ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

זהירות !!! סמים !!!

פורום תאילנד
    4
    4
    6039
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
      המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

כל מי שהוציא ויזה בשגרירות תאילנד ודאי קיבל ספח משודך שבו רשומה הזהרה מודגשת : כל סחר ,שימוש ואחזקה של סמים גם סמים שנחשבים במקומות אחרים בעולם כ"קלים" הם אסורים ! והעונשים הם חמורים שהעונש המירבי הוא מוות !

אני לא בא במטרה להטיף או להפחיד ,אלא מתוקף היותי במקום שבו עוברים הרבה מטיילים בכל יום ,ומכל העולם ,ולהעביר לכם את הסיפורים שאני שומע כמעט כל יום .
      בעיקר החברה הצעירים אבל מסתבר שלא רק !,אלו שרק הגיעו למזרח ואלו שהגיעו מהודו שזה סיפור בפני עצמו מרשים לעצמם להתפרק ולנסות סמים בכל מקום ובעיקר באיזורי האיים כמו במסיבות פול-מון בקופנגן או סתם בצפון ,ובלאוס.

שוב לא במטרה להטיף על ההשלכות של שימוש בסמים לגוף ולנפש .אלא לספר מה החוק עושה במקרים כאלה.
      סחר בסמים בתאילנד היא העבירה הכי חמורה אחרי רצח .ויש ישראלים שסחרו שמועמדים לעונש מוות שנראה שיומתק למאסר עולם ,רק ששום דבר לא מתוק במאסר עולם בכלא תאילנדי..

אבל צריך להבין שגם אחזקה וגם שימוש הוא אסור !
      סיפורים על מטיילים שנתפסו שברשותם סתם ג'וינט ונתפסו .אומנם הדרך למעצר ממשי ארוכה כל עוד יש להם מספיק מזומנים לתת לשוטר "הישר" ,צריך להבין שזה הכנסה צדדית מאוד משתלמת לשוטרים והם מאוד יעילים. ומבצעים מעקבים ותצפיות ואף מצלמים ,ויודעים היטב היכן לחפש ואיפה יוכלו לעשות את "הקופה" בעיקר במסיבות בקופנגן ובעיקר בלאוס ! הרבה סיפורים שנשמעים מהאיזורים האלה .
      השוטרים שם מאוד יעילים .500 דולר מינימום לראש זה בהחלט הכנסה טובה ומדרבן את השוטרים לעשות עבודה טובה ויעילה..

אך צריך להבין שגם צריכה של סמים תוביל לאותם תוצאות מספיק שצילמו מישהו מעשן או לוקח משהו ,תמונה תספיק ,גם אם לא מצאו עליו כלום !
      היו גם לא מעט סיפורים על בדיקות שתן שהשוטרים הכריחו לעשות לחשודים או סתם לכל אחד אקראית .

לשלם "קנס" לשוטר זה לצאת בזול .לא תרצו להגיע למעצר משפט ואת העונש החמור מכל...

ולסיכום !! סמים !! לא שווה את זה !! לא לבריאות ולא לחופש שלכם !

אם בכל זאת מתעקשים "לדפוק" את הראש במסיבה שמעתי שה"בקטים" עושים את העבודה טוב .. אבל לא לבוקר שאחרי.. Rolling Eyes

Cool

מאור
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ccshlomo
        ccshlomo נערך לאחרונה על ידי

זהירות !!! סמים !!!
        אני חושב שכתבתי מזמן היכנשהו שכשהציעו לי סמים עניתי שאם יש משהו שאני מעדיף במדינה שלי זה את הכלא.
        מצטרף בחום להמלצה לא לנסות, בחלק מהמקרים זה שימכור לכם את הסם יהיה גם הסוכן המשטרתי שידווח על השימוש אח"כ.
        • Oron
          Oron נערך לאחרונה על ידי

זהירות !!! סמים !!!
          חברים שלי עצרו אותם בלאוס אותם אלה שמכרו להם גראס הזדהו אח"כ כשוטרים לקחו מהם 400 דולר ואת הגראס ! שכמובן אח"כ ימכרו לפראייר אחר שגם אותו יעקצו-וככה מוכרים לוקחים ,מקבלים עוד 400 דולר ועוד הכסף על המכירה..
          עסק טוב להיות שוטר בלאוס תזהרו שם במיוחד !!
          • avidan59
            avidan59 נערך לאחרונה על ידי

זהירות !!! סמים !!!
            כלא לא עדיף בשום מקום ובטח לא במדינת עולם שלישי
            שהחברה הצעירים יחשבו טוב טוב לפני שהם עושים שטויות ועוד במדינה אחרת
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון