כרטיסים ל NBA
-
האם מומלץ לקנות דרך האתר הרשמי או שיש כרטיסים זולים יותר?
-
כתבתי כאן בפורום כבר כמה פעמים לאחרונה – אני ממליץ לרכוש כרטיסים למשחק כמה ימים לפני. מנויים רבים מחליטים לא להגיע למשחק רק כמה ימים לפניו ואז מוציאים את הכרטיסים שלהם למכירה. זה נכון רק לעונה הסדירה (לסדרות הגמר חוקים משלהם).
אני קונה רק דרך האתר הרשמי – כרטיסים אלקטרוניים בלבד.
-
מישהו יודע מתי מתחילה הליגה ?
-
יש גם משחקי טרום עונה
תיכנס לאתר ה NBA
-
זה מלחיץ אותי כמה ימים לפני… נוסעת עם ילדים. המשחק של גולדן סטייט הוא שיא הטיול מבחינתם ולא רוצה אכזבה, שלא יהיו כרטיסים וכו’.
המחירים למקומות הטובים בשמיים...
-
אם זה ההיילייט של הילדים הייתי קונה מראש ולא מחכה לרגע האחרון.
במקרה ולא תמצאי ברגע האחרון כרטיסים זה לא שווה את האכזבה והתסכול.
לא חייבים לשבת על קו המגרש, הייתי במדיסון סקוור גארדן וישבתי די למעלה עדיין נהנים מהחוויה והאוירה במקום.
עופר
-
מבין קבוצות ה NBA הפופולריות, הווריורס הם אולי הקבוצה הכי פופולרית. הם כל כך פופולריים, עד כדי שנדרש לשלם 100$ רק כדי להיכנס לרשימת ההמתנה לרכישת מנוי. יש כבר מעל 42000 אנשים ששילמו את הסכום הזה כדי להיות ברשימת ההמתנה. לא רק זאת, אלא החל מעונת 2019-20 יהיה אפשר לרכוש רק מנוי ל30 שנים קדימה (!).
רוצה לומר – הדרך היחידה להיות בטוחים שיש כרטיסים זה לרכוש עכשיו. רכישה של כרטיסים ממנויים שלא מגיעים למשחק זו הדרך לקנות כרטיס במחיר שפוי, אבל כמו שאת מבינה, יש גם סיכון. זה מתאים למי שמגיע לשם בכל מקרה והמשחק הוא רק בונוס רציני, לא מהות הנסיעה.
-
אנחנו הולכים לווריורס ואכן מחירי הכרטיסים בשמים אבל לא תהיה ברירה ואני באמת רוצה לקנות כבר עכשיו. תודה!
-
היי,
אנחנו מתעדים להגיע לארה”ב (חוף מערבי) בתחילת ספטמבר. לפי האתר הרשימי של ה- NBA הבנתי שאין משחקים בתקופה הזו. יתכן ויש משהו ואני מפספסת? כאופציה שניה זה ליגת ה- WNBA. אשמח לעזרה.
תודה!
-
הליגה נפתחת במהלך אוקטובר. בחודש שלפני הפתיחה יש משחרי הכנה (טרום עונה).
מצד שני עונת הבייסבול בעיצומה מהקיץ וגם ליגת הפוטבול כבר נפתחת בספטמבר. הזדמנות לצפות בספורט אמריקאי אופייני.
-
על מה אתם ממליצים?מגיעים לקראת סוף ספטמבר 2018 לסיאטל.
מה מומלץ מבחינת פוטבול ובייסבול?
יש לכם קישור לאתרים?
תודה , רינת
-
סביר להניח “שנטעם” גם מהפוטבול ומהבייסבול אבל ביתי כדורסלנית בליגת כדורסל בנות בארץ והחלום שלה זה להיות במשחק כדורסל בארה”ב. לפי הלוח זמני המשחקים, עונת הקיץ רק ביולי, עונת הטרום בתחילת אוקטובר ואז העונה מתחילה בנובמבר. אם פיספסתי משהו אשמח לקבל עדכון ממבינים בדבר