ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מלכודת תיירים במקסיקו

פורום מרכז אמריקה
    1
    1
    993
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • matan_v
      matan_v נערך לאחרונה על ידי

היי אני רוצה לשתף את מה שקרה לי בקוזומל מקסיקו בכדי שלא יקרה לאחרים.

הגענו במסגרת קרוז לקוזומל ועל פי מספר המלצות שקיבלנו החלטנו להשכיר רכב. אחרי חיפוש קצר באינטרנט מצאתי מספר המלצות על סוכנות קטנה שנמצאת בסמוך לנמל בכתובת: Av. Rafael E. Melgar 628, Centro, San Miguel de Cozumel, México. הגענו למקום זהו בוטקה קטן שנמצא במה שנראה כמו גינה פרטית. לאחר המתנה שמישהו מהעובדים יתפנה אלינו ניגש בחור נחמד שהסביר על הרכבים ועל המחירים שנשמעו קצת יקרים אך הנחנו שזה נורמלי. לאחר הסיכום הבחור הוא ניגש לבוטקה הביא מסמכים צילם רישיון נהיגה וכמו בכל השכרת רכב לקחת כרטיס אשראי לביטחון רק שפה זה לא בוצע במחשב אלא על דף קופי לאחר המתנה מחוץ למקום כדי לקבל את הרכב הוא ניגש אלי שוב ואמר שאין לו ג’יפ פתוח רק סגור ושאל אם אני רוצה לראות, הסכמתי וניגשנו יחד לחניון קרוב לקבל את האוטו. עד כאן הכל היה בסדר טיילנו במשך כל היום וכאשר הגענו להחזיר את הרכב ( מן הסתם לאותו המקום ממנו לקנות אותו) אמר לנו הבחור בבוטקה שזה לא רכב שלהם וזוהי חברה אחרת. קצת חששנו כי לא הבנו מה קורה פה אבל כאשר נסענו חזרה לחניון שממנו יצאנו מצאנו את הבחור שנתן את הרכב הוא בדק אותו והחזיר לי את דף הקופי של כרטיס האשראי ואמר שהכל בסדר, אחרי זה שאלתי אותו למה בבוטקה אמרו שזה לא רכב שלהם הוא מלמל משהו באנגלית ירודה מאוד ואמר שהבחור בבוטקה חדש ולא יודע את העבודה. כל הסיפור היה נראה מסריח אבל הנחנו שהכל בסדר. את הטיול סופית סיימנו כשבועיים לאחר המקרה וחזרנו לארץ . לאחר כמה ימים בארץ באחד הלילות קיבלתי טלפון מחברת ישראכארט בשעה 4 לפנות בוקר לא הספקתי לענות ומייד אחרי זה קיבלתי SMS שאומר שבכרטיס שלי נדחתה קניה על סך 860 דולר ושאם זה לא אני אז עלי להתקשר למוקד. כמובן שהתקשרתי ואז הנציגה הסבירה לי שבוצעו מספר עיסקאות בכרטיס שלי על סך 1800 דולר ואת העיסקה האחרונה על סך 860 דולר הם לא אישרו, אחרי שהסברתי לה שאני בארץ היא הבינה שהכרטיס שלי זוייף ומישהו משתמש בו בארה”ב. אחרי שעשיתי 1+1 הבנתי שנפלתי על נוכל כי בכל הטיול שלי הוא היחיד שראה את הכרטיס שלי וזה המקום היחיד שהשתמשתי בו בכל הטיול. לסיכום אני את הכסף שלי קיבלתי חזרה הנזק היחיד שקרה מכל הסיפור הוא שאני צריך לגשת לסניף הבנק לקבל כרטיס חדש כי שלי בוטל בעקבות המקרה. בקיצור היזהרו מנוכלים אני מאמין שכמוהו יש עוד המון בדיוק ביציאה מהנמל נמצאת חברת אלאמו חברה בינלאומית גדולה שאיתה אין שום חשש לבצע עיסקאות ובנוסף המחירים שם היו בסך הכל יותר יקרים ב20 דולר ממה ששילמתי לנוכל.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • 1 / 1
      • פוסט ראשון
        פוסט אחרון