נסיעה מברלין לדרזדן
-
אשמח לטיפים בנוגע לנסיעה מברלין לדרזדן: כדאיות, רכבת או סיור מאורגן וכן במידה ומגיעים ברכבת כיצד מתניידים ומתמצאים בעיר, האם קל או בעייתי, מהם האתרים שחובה לראות, האם אפשרי להספיק הכל ביום אחד מבוקר עד ערב??
תודה מראש -
נסיעה מברלין לדרזדןאין שום בעיה של ניידות בעיר. הכל קרוב. רק שהרכבת מאד יקרה.
אני ממליצה על הטיול המאורגן של נדב. תמורת 45 אירו לאדם אתה נוסע באוטובוס צמוד, הסברים, הדרכה בעיר -ברמה, ושלוש שעות חופשיות.
הטל. שלו מופיע ב-1001 טיפים. אם תהיה מעוניין אשלח לך במייל.
האלטרנטיבה הזאת היתה מאד מוצלחת לגבינו, סיירנו איתם גם בברלין ובפוטסדאם. -
נסיעה מברלין לדרזדןאני מצרפת לך את הטל.:
נדב גבלינר 01791494575
עמוס: 017621876727המפגשים הם מדי יום ב-10.00 בבוקר ליד מקדונלנדס מול תחנת ה- Zoo
לדרזדן ימי ראשון ורביעי בשעה 9.00 באותו מקום
נ.ב.: זאת לא פרסומת, המלצה חמה בלבד. -
נסיעה מברלין לדרזדןגם אני ממליצה על נדב גבלינגר. נסענו אתו לדרזדן ולפוטסדם.
זאת לא פרסומת אלא המלצה ממקור ראשון. -
נסיעה מברלין לדרזדןתודה על כל העצות. גם אני שמעתי על הטיולים של נדב והתכוונתי לטייל איתם בתוך ברלין. לגבי דרזדן המליצו לי לקחת רכבת בסוף שבוע בלבד במחיר 39 יורו לארבעה! ואז לטייל עצמאית מפני שנדב וקבוצתו לא מדריכים הרבה בדרזדן כך שבעצם משלמים פחות או יותר על הנסיעה, האם זה נכון? האם יש הדרכה והבאה לאתרי מפתח?
אם יש בדרכה רצינית במקום שווה לי להשקיע 180 יורו לארבעה, אם לאו שווה לי לקחת רכבת בעלות 39 יורו לכולנו!!
אודה לכם על תשובה מהירה שכן אני טס סופשבוע הקרוב.. -
נסיעה מברלין לדרזדןסעו ברכבת. זה גם יותר זול ויור נוח. רק קחו בחשבון שזה לוקח 3 שעות בכל לכון, כי זה לא רכבת מהירה. תוכל לסייר אצמעית בעיר, תקראו את ההמלצות בפורום וב"1001 טיפים".
נסיעה טובה. -
נסיעה מברלין לדרזדןהדרך הזולה והמהירה היא לנסוע באוטובוס בעלות 9 יורו לכיוון ישנם מספר אוטובוסים ביום ממספר תחנות. מצ"ב קישור. -
אני בעד רכבתלא מכיר את הטיולים של נדב, אבל באופן עקרוני אני נגד טיולים מאורגנים, ומעבר לזה הם בהכרח יקרים יותר מטיולים עצמאיים.
אם מתאפשר לך - ביום ראשון הנסיעה ברכבת בגרמניה היא זולה מאוד, ובכרטיס בעלות של 35 - 40 יורו למשפחה (עד 5 אנשים) ניתן לנסוע באופן חופשי ברכבות האזוריות (כלומר לא המהירות). הנסיעה תיארך כשעתיים וחצי לכל כיוון כולל החלפת רכבת בדרך באיזו עיירה קטנה ושכוחת אל.
בדרזדן עצמה ההגעה מתחנת הרכבת לכל האטרקציות מתאפשרת באופן רגלי, אבל כמובן שיש שם גם תחבורה ציבורית - אוטובוסים וגם רכבת קלה/חשמלית למיטב זכרוני - שבמידת הצורך ניתן להיעזר בהם.
כמובן שבגלל אורך הנסיעות מדובר על טיול ליום שלם או כמעט יום שלם.
תהנה.
-
נסיעה מברלין לדרזדןתודה לכל המשיבים, ל- wwwgali: האוטובוס נראה פתרון מצוין באמת אבל אין כרטיסים מוזלים בכלל, כל תאריך שנתתי, התוצאה הייתה שהכרטיסים הללו אזלו... לכן נשארות האופציות של רכבת/סיור מאורגן. אני מקווה שאכן הסיור המאורגן כולל הסברים וסיור רציני בעיר. -
נסיעה מברלין לדרזדןמברלין לדרזדן הטיול של עדנה(מארגנת טיולים בברלין) באוטובוס כולל מדריך ישראלי הוא המשתלם והנוח ביותר. נסיעה ברכבת יקרה יותר. המדריך נותן רקע הסטורי, וכן מטייל ומסביר במקום עצמו. ואחר כך יש אפשרות לטייל לבד באיזור העתיק שהוא המעניין ביותר.
-
טיול עצמאי לדרזדןטיילנו בדרזדן (נסענו מפראג ברכבת ומדרזדן ברכבת לברלין)
אין שום צורך בהדרכה העיר קומפקטית ונפלאה - בקרו גם בבית הכנסת היהודי
אגב ישנו במלון IBIS שנמצא קרוב ביותר לתחנת הרכבת ומשם טיילנו רגלית בכל האתרים שמצוינים הן בטיפים ובכל ספרי ההדרכה
שיהיה בכיף -
טיול עצמאי לדרזדןתודה לכולם על העיצות הטובות, ננסה לבדוק אפשרות של כרטיסים מוזלים ברכבת ביום א (מקווה שזה יום מוצלח לביקוד בדרזדן ושלא הכל סגור..) ואם לא נשיג אז ניקח טיול מאורגן כי ההבדל בין כרטיס רכבת רגיל לבין טיול מאורגן הוא כחמישה יורו לאדם, לא משמעותי...
אם יש עצות נוספות לגבי אתרים שכדאי לראות בדרזדן, אשמח.