טוסטר
-
האם יש אפשרות להביא טוסטר חבר שאל אותי ואמרתי לו שלא אבל לא ידעתי לנמק או אם זה באמת נכון?
-
להביא מאיפה לאיפה?
-
אפשר רק אם זה טוסטר משולשים…
וברצינות – אם אתה מתכוון לטוס עם טוסטר, אז אין סיבה שלא יהיה אפשר לפחות במזוודה ששולחים לבטן המטוס.
השאלה הרצינית יותר – למה שהוא ירצה לקחת איתו טוסטר?
-
לפני כמה שנים,בטיול מאורגן לפאריז,בלגיה,אמסטרדם-אחת מבנות הקבוצה,רכשה תפוחי אדמה וביצים בסופר מול המלון.שאלתי אותה מה היא
תעשה איתם
ללא היסוס ענתה לי,יש לי פלטת שבת,מטעמי כשרות.הבאתי אותה במזוודה.
אז מסתבר שאפשר
-
לשימוש במלון??
מה יחשבו עלינו בעלי המלון כשהם רואים שהישראלים מבשלים וצולים בחדר המלון.
-
האם ניתן לקחת במזוודה טוסטר לחו”ל? כן.
מכירה כאלו שטסים עם טוסטר וגם עם פלטת שבת.
בתיק יד? -לא יודעת.
-
לכן השאלה היא לא אם אפשר לקחת בטיסהמן הסתם במזוודה אפשר (למרות שהזוי בעיניי לסחוב הלוך-חזור טוסטר...), אבל מה שצריך לשאול זה האם מותר להשתמש בזה במלון. ברוב המלונות אסור לבשל עם ציוד חשמלי שהובא מבחוץ, וזו חוצפה לעשות זאת בלי לשאול את המלון, בין אם זה פלטת שבת, טוסטר או מיקרוגל. אם אתם רוצים מטבח לבשל בו, שלמו על מקום לינה עם מטבח לבשל בו.
-
האמת שהיום יש לא מעט מקומות בסגנון מלון דירה.עם מטבחון מאובזר לחלוטין,זה גם הרבה יותר נוח ומתאים.יש מקרר כמובן ומיקרו
-
מי שמבשל בחדרים בהם אין מטבחון, זו בהחלט עילה לסלק אותו מהמלון לפני שיגרום נזק או שריפה…..
חדר עם מטבחון זה נקרא מלון דירות ורק בכאלו אני מתאכסן והמחיר שלהם זול יותר ממלון כי זה RO
זה הפתרון למי שרוצה לחסוך ולטייל כל היום ולא להיות בארוחות של המלון.בצהריםאוכלים במסעדה בחוץ, בוקר וערב משהו קל ממצרכים שקונים בסופרמרקט.
שימו לב !
באיזורים תיירותיים לא מומלץ לקנות בכאלו שכתוב עליהם “סופר מרקט” או “מינימרקט”, כיוון שלרוב הם לתיירים והמחירים בהתאם.
קונים רק ברשתות של מקומיים, בכרתים זה חאלקידאקיס, סינקה, מרינופולו, אריאדנה ו-לידל שיש גם ביבשת.
במדינות אחרות לא מכיר את הרשתות.