשל אחד מהשניים בגרנד קניון) ומוסיף לילה בסדונה. סדונה לדעתי אחד המקומות היפים בצפון אריזונה (לדעתי האישית יותר יפה מפארק ציון).

• adivelednizki
                      adivelednizki נערך לאחרונה על ידי

תקראי את הסיפור של איילת שביקרה הקיץ בסדונה – גם היא מאוד אהבה.

ואני אישית כאמור הייתי מורידה לילה מגרנד קניון בכל מקרה – אם לא לטובת סדונה דווקא אז לטובת כל מקום אחר .

• ayeletback
                        ayeletback נערך לאחרונה על ידי

לילה אחד בברייס מספיק מגמרי לדעתי.
                        אנחנו בחצי יום ( הגענו מפייג’ ממנה יצאנו בבוקר ) הספקנו את כל התצפיות + מסלול ההליכה הקלאסי מהזריחה לשקיעה ( ואולי להיפך ) יורדים בנוואחו ועולים בגני המלכה.
                        ועוד באמצע נחנו בחדר ואכלנו ארוחת ערב.

יומיים בגרנד קניון גם לדעתי מיותרים.
                        אפילו על לילה אפשר לוותר בו לדעתי, כמה שעות של תצפיות ואפשר להמשיך הלאה
                        וכמו שעדי כתבה ציון מהמם. יכולתי להיות שם עוד ועוד.

הדרוג לטעמי
                        פייג’ 
                        ציון/סדונה ( לא יכולה להחליט בניהם )
                        ברייס
                        גרנד קניון.

• גלעד סגל
                          גלעד סגל נערך לאחרונה על ידי

עכשיו חזרתי מחודש וחצי עם קראוון בדרום מערב.

ציון מדהים 2 לילות חובה,ברייס יפה יום טיול מספיק,אני הייתי בתחילת אוגוסט 2 לילות היה גשום מאוד וקר לדעתי באוקטובר קר שם מאוד.הגראנד כמה שעות בלבד זה מספיק.לייק פאוול מדהים הייתי ממליץ לקחת סירה ליומיים.

• 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון