שייט בערב בבנקוק על נהר צ`או פהריה- Chao P
-
האם מישהו עשה את השייט + ארוחה ואם כן איך זה לעשות עם ילדים
-
שייט בערב בבנקוק על נהר צ`או פהריה- Chao Pעשיתי זאת לפני מס' שנים. בסך הכל נחמד (ויקר), לא הייתי אומר שזאת המסעדה הטובה שאכלתי בבנגקוק, אבל השייט והאוירה נחמדה מאוד.
לילדים תלוי בגיל, יכול להיות שהשייט יהיה האטרקציה, והאוכל לא יעניין אותם ולכן ניתן לקחת שייט בנפרד בעלויות זולות יותר. אולם אם הארוחה היא העיקר אז זו אופציה די נחמדה.
תעשו חיים
-
שייט בערב בבנקוק על נהר צ`או פהריה- Chao Pגיל 8 11 13 -
שייט בערב בבנקוק על נהר צ`או פהריה- Chao P
את השייט והארוחה לא עשיתי אבל זה מאד נחמד לעלות על הסירות.
אוטובוסנהר - ולשוט לכיוון אחד ואח"כ חזרה נעים מרגיע ונחמד לראות את בנגקוק מכיוון אחר.
מאד מומלץ השייט בתעלות בלונג טייל.
http://www.bangkoksite.com/Places%20to%20See/ChaoPhyaRiver.h tm -
שייט בערב בבנקוק על נהר צ`או פהריה- Chao Pאני חושב שזו חוויה .... מדבים לראות את הנוף של בנגקוק בלילה מתוך הנהר.
ספינות התיירים הן יקרות .... יש גם ספינות של מקומיים הזולות בהרבה. -
שייט בערב בבנקוק על נהר צ`או פהריה- Chao Pמומלץ בחום.
יצאתי עם כמה ח'ברה מאל על במסיבת פורים שהיתה להם.
אומנם היתה סירה יותר מאשר ספינה...אולם הנוף מדהים,רואים את בנגקוק בצורה שונה.
לידנו עברו יאכטות יפות ממש מפנקות.
אני ממליץ בחום.
והאוכל זה לא העיקר...
לפי דעתי הילדים בהחלט יהנו -
שייט בערב בבנקוק על נהר צ`או פהריה- Chao Pמאין לוקחים את הספינות של המקומיים בערב? האם יש ספינות לונג טייל ללא ארוחה? ואם כן מאיפה הן יוצאות ומה העלות.
תודה -
שייט בערב בבנקוק על נהר צ`או פהריה- Chao Pהדבר די פשוט:
מדובר על מסעדות נהר תאילנדיות שיש להם בנוסף גם מזח. באה סירה שעל סיפונה יש שולחנות. האנשים פשוט עולים על הסיפון ויושבים סביב השולחנות ומזמינים את האוכל (כמו יושבי במסעדה עצמה). כאשר כל האוכל הוגש לשולחנות, הספינה מפליגה. -
שייט בערב בבנקוק על נהר צ`או פהריה- Chao Pהשייט המפורסם הזה נקרא : "נסיכת צ'או פראייה" והוא מומלץ בעיקר למבוגרים .מה שילהיב את הילדים תהיה בעצם ההפלגה עצמה .המבוגרים יהנו מארוחת ערב מהודרת ובעיקר משביעה ,מלהקת ג'אז מקומית שמנגנת מוסיקה נעימה ומצפיה על המקדשים משתי גדות הנהר .ההפלגה יוצאת כל יום בשעה 19:00 בערב ומסתיימת בשעה 21:30. -
sobgilאני מכוון אנשים בבנגקוק (במיוחד אלה שכבר היו פעם ורוצים לנסות משהו אחר) רק למקומות שאני חושב ומאמין שיוכלו להגיע ללא קשיים. מסיבה שלא ברורה לי - אנשים שמוכנים להגיע לחורים נדחים חוששים לצאת בבנגקוק מ 2-3 רחובות מתויירים ולנסות מקומות אחרים בבנגקוק. דווקא נראה לי שבבנגקוק זה הכי קל - התברברת ?? קח מונית ותחזור למלון - לאיבוד אף אחד לא ילך בבנגקוק - אך קיימת רתיעה.
יש כאן לא מעט אנשים ששואלים מידי פעם איך להגיע למקומות פחות מתויירים בבנגקוק והאמת היא שלרוב המקומות יהיה קשה להם להגיע כך שאין טעם לנסות להסביר - הסיכוי שנהג המונית יידע הוא קלוש. מעט נהגי מוניות מכירים את העיר טוב. הם מכירים את הדברים הידועים והמפורסמים ואת שמות האזורים והשכונות והכיוון הכללי שלהם. פה ושם אני נתקל בנהג מונית שמכיר את העיר טוב - אבל יש מעט כאלה. כשתאילנדי לוקח מונית - הוא מכוון את הנהג לאן לנסוע ואם גם הוא לא מכיר, נוסעים לכיוון הכללי ושם מקבלים הדרכה צמודה בסלולרי. כשאני קובע עם אנשים - אני מחכה למונית במקום מוכר לנהג ואחר כך הוא נוסע אחרי או שנותנים הדרכה צמודה בסלולרי. בכל אזור ישנו מקום מוכר (מלון, מרכז קניות וכדומה) כך שזו לא בעיה גדולה.
כל זה נאמר לא כדי לרפות את ידיך אלא גם אם האינפורמציה לשאלה ששאלת ישנה וזמינה - לא תצליח להגיע לשם ואם במקרה תגיע, לא בטוח שתסתדר שם. לכן במקרים רבים בבנגקוק, אין לך מנוס אלא לקחת משהו מתוייר כפי שמאור הציע. -
שייט בערב בבנקוק על נהר צ`או פהריה- Chao Pמה המחיר לאחד.