ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

8 ימים מלאים באוסטריה

פורום אירופה
    4
    4
    1200
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • smicha25
      smicha25 נערך לאחרונה על ידי

בוקר טוב ,טסים עוד חודש ,שלושה בנים 20,16,11.יש לנו 8 ימים מלאים רוצים לטעום גם מאזור זלצבורג וגם מטירול..אחרי מעבר על כל הפוסטים המדהימים שכולם מעלים פה,גיבשתי מסלול לפי האהבות פה בבית. לינה עוד לא סגורה ותהייה באזור פלכאו .בטירול באזור זיפלד. אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל את עזרתכם:

יום 1-זלצבורג העיר-כל מה שנספיק וסיום בהאנגר7

יום 2:מערת הקרח איסרלאונט,מצודת הונפרן,קן הנשרים

יום 3 -מעבר הרים גלוסגלוקנר,רכבת המכוניות ו...?

יום 4:סכר קפרון,הר קיצשטרנהורן ערוץ זיגמונד טון ואגם קלמזה

*מעוניינת מאוד לעשות את הגשר התלוי או תצפית 5 האצבעות והעיירה הלשטאט ..
      איפה אני מכניסה אותם או על מה אני מוותרת?

יום5 :מעבר לטירול דרך מפלי קימל,אירופן אגם אכנזי

יום 6:טירת נויישפשניל(גרמניה)העיירה גרמיש וההר צוגשפיצה

יום 7:מפלי שטויבן,מגלשת הרים אימסט ,אינסבורק

יום 8:תלת אופן ,קניון לאוטש והעירה מיטוואלד
      אם נספיק נשלב איפשהו את הבית ההפוך..

אשמח לתובנות..תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • telo
        telo נערך לאחרונה על ידי

תכנית הטיול שלכם די אינטנסיבית וכדאי לבדוק מה פתוח בסוף ספטמבר.

קחו בחשבון שהימים קצרים ולא כדאי להתבסס על סיפורי טיול של מטיילים שטיילו בקיץ.

ביום של גרוסגלוקנר אין סיבה לשלב עוד אתרים.

גם ביום המעבר לטירול לא בטוח שתספיקו לאגם אכנזי.

לאנסברוק מגיע יום שלם ולא תספיקו להגיע להגיע אליה אחרי מפלי שטויבן.

אם אתם בטירול הייתי עולה לפחות לאחד מחמשת הקרחונים באזור, אולי במקום העליה לצוגשפיצה שהרבה פחות גבוה מהפסגות הגבוהות של טירול.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • דנוש60
          דנוש60 נערך לאחרונה על ידי

היי ! איזה כיף! אוסטריה..!! 

אנחנו טיילנו במחצית הראשונה של ספטמבר והיה מהמם!! 

בקשר ליום 3- המסלול הקלאסי זה לעשות את הגרוסגלוקנר (אנחנו ויתרנו על רכבת המכוניות וחזרנו את הדרך חזור הגרוסגלוקנר! לדעתי לא שובעים מהמראות היפים וכיף לנהוג שם גם בדרך חזור, וגם לא צריך לתזמן את רכבת המכוניות שמגיעה רק פעח בשעה) בקיצור רציתי לומר שהשילוב הקלאסי של היום של הגרוסגלוקנר זה לסיים את היום במרחצאות החמים בבאד הופגנשטיין.

יום 6- רציתי לשאול מה זו הטירה שכתבת? אולי התכוונת לנוישווינשטיין? אם כן קחי בחשבון שזה לוקח המון זמן.. חצי יום בערך כולל התורים והסיור וההתרשמות. אבל בעיני שווה את זה והיה אחד משיאי הטיול.

אנחנו שילבנו את אינסברוק עם הצוגשפיצה- בדיעבד הייתי מוותרת על הצוגשפיצה.. מפוצץ אנשים ויקר נורא (42 יורו לאדם) וראיתי נופים יפים יותר. אינסברוק עצמה מהממת ומאוד נהננו שם. יש סניף חמוד של פרימרק בקניון סילפארק- אחד הסניפים הנעימים של הרשת ואני ממש ממליצה אפילן חזרתי פעמיים חח

בנוסך רציתי לומר שחשוב לבדוק את ימי ושעות הפתיחה של מגלות ההרים. בספטמבר זה במתכונת מצומצמת יותר, ואנחנו הגענו לאחת מהן והיה סגור..

מצרפת את סיכום הטיול שלנו בספטמבר אולי יעזור קצת

חלק ב - טירול

חלק א וינה וזלצבורגלנד

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • sharoncc
            sharoncc נערך לאחרונה על ידי

רצונך לראות את העיירה האלשטאט ותצפית 5 האצבעות מוצדק ונכון אני הייתי בוחר ביום 2 במקום לבקר במערת הקרח בוורפן לבחור לעלות לתצפית 5 האצבעות ולהסתפק במערת הקרח שנמצאת בתחנה הראשונה על אותו רכבל  ואז לאחר מכן לבקר בהאלשטאט לדעתי תצאו יותר מרוצים מאשר מה שתיכננתם. לחלופין אם בכל זאת החלטתם להשאיר את האלשטאט ותצפית 5 האצבעות לביקור אחר באוסטריה ולהשאר עם הביקור במערת הקרח שבוורפן הייתי ממליץ לוותר על מצודת וורפן ולאחר מכן אם יש זמן אחרי קן הנשרים לקפוץ לשיט באגם קוגניסי אבל זה רק אם נותר זמן. את הגשר התלוי בבאד גאסטיין ניתן לשלב ביום של הגרוסגלוקנר אבל זה תלוי גם  מה התוכניות שלכם לעשות במעבר ההרים האם להסתפק רק בתצפיות או גם לבחור במסלול הליכה באחת מהתחנות. אני דווקא ממליץ לאחר הגרוסגלוקנר לקפוץ למרחצאות בבאד גאסטיין אם אתם אוהבים אטרקציה מסוג כזה כי נראה שזה חסר בתכנון שלכם.

יום 6 נראה עמוס מידי לא הייתי מרחיק עד בקור בטירה והייתי בוחר בגרמיש את המסלול בקניון פארטנקלאם ולאחריו אולי לקפוץ לצוגשפיצה.

יום 8- הייתי בוחר אטרקציות אחרות בטירול ביום זה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון