מעבר מצאנג מאיה לפתאיה
-
שלום,
מעוניינת להזמין באייר אסיה את הטיסה הנ”ל ,
פעם ראשונה שמזמינה טיסה לבד באינטרנט וחוששת לעשות טעויות בהזמנה – ראיתי שאחרי שאני בוחרת את הטיסה שמתאימה לי יש לי 2 אפשרויות לבחור – מבחינתי הזולה יותר מתאימה לי (זו שכוללת מזוודה אחת ולא כוללת שינויים), האם יש משהו נוסף שאני צריכה לשים לב אליו, אשמח להדרכה קצרה מהמנוסים.
אם זה משנה טסים זוג + ילד בן 14 בינואר.
תודה מראש
-
בהזמנת טיסה באייר אסיה וגם בשאר החברות LOW COST מנסים למכור לך כל מיני תוספות מהם אני מתעלם. לאחר שתבחרי את הטיסה הרצויה (בדרך כלל לא כולל מטען וכולל כבודת יד עד 7 ק’’ג.) יתווסף בצד ימין המסים . תלחצי המשך ושימי לב לכל הסעיפים שאינך רוצה . למשל ארוחה בטיסה, שמירת מושבים, ביטוח נסיעות ,(אלא אם חשוב לך ).
אם הכרטיס כולל מזוודה אז שימי לב עד איזה משקל.
אם לא כולל מזוודה יש אפשרות לשלם לפי המשקל הרצוי. למשל, 15 ק’’ג או 20 .
לאחר שסימנת שקראת את התנאים תועברי לדף לתשלום בכרטיס אשראי.
-
שאלה נוספת אולי קצת טיפשית אבל ממש לא רוצה בעיות
האם זה משנה אם כותבים את השמות באותיות גדולות או קטנות באנגלית או העיקר שיופיע כפי שרשום בדרכון ?!
תודה
-
בעיקרון זה לא משנה אך שיהיה בדיוק כמו בדרכון. למשל, אם יש שם פרטי נוסף.
יש לפעמים שאני מקיש אותיות קטנות ואוטומטית זה נהפך לגדולות.
-
אנחנו שכחנו לרשום שם שני אצל 3 בני משפחה ב-3 טיסות שהזמנו. כתבנו מייל לשירות הלקוחות של אייר אסיה והוסיפו את השמות, ללא עלות, למרות שמדובר בכרטיס ללא שינויים. אולי על טעויות איות פחות סלחניים. בכל מקרה, מומלץ להקפיד לרשום שם בדיוק כמו בדרכון. מעבר לכך, ממליצה להוריד אפליקציה של אייר אסיה, הם שולחים עדכונים על מבצעים וגם הכי נוח לעשות צ׳ק אין (אפשרי שבועיים לפני הטיסה).